Bättre.

Efter att ha gråtit på golvet en stund tog jag mig i kragen och ringde mamma. Jag orkade inte ha mer ångest och man kan ju alltid prova ringa mamma. Ja det gick bra, hon förklarade att ugnspannkakan inte behövde ha bubblor och hon kommenterade inte ens antalet bikinis när jag beklagade mig att det kanske blir fel storlek på de jag beställt från usa (4 stycken).
Så nu mår jag bättre, och har skurat hela kylskåpet och har därmed inte lika mycket ångest längre.
Idag var det sista dagen i barnehagen och jag fick en present hux flux. Jag hade inte alls väntat mig det och blev väldigt överraskad och glad:) De var så tacksamma för att jag hade jobbat hos dem och de tackade för mina "varma smil" med mera... Sen kramade min favorittant mig länge och sa att jag var en så go jente. Buh, jag blev nästan lite ledsen i ögat.
Imorgon ska jag dit och bjuda på glass.
Förresten så bevittnad jag nåt så himla gulligt igår. Jag stod och pratade med en pojke som hade vart lite oförsiktig med en vagn medan de två minsta i barnehagen stod bredvid. Då tog den ena, en pojke som heter Marius, och styrde undan vagnen.
-Å så flink du er Marius! sa lilla Angelica då och pussade han på kinden. Och Marius tittade på mig med stoora ögon, satte händerna för munnen och smilte. Ni skulle se det alltså...
Man kan säga att jag lärt mig att tycka om barn efter att ha jobbat i barnehagen. Ivar och Viktor var ju annars de enda jag tyckte om nästan. Och många av kidsen i barnehagen var ju riktiga pain in the ass i början men jag har väl lärt mig att barn är sånna och måste testa en. Ivar var ju totalt omöjlig den första tiden också, skrek och härjade. Viktor sprang mest ner till trikken och var allmänt livsfarlig. Inte vare lätt heller!

Jag har precis vart ute och sprungit. Det gick lätt. Nu ska jag duscha.
Hejsvejs.



nu dör jag på riktigt.

Okej. Jag är världens dummaste. Det finns inga resor kvar när jag äntligen ska få åka hem. Min stora längtan blir försenad. Det känns som jag dör på riktigt.

Borta.

Livgnistan är borta. Jag återkommer när den återkommer.

lättskrämd

Jag hörde ett ljud nyss... så jag tog en kniv och började gå åt det hållet. Man vet ju aldrig... jag är kanske lite paranoid. Men iallafall så kom Glenn jamandes, som värsta filmklyschan... Så jag antog att det bara var han och återgick till köket igen. Hoppas man inte har någon galning i huset nu bara.

skitjobbigt

Jag och Kejtan sitter och funderar oss galna över victorias secrets utbud... Familjen i usa har lovat att handla åt mig om jag bara vet vad jag ska ha och där blir det problem. Allt är ju fint nästan...



och alla modeller är så otroligt snygga!

Okej. skratta inte.

Det känns ju lite löjligt det här och svårt är det också att ta bilder på sig själv. Jag fattar inte hur modebloggarna gör.. en del har väl hjälp kanske men min hjälpreda är i Sverige så... Här har vi klänningarna.
Den mörka är en sånhär lite finare klänning med tyll nedtill och tyvärr inga axelband. Det känns ju lite som att den ska trilla av en men jag satte dit ett skärp så då kändes det lite bättre. Priset i butiken är 600 och jag köpte min för ca 170. Frågan är nä jag ska använda den. Fast den är ju fin och man kan ju samla på den :)


Nästa är ungefär samma pris i butik och för mig. Först när jag provade den tyckte jag att det var så mycket tyg, men jag gillar den lite mer nu.

Och sen va det ju de här byxorna. Kate & Helmert, ni har inte sett dem. Vad säger ni... Det är storlek 28 så den passar ju till er också om ni ska låna den. Maria kunde också ha dem


För övrigt köpte jag en annan klänning igår som jag redan bestämt att jag ska lämna tillbaka. Förresten så tror jag att jag har bestämt mig angåede de här klänningarna också, men ni kan ju säga vad i tycker...
Katarina har köpt en fin klänning hon kan ha när hon hämtar posten på Sjulsarvet i sommar. Hon tycker jag kunde ha den svarta till det, men som du ser Kate... tyll och Sjulsarvet hör kanske inte helt ihop?

Kom igen. Tell me the truth.

Grattis på mors dag fina lilla mamma!

Om du kikar bakom Stieg Larsson-boken i din bokhylla så kanske du hittar något spännande där!
Puss och kram



Just det, nu när du har hittat presenten så kan jag säga att du kan byta boken om du redan läst den eller så, kvittot ligger väl där någonstans.

Sen ska jag bara tipsa om en rolig grej som jag hittade på den alltid lika bra bloggen underbaraclara:
Här kommer det alltså en länk--> http://www.http//www.prfekt.se/typealyzer/  <--
Denna sida analyserar vilken bloggtyp man är. Jag fick "vårdaren"

Vårdaren (the relater) föredrar att förlita sig på sina sinnen, det man kan se, höra och ta på. När de ska fatta beslut om något föredrar de att göra det med personlig värme och hur beslutet påverkar människor. Hur viktig frågan är för dem själva eller andra de bryr sig om är oftast det första de tänker på, medan den rent logiska analysen kommer först i andra hand.

Sen står det lite mer också. Bla att man har ett socialt liv. Hah, socialt? me? Okej, i sommar blir det jäkligt socialt och då ska jag sluta vara bitter. Just nu är jag riktigt bitter och sur på det mesta. Riktigt trött på livet i norge.
Men snart så... Adios!

Schlager!!

Jajemen, så vare dags... har övertalat de på jobbet att sverige vinner vart fall över norge:) Det tror jag seriöst!
Imorgon blir det modebloggsvarning här. Jag köpte ett par klänningar som jag är sådär halvosäker på så jag måste visa upp dem för syrrorna och höra vad de tror.

Nu är frågan bara om man ska se schlagern på norsk eller svensk tv:)

Igår

Det blev ingen springning för mig. Det kom en båtgubbe och skulle fixa båten istället. Jobbet var skiitsegt... var nästan inga kunder... idag blir sista dagen. Jag kommer nog sakna det här jobbet litegranna, trivs faktiskt bra.
Allafall så kom jag hem vid halv tio igårkväll och tog en prommis med Boss. Sen gick jag in och dukade fram kräftor och kollade på en geishas memoarer. Innan filmen hann sluta så blev jag så trött att jag höll på att ramla av stolen så då vare bara att lägga sig. Ska se klart den efter jobbet idag, med våfflor som tillbehör denna gång.
Hejsvejs

Stress

Känns som jag kommer vara konstant småstressad ända till jag flyttar här ifrån. Å det ska bli så skönt när allt är färdigt och jag sitter och är på väg hem. Hem forever.
Idag ska Markus köra till Sundsvall efter jobbet. Han ska träffa sin familj där. Själv jobbar jag i helgen. Sista rycket på b.young. Gissa om jag kommer hem med mycket kläder imorgon kväll?
Nästa helg är det körresa till Köpenhamn som gäller. Det ser jag fram emot:) Efter det ska jag till Göteborg och kolla ögonen, sen kommer Pappa hit och sen HELENA:)
Jahapp, jag ska ut och springa idag.

Hejhej.






Länk

När jag länkar så syns det ju inte.... men här kommer länken igen:---> www.vetgirig.nu <--- Bli medlem, gå på "duellen" under tävlingar. Good shit:)
 
Jag och Johan har redan spelat typ sju matcher mot varandra... Hur var ställningen nu igen Johan? :P

Betapet har fått en konkurrent om min tid.

Jag har hittat en ny plats att slösa bort dyrbar tid på. Typiskt. www.vetgirig.nu Man kan spela mot varanda till och med. Ojoj vad skoj. (Frågesport alltså)

Utmanad av Kejtan

För fem år sedan: Jag fick lov att gå till lunarstorm och läsa mina dagboksinlägg där. Jag jobbade inom handikappomsorgen och egentligen hände inte särskilt mycket i mitt liv. Under sommaren bilade jag och Markus genom hela Sverige typ och Mamma flyttade till Uttersjöbäcken.
För tre år sedan: Bodde fortfarande i Lycksele med Markus. Kenneth dog i april och jag längtade efter en ny katt. Glenn blev ny familjemedlem i juni. Jag tränade som bara den inför fys-testerna för polisen som gick finfint. Sommaren var grym med hälsa-på-släken-resa till finland och fiskeresa till norge. Mitt och Markus förhållande knakade i stort sett hela sommaren och i september tog det slut.
För ett år sedan: Jobbade som barnflicka... men hade fått jobb på island över sommaren. Det var ganska spännande:)
Igår: Var jag hemma i Falun, lyssnade på Koppången, och var nere på stan och sprang runt i affärer. På kvällen kom Johan förbi och fikade, sen åkte jag hem till Sjulsarvet och pratade med Pappa och sov i kökssoffan.
Imorgon: Ska jag jobba i barnehagen, men inte mer än två timmar. Sen ska jag fortsätta städa huset.
Om ett år: Då ser jag fram emot sommaren precis som jag gör nu. Bor förmodligen i sverige igen och ska börja plugga till hösten. Framtidsförhoppningarna är stora och jag mår bättre än någonsin!
Om tre år: Pluggar jag och har fjärilar i magen
Om fem år: Då har jag förhoppningsvis halvtid på ett jobb jag trivs med, har köpt mitt drömhus på landet, odlar min egen mat, har några hundar, några katter, några ankor och två islandshästar. Förhoppningsvis också ett barn och ett till planerat. Måste stressa lite om jag ska ha minst fyra:)

Det låter ju skitbra det där. Bara att genomföra! Do it!

By the way DAG HOLSVIK: Eftersom du till och med har svarat på mailet så antar jag att jag skickade det:P Däremot har jag inte hunnit fota räkningarna än.
Basta!

Vi hittade en häst

Hej på er. Här verkar det vara full aktivitet men ingen uppdatering från min sida. Helgen har som sagt tillbringats i Sundsvall hos storasyster. Det var bra, rätt val alltså, jag hade inte hellre vart i Norge...
Idag har vi vart ute och gått i ett naturreservat, det var skönt och jag backade tillbaka våren lite genom att komma uppåt i landet. Allt är fortfarande väldigt ljusgrönt och häggen har inte blommat färdigt än.





Idag åkte vi hem till Falun igen. Jag ville hem till Sjulsarvet och surprisea Pappa. Han visste inte att jag var i Sverige ens. Jag tror han blev överraskad, mitt i middagen. Hoppas han blev lite glad också. Jag skulle ha sovit där inatt men det där stället har liksom inte öppna armar för mina hemkomster längre. Kanske imorgon.

Ikväll var jag och provade på Faluns Friskis och Svettis, det var kul, lite svårt med nytt program, men mest kul. Efteråt cyklade jag förbi maxi och köpte glass men väl hemma orkade jag inte äta den efter mammas fika.
Nu måste jag väl gå och lägga mig antar jag. Gamlingar lägger sig tidigt om kvällarna;)
Gonatt

Relationsdrama

Haha, vi sitter och diskuterar varför en kompis tjej inte gillar mig och Kejtan...

"Nej, det kan man ju förstå, ni är ju lite närgångna"

Haha... Maria har svar på allt:).



Katarina. Närgången.

Tjena bitch

Helena. Din kärast näst äldsta syster har hämtat din telefon. Den är assnygg och så splitterny den bara kan vara. Jag räknar med ett bra pris när jag får köpa en av dina telefoner!


Jag ska äta sushi, packa, städa, vattna blommor, gå ut med Boss och skicka mail om räkningar. Vad bra, jag tror jag kom ihåg allt så nu kan jag kika in här när jag glömt hälften...

Just det, är det nå fel på kommentarsfunktionen eller har ni dött allihopa?

Ok. Sundsvall.

Okej, nu har jag bestämt mig, och lyckats hitta hundvakt har jag också. Våra söta grannflickor ställer upp. Det känns som jag tog rätt beslut. Bra. Allt börjar ordna upp sig. Sommaren blir grym och hösten kan bli riktigt spännande...

Brännbollen var skoj, jag varvade en gång men annars var jag kass på att fånga bollar. Jag är inte direkt nåt bollsnille, snarare bollrädd.

Imorgon jobb, sen ännu en nattbussresa till Stockholm.

Gahh, jag blir tokig!

Sundsvall eller Oslo? Jag veeeeet inte!!!
Orkar inte avboka biljetten allafall. Orkar inte ta ett beslut inom mindre än en timme. Den kostade bara 120 till sthlm anyway. Jo. Men det blir nog så att jag åker. Eller...
Åh. Tänk om någon bara kunde bestämma åt mig.
Ikväll ska jag nog in till Oslo och spela brännboll, gu va kul:)

Senaste nytt

Jag drar till Sundsvall på torsdag och missar således 17:e maj. Men det gör inget. Jag försöker tänka på vad som är viktigt här i livet, och vad jag egentligen ska lägga mina pengar på. Jag har ju jobbat som en galning hela vintern och nu ska jag äntligen göra saker som jag mår bra av. Och jag mår bra av att träffa folk som jag verkligen tycker om.



Maria till exempel:)

Nu behöver jag nya skor. Hejsvejs.

klockan är för mycket

Yes it is. Jag har börjat sneat på dygnet. Vaknade halv elva imorse som är alldeles för sent. Så imorgon ska jag gå upp tidigare och förmodligen dra in till stan. Eller till Sandvika rättare sagt, och hämta Helenas telefon. Jobbigt....
Jag har sett dagboken ikväll, Boss har vart bortsprungen och jag vet inte hur eller vad jag ska göra. Jag vet bara att jag måste akta mig för böghögen!

Nu ska ni få höra!

Nu ska ni få höra vad lilla lilla jag har gjort! Nej det ska ni inte få veta än.
Bara Kate vet.

Jag är glad jag, kikar på hotell på Naxos för mig och Perkerk.
JE!


Bittra vägen

Ah, jag har precis avreagerat mig lite i Irenes blogg, men jag kan ju lika gärna göra det här. Arg kan jag väl nästan bli på beställning.
Jag har alltid Boss lös. Jag hade det jämt i Lycksele, och ingen brydde sig väl om det. Men här har folket med sina fina hus och fina bilar det alldeles för bra så nåt måste man ju hitta på att klaga på. Idag fick jag inte ha Boss lös. För han sa att man får skjuta hundar som jagar rådjur. Det är faktiskt koppeltvång! Annars har man alltid gjort nåt annat dumt. Slängt soporna i fel soptunna, parkerat fel... jag menar. Även om man har två parkeringsplatser som man inte använder ska ju ingen ställa sig där olovligt.
Om en månad så slipper dem mig och jag slipper dem.
Hejdå, stoppa upp era pengar i röven och fortsätt vara bittra. Ni hittar säkert något annat att klaga på.

Bio och tapas

Weho, har precis bokat biobiljetter till What happens in Vegas. Jeay... och innan det blir det tapas. Nice. Supernice.
Vi har ju liksom röd dag i det här landet imorgon. Jag har väl i och för sig röd dag jämt nu mera. Nästan allafall.
Jaja... inget mer härifrån. Vi latar oss mest.

Findag

Idag behövde jag bara jobba till 15 för att det är det här med pingst. Ändå så får jag skriva upp ända till klockan 18. Nice. Dagen har vart rätt okej. Jag och Markus har inte bråkat så många gånger;) Nejdå, vi har vart rätt sams. Städat lägenheten och grejat... jag har börjat packa lite kläder, och det är ju helt sjukt hur mycket jag har! Har nog inte insett det förrän nu. Markus har ju sagt det en massa gånger, och Mamma med men jag har liksom inte trott på dem... Fönekelse kanske det kallas...

42503-862
Glad Markus
42503-861
No hands!
42503-860

Kejtan, kolla vad jag gjorde med min MeltinPots...



Jag funderar på att klippa av dem ändå mer men jag vet inte riktigt..
Glad sommar!


Ta mig samman.

Å fy å fy.
Det var skönt att träna. Skönt att komma ut i luften och kvällssolen.
Men det är ganska jobbigt det här att ta sig samman och försöka hålla ihop det här den sista tiden.
Jag hoppas ju hela tiden på att det blir bättre imorgon. Det blir det.

42503-859

Jag har pratat med Helmert nyss. Hon ska hoppa fallskärm och det är bara att hoppas det går fint. Inte så mycket annat att göra här på andra sidan jorden.

Irene: JA VI KOMMER!

...

Usch. Det finns inget annat att skriva än att det här också visade sig bli en skitdag. En skitdag med fint väder dock.

Orolig och depp

Jag är egentligen inte orolig för något särskilt, men jag känner mig nervös och ofokuserad. Kanske det blir bättre efter en natts sömn. Inatt kunde jag inte alls sova på bussen. Efter jobbet idag la jag mig och solade några timmar, då slumrade jag till lite.
Vädret är helt amazing här och det är grönt och vackert. Ändå så vill jag inte vara här. Nu börjar nedräkningen igen. 3 veckor jobb kvar. 4 veckor tills jag får flytta hem.
Åh.

42503-85842503-85742503-85642503-855

Dum är jag också. Stackars Markus har en tråkig tjej som bara vill bort. Tänk om man kunde göra nåt bra istället. Just nu vill jag bara gömma mig för världen.
Äh, jag behöver väl bara sova och sluta tänka.
Trycka på robot-knappen.

Från depp till framtidstro på en kvart

Jag vet inte hur jag lyckas... Men jag tror Kejtan hjälpte till. Jag tror hon är bäst.

Jag kom för sent till flyget i Luleå. Jag fick lite skäll av killen i incheckningen. Sen tyckte han förmodligen jag var dum i huvet för jag blev så stressad av hans sätt att jag lämnade fram visakortet när han ville ha leget. Sen sprang jag till nästa station och höll på att glömma att säga hejdå till Kejtan. Så skulle jag försöka ta ur vätskan ut väskan och det var jag alldeles för stressad för så hon kollade min väska lite snabbt och sa att den var okej fast jag hade läppglans och allt möjligt där, kastade iväg en drickyoghurt till Kejt på andra sidan banden bara. Sen skulle jag ta av mig jackan och när jag kommit igenom så rusade jag uppför trappan och glömde jackan, men Kate ringde och påminde mig, för hon såg att jag glömde den. Så då fick jag smita in när en annan gick ut och så mötte jag en gubbe som sa att jag hade glömt jackan, jotack jag vet sa jag och sprang ner för trappan igen. Så jag fick tillbaka den och skyndade mig iväg upp igen. Värsta träningen. Sen fick jag ändå stå i kö och vänta.

Jag tror inte att de tror att en terrorist kan vara en sån virrpanna som jag var då. Jag ser nog inte ut som en heller.

Sen satt jag på flyget och ville bara tillbaka. Och efter det fick jag beskedet att det inte blir nå polis för mig nästa vår. Så jag deppade ihop ett par minuter men ringde Kejt och Mammselen och så sakteliga återvände ljuset till min mörka tillvaro..haha...

Fast jag som skulle skaffa kids när jag var 28-29... nu får jag ändra om planerna lite och hoppas att jag fortfarande kan få barn efter 30. Det ska man inte ta för givet!

Nu har jag bestämt mig för att plugga och möta sånt som jag är rädd för. Livet, here I come:)

Nähä.

Okej, just nu känns allting ganska trist. Jag vill inte alls vara på väg tillbaka till Oslo och jag blev inte kallad till fystest på min polisansökan såg jag nu:( Sitter och kikar på alla flygplan som lyfter och undrar vilket jag ska hoppa på och vart det ska ta mig.

Nej det blir till att göra en omvärdering och en stor fundering på framtiden.

När sjutton ska jag hinna skaffa familj ?



Grilla

Ganska blåsigt i Luleå idag, men solen skiner. Vi ska snart över till grabbarna och grilla. Och imorgon åker jag tillbaka igen. Känns ganska tråkigt egentligen. Men det blir bara tre veckor till med jobb och sen börjar egentligen sommaren för min del.
Har fyllt på med lite norrlänsk energi allafall. Inget är som här... I lördags var vi med Per-Erik till Storforsen i Piteälven. Norden största fors. Har egentligen inte upplevt mer sommar och ljus än då hittills i år. Det var 20 grader varmt men samtidigt dundrade vattnet bredvid och stora isflak flöt iväg. Och där stod jag och luktade på solvarmt trä. Det var som att ligga på en brygga en varm sommardag.

Shit vad poetisk jag är. Men det var så det kändes:)








No air

Jahapp, då var man vaken och pigg som lärka igen:) Jag hade grymt kul igår, trodde bara jag skulle gå på förfest och sen kanske gå hem igen men det blev utgång och till och med efterfest. Per-Erik ringde och väckte mig nyss. Himla bitch. Nu ska vi laga varma mackor i ugnen och sen får vi se vad dagen har att bjuda på:)

Pannkakstårta ska lagas till ikväll allafall! 

Ciao!!

Helena!

Jag har hittat Lycksele i Luleå!! Det är folket som räknas vettu. Nu är jag på efterfest, men snart ska jag väl sova. Men vem vill sova när det är ljust ute och livet leker?

Gosh, I love this...

Vi har suttit på max och hållit tal till varandra, våran nya kompis har aldrig träffat så roliga systrar som vi. Nej vi håller med, eller hur Kejtan, vi är så himla roooooliga, och dessutom har ingen en coolare dialekt än oss.
JE!

Guitar hero!

Jag och Kejtan är på fest hos Jonasmed Håret och spelar Guitar Hero och how do you do!!
Osannolikt att jag skriver här va? Men det gör ja!
Nu ska vi dueller34a6 m74e34r6a4343264352623

Det var KEEEEJT24323310

663




JE!

Men gu va hemskt.

Idag har vi vart ute och sprungit alla tre. Det gick ganska bra, men när jag skulle försöka göra lite ryck så sprang Per-Erik bredvid mig och pratade "Är det här ditt ryck? Så här fort springer jag när jag springer som vanligt" Så då fick jag lov att ödsla ännu mer energi på att slå honom.
Efter det gjorde vi stan, käkade på Frasses och fikade. Nu sitter Katarina och Per-Erik och ser nån rymdfilm. Inte mitt stora intresse här i livet direkt.

Jag och Katarina gick till affären eftermiddagen också. Vi behövde lite efterrätt. Och då träffade vi röktanten! Vi misstänkte att det var hon och då fick vi lov att säga hej hej och se om det var hon. Jorå. Vi fick ett raspigt hejhej till svar. Ja men Per-Erik har ju berättat så mycket om henne. Haha...
Sen gick vi och diskuterade om det där, det är så hemskt hur man förstör sig själv och inte lyckas göra nåt åt det. Eller jag vet inte. Där står hon iallafall i morgonrock (inte den här gången dock) och röker cigarett efter cigarett. Sliten som få med äcklig rök-röst. Det är bara tragiskt.

Nej, kids. Börja inte röka, det är farligt, äckligt och så ser det jäkligt b ut.

42503-854

Per-Erik tänker på röktanten

Boden

Beuuuuden. Jag är så himla bra på Robi-språket.
Vi sitter här nu. Vi var och handlade för skitmycket pengar och jag fick betala. Okej, jag erbjöd mig, sen blev det väldigt mycket varor i korgen Per-Erik!
Katarina är orolig för sina tänder. Jag fick en åthutning av mamma för att jag inte ska bli alkoholist, så jag börjar en timme senare på lördag. Ingen fara på taket mamma.
Jag skulle väldigt gärna vilja veta hur det går för Helena!

En aning rastlös. Jag har tillochmed gjort rumpövningar framför tv:n.

Det är nice med norrland.

42503-852

Solbrillor på!

How do you do?

Heejja, jag hade så kul igår jag:) Fest överallt, trevligt folk och rolig dancing. Det var längesen det! Ända kom jag i säng vid tolvtiden och är helnöjd med det, känner mig hyfsat fräsch idag fast det blev ganska mycket dricka igår. Jag tror jag ska köra på det. Starta festen vid fyra och komma i säng i vettig tid. 
Per-Erik kom förbi igår och vi grillade på balkongen, idag ska vi åka till han. Kanske skulle vi besöka gammelstad först. Vad vi ska göra i Boden vet jag inte riktigt, men det blir nog trevligt:)

I´m doing fine!!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0