Mot fjällen!

Efter någon dags skriv-flow får det vara nog med skolarbetet och dags för påsklov. Vi åker snart till Umfors.

Glad påsk!

Och här kommer en bild på min übersnygga smörgåstårta;)



Onsdagkväll

Jag har vart på lite dåligt humör i flera dagar utan att egentligen veta varför. Ikväll är det ju som tur är ingen som råkar ut för mitt humör men jag har gjort mitt bästa för att bota mig med lite chokladbollar och gott kvällfika:)

Jag har laddat ner en massa p3 dokumentär till resan mot fjällen. Nu ska jag se om jag kan få till lite skrivande här..

Skolan...

Tjoho vad roligt det är i skolan.... eller nja. Lite less nu, ska hem och skriva snart men måste göra lite seminarium först.

I eftermiddag ska jag på föräldraträff igen. Fredrik är i Stockholm och flyger därifrån till Trondheim imorgon så han kan inte vara med. Det är lite synd för han behöver ju också all kunskap han kan få. Men det blir ensamsovning inatt och det är ju ganska skönt ibland allafall. Då är det bara jag och Hima som behöver trängas i sängen:P Och Eddie förstås.

På fredag åker vi till Umfors för 10 dagars påskledighet. Blir lite skidåkning, grillning, solning och sånt där. Jag hoppas det blir härligt:)

Igår blev jag hemskt sugen på Kungsledenrännet också. Bara 2,5 vecka kvar, skulle nog klara det på ren vilja men jag tror inte jag får Fredrik med mig. Nä, det är väl inte så smart kanske.



Kärringjävel - thats me!

Åh jag blev riktigt ordentligt utskälld idag så ojojoj! Jag och Fredrik skulle åka och köpa en barnvagn som vi hittat på blocket och därför skulle vi ta ut pengar innan. Och jag gjorde en liten fuling och parkerade på fel sida av vägen på trottoaren för att komma så nära bankomaten som möjligt. Och då kom en gubbe med skidor på axeln och var SKITARG för det. Så först så bad jag om ursäkt så där lite lagom engagagerat men han gav sig inte så då muttrade jag väl något tillbaka. Och han fortsatte skälla på mig, och sen sa jag men ut och åk skidor nu så du blir på lite bättre humör, men det hjälpte inte, han skrek kärringjävel åt mig och sa att han skulle fota bilen och blablabla... Sen kom Fredrik ut ur bilen för han såg att han stod och skrek åt mig men då var jag färdig så då for vi. Sen vevade jag ner rutan när vi åkte förbi han och han var på väg och korsa vägen och ropade att han kanske borde gå på övergångsstället istället. Ja han fortsatte ju skrika åt mig. Alltså seriöst. Hur hanterar man sådana situationer? Det känns ju barnsligt att man möter dem på deras egen nivå men samtidigt vill man ju inte ta någon skit heller. Han hade förmodligen något fel i huvudet.

Det varg dagens mindre trevliga händelse kan man säga... men vi fick köpt en barnvagn allafall:)

Fredrik 30!

Idag fyller Fredrik 30 år, jättegammalt jag vet:P Han for till Umeå tidigt imorse för jobb och så kom han hem vi sju ikväll. Då hade jag bakat smörgåstårta och oj vilken naturbegåvning jag är på det området, den blev faktiskt hemskt god:) (ska lägga in en bild på den vid ett senare tillfälle) Sen var det lite paketöppning och så. En bok om utflyktsmål i Sverige och en ljudbok så vi har något att göra i sommar, kalsonger och strumpor och så en weekend i Stockholm med föreställningen Ljust & fräscht i mitten av maj. Han blev jätteglad säger han så jag får väl tro han:) Och allt det där ska han ju få göra med mig så det är klart han är nöjd!

Han pratar rätt mycket i telefon ikväll så jag har tid att blogga lite...

Jag är sjukt trött och kroppen likaså. Har träningsvärk i ena låret och i den andra vaden så jag går som en kratta. Nej det är väl dags att gå och lägga sig. Har några timmars jobb framför mig i helgen. Och jag hoppas jag får mycket lön nu i dagarna så allt slit i februari har lönat sig. Skatteåterbäringen var ju inget att hurra för..


Kärleken, du är bäst!

Muntlig tenta och den stora skräcken

Tjenahejsan!
Idag hade vi vår muntliga tenta, och oj vad nervös jag var... Sov oroligt, vaknade med olika teorier i huvudet, drömde att jag blev sur på Kate för att hon inte förstod att jag mådde dåligt såhär dagen innan tenta. Steg upp klockan 3 och åt mjölk och corn flakes, surfade lite, somnade någon timme, steg upp vid sex igen och pluggade.

Och oj vad lycklig jag blev när jag fick min absoluta favoritfråga att prata om:D Det gick riktigt bra även om jag kände mig lite stressad och att jag trodde jag pratade fort. Men de var väldigt nöjda och frågade om jag kunde modellen redan innan kursen men det kunde jag ju inte. De tyckte att jag framförde allt bra också och verkade säker. Jag sa att jag nog inte kände mig helt säker men att jag faktiskt gått en retorikkurs för att jag alltid tyckt det var så jobbigt. (Den mest betydelsefulla kursen i mitt liv - retorik för kvinnor i Luleå, feminst blev jag på köpet;))

Efter tentan var jag världens lyckligaste i några minuter, sen en trevlig fika med Bea och Fanny på stan och sen hem och sova en liten sväng...

Nu i eftermiddags var vi på föräldraträff för jag och Fredrik ska ju nämligen få barn i början av juni om allt går som det ska. Efter den träffen vet jag en sak. Att jag inte vill föda barn allafall.

Nu ska vi åka och simma, sen blir det nog kanske thai-mat och pre-födelsedagsfirande. Fredrik fyller 30 imorgon och han kommer åka till Umeå klockan 5 på morgonen för jobb och kommer väl inte hem förrän sent.

Ciao!


Sociala systrar:)


Grillning och skidspel:)

fläskkarré

Nu har vi gått och lagt oss djuren och jag, vi ska ta en liten powenap. Tycker att jag är väldigt trött nu för tiden så det är kanske lika bra att sova lite då:) På torsdag ska jag kolla mitt blod och se om jag har tillräckligt med järn, jag hoppas verkligen inte att de ska ta flera rör, har ingen Fredrik med den här gången och jag hatar ju sprutor!

Jag håller på och lagar fläskkarré för första gången i mitt liv, den står i ugnen nu och jag hoppas den blir god:)

Skolan går ganska tungt nu, jag är inte särskilt motiverad och det hjälper inte att vara trött hela tiden. Ambitionsnivån är på lägstanivå men det får vara okej.

Vi var i Lycksele i helgen förresten, det var kul, det var ju ju evigheter sen jag var där sist. Tryckte en kebabpizza på laponia och det var såå gott, tänk om man kunde få den pizzan i Östersund också. Jag träffade Helmert och kusinMArtina och snart gammelmoster Irene, höhö. Vi dubbelfikade och gav present till Martina, hon fyllde år och det gjorde Fredriks mamma också så det blev en del födelsedagsfirande i helgen:) Vi åkte skidor på tannen också, milspåret. Det var faktiskt väldigt kul, kroppen kändes bra, det är mycket roliga backar upp och ner. Synd nu då att de ska ställa in skejtvasan nästa år, jag hade gärna åkt den...

Fick in fyra träningspass förra veckan så det var bra! Den här veckan blir det nog lite mindre. Vi åker till Falun på torsdag så det blir väl lite skidåkning där efter tävlingarna (skidspelen).

Nej men sova var det jag skulle göra nu:)

Helg i solsken

Vi har besök i helgen ju! Och vi har vart ute i solen och ätit, ätit och ätit. Och spelat kort. Katarina sa att vi alltid är så himla mätta när vi är tillsammans. Det beror på att vi alltid fick konkurrera om maten när vi var små förklarade jag för henne då. Då förstod hon, guldfiskKatarina.

Nån bild...


små marängswisslassen...

Vi åkte isvägarna ut till Norderön dit vi ska flytta om vi stannar i stan i framtiden.

Jag och Fredrik fick ta promenader för de skulle bara vänslas i snön hela tin.

Med fjällen i bakgrunden.


Nu ska vi ta sistmatchen med gin´rummy. Den som vinner nu, hen vinner allt!

Men seriöst!

Hela den här vintern har jag verkligen matats med nyheter om hur sjuka vi är i landet, JUST DEN HÄR VECKAN. Och förra veckan var värst, men den här blir ännu värre!! Blabla... Och jaaaa verkligen alla runt omkring mig utom Fredrik har vart sjuk på någe vis under hösten och vintern. Men sluta larmrapportera, jag blir galen. Och hur det än är så har jag inte blivit sjuk än ( ta i trä), trots stress och allmänt nedsatt immunförsvar.

Jag måste ha världens bästa kropp, verkligen, men jag nojar lite nu. Bara för jag påstår något sådan så...

Är på jobbet ikväll och inatt och det första jag mötte var ett snorkladdigt handtag på ytterdörren, det går mycket sprit här kan jag lova:)

För sjuk det ska jag banne mig inte bli!!

Godnatt!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0