HEloooeoeoo

Yes, sitter i soffan med mina systrar och vi har lika kul som vanligt med tidningar/tv/datorer... Tur vi kommunicerar telepatiskt. Skrev tenta idag, det gick okej tror jag, inte full pott men struntsamma.

Igår fyllde mamma 60 så vi var och red isländsk häst i tre timmar. Woha! Sen finmiddag på banken på kvällen. Hon fick en resa (Albanien?) också, men den blir i vår nångång.

Imorgon ser jag fram emot livet! Svampplockning, grillning och familjen. Inget plugg what so ever!
Priceless!


Alltså seriöst, Anders och Laila Bagge, huuuuur kan de umgås, sånt gör man ju inte när man skilt sig! Vavavavava?! Då går man inte in i sitt ex hus!!! KONSTIGT

Long time...

Jag är dödstrött, snart ska jag gå och lägga mig. Hoppas verkligen jag får sova inatt, är på jobbet och här är en god natts sömn inget garanterat. Jag pallarade mig upp tjugo i sex imorse för att jag skulle hinna ut med hundarna innan vi skulle på morgonspinning halv sju. Men tyvärr hade jag fattat fel, för där var ingen spinning, utan body balance. Det blev inget sånt, tränade lite annat istället. Sen direkt till skolan och pilla med en redovisning ända till klockan tre, då började jobbet.

Så ser en fullspäckad dag ut i mitt liv.

Träningen har så sakteliga dragit igång, kroppen känns bra. Idag har jag träningsvärk på insida lår, men det har jag inte fått av att hänga i något gym minsann, här har ridits islandshäst:) Vi började ridskolan igår, och den började bra! Prakkari heter min nuvarande häst och han har massor av egen vilja men jag lyckas ändå få honom dit jag vill. Då känns det kul att rida!

I helgen får vi besök av Fredriks barndsomskompis med familj. Det blir trevligt och jag ska träna på att vara social. Sen hänger såklart tentan över en som ett mörkt (?) moln så jag måste ta mig tid att plugga också. Tenta om en vecka alltså!

Men nu får jag nog gå och lägga mig. Godnatt

Lördagsmys med Frida, Sara, Fredrik och ka...

20110917944 (MMS)

Lördagsmys med Frida, Sara, Fredrik och katten! Vad heter katten??

Sol i badhusparken!

20110917943 (MMS)

Sol i badhusparken!

Kissen

Ikväll har jag med Fannys hjälp hämtat hem kissen. Alltså helt rätt katt. Han spatserade in i lägenheten och kollade in allt, är jättesocial men såklart livrädd för Hima... hon tycker ju att han är hemskt spännande. Det ger nog med sig. Men jag tror han är tuff och det krävs en tuff katt för att klara av henne.

Nu har jag upptäckt webkameran också:)

 

Back in town

Jajjemen, vi var ju tillbaka redan i söndag kväll men då hade jag huvudvärk och var trött och igår gick jag till skolan kvart i nio på morgonen, direkt till jobbet sen och skola idag efter jobbet och nu är jag hemma igen. Skönt!

Snart kommer Sune, en samojedherre på två år som vi ska passa lite ett tag framöver:)

Några bilder från fjällen då..

Love it!

Idag blir en bra dag!

20110911930 (MMS)

Idag blir en bra dag!

Varning för makaber bild.... Fredrik har e...

20110910917 (MMS)

Varning för makaber bild.... Fredrik har en extrem jaktlycka. Två järpar i torsdags, en tjädertupp hade det blivit om han kommit ihåg att säkra av. En ripa igår. Och idag sköt han två kor och en kalv inom loppet av en kvart...

Från plask till solsken

Nu är det sol ute, kunde man inte tro imorse. Ja vad ska man säga om dagen, har vart på skolan en sväng och nu är vi hemma. Fredrik fixar med tvätten och jag har lagat köttfärssås och köttfärsbiffar av Pappas älgfärs.

Imorgon åker vi upp till Umfors:D Fredrik ska jaga älg och kanske lite fågel. Själv hade jag tänkt plocka svamp och kanske finna plugg-ro i fjällen. Det ska bli himla härligt att komma dit upp igen. Vilken tur jag har som hittade en kille som har rötterna i fjällen, så fort jag är färdig med skolan och skaffat ett jobb så köper vi något eget där. Då får alla som vill komma och hälsa på oss och plocka svamp och hjortron, kuljul:)

Frösöbro.

Woopi

Jag har haft en jättetrevlig helg! Fest på fredag...

...och svampplockning och grillning i skogen/fjällen på söndagen. Vi åkte till Vålådalen:)

Grejen var att vi hittade inte en svamp! Först alltså.. När vi skulle hem igen gick vi över en myr och jag skulle hitta ett hjortronblad för det var någon som frågade hur det såg ut. Men så sprang jag över ett gäng trattisar och sedan var jakten igång. Själv hittade jag inga fler nästan men klasskompisarna fick blodad tand och skrek så fort de hittade mer:) Det var en väldigt lyckad dag måste jag säga...

Nu är hösten här och jag har lite ångest för skolan och min borttappade cykelnyckel.

Bakis idag, men nu är jag och Freerik på b...

20110903908 (MMS)

Bakis idag, men nu är jag och Freerik på byggmax, golvet blir dyrare än vi tänkt eftersom vi måste fixa det plant först, just nu lutar det. Nej jag måste nog hem och läsa om hörsel, lukt och smak nu. Ingen kvällstidning..

Det är så logiskt, alla fattar utom jag.

Hejsvej, positiva Big här!
Idag har det inte varit en bra dag. Nej så äre. Personalmöte började dagen med, jag hann inte äta frukost innan men nåväl, jag fikade där. Sen vidare till frisören och där gick det ju åt skogen. Alltså, hon plattade inte ens ut mina hemska lockar, för jag har ju så fint fall... Ja, det vet ju alla som känner mig att så är tyvärr inte fallet. Och färgen? njae... Alltså rakat kanske är ett alternativ ändå.

Sedan har jag suttit och tuggat aktionspotentialen. Ni vet när nervcellerna kommunicerar så är det den elektriska impuls som den för över till nästa cell som det handlar om. Okej om det hade räckt med att jag vet det. Men det är kaliumjoner och natriumjoner som ska hoppa igenom cellmembranet på nåt vis och då förändras spänningen vilket utlöser en.. ja en aktionspotential. Jag har läst i s-n-i-g-e-l-f-a-r-t för att verkligen få in det i huvudet men nä. Skitpåre, mina nervimpulser verkar inte fungera.

Sen for vi köpte ett nytt soffbord men jag blev inge gladare av det. Sen har Fredrik fixat så jag kan använda min gamm-nya cykel igen och det blev jag lite gladare av. Sen fick jag mina nya jägarkängor i paket på posten och fast de bara var storlek 38 så kan det nog funka. Då blev jag nästan glad.

Men imorgon är det fest-fredag och då ska jag vara glad på riktigt.



Skogen och fjällen i helgen kanske?

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0