Ängelholm, Össjö!

Vi är på semestertripp i Skåne nu, i närheten av Ängelholm på ett ställe som heter Össjö och mestadels består av en massa hästar, stallar och hagar. Här bor också Fredriks bror med familj i ett stort fint hus som hör till grevskapet😜

Idag har vi varit på ett järnvägsmuseum och tittat. Museer är så himla bra att besöka tycker jag. Spännande och oftast barnvänligt. 
Imorgon ska vi till ett naturreservat som heter Kullaberg, det blir toppen. Och jag har inhandlat levain till min frukost imorgon👌🏽






Nu är det Saltkråkan ☺️

Hänger i soffan och ska se Saltkråkan med Majken. Astrid Lindgren är the shit just nu, det är fint och så länge jag slipper Disney så är jag nöjd.

Nu har Fredriks föräldrar åkt hem. Idag var vi en sväng ut till Digernäs och funderade lite till. Sedan for vi ut på Frösön och fikade våfflor och åt glass. En himla fin dag och fjällen är magnifika i horisonten. 






Snart ska ungarna i säng och då tror jag att jag ska ta ett vinglas. Eller en promenad. Eller nåt annat trevligt😌

Roadtrip till Trondheim

Hejhej! Fredriks föräldrar är här så vi har varit till Trobdheim på en roadtrip. Kollat in kyrkan igen och varit på museum. Det har varit trevligt men vädret är inge vidare... Kollade på instagram på bilder från blåhammaren. De har snö där nu! Snacka om art vi hade tur med vädret.

Imorgon ska vi på ett möte med en person och sen ska vi fundera hela helgen på hur det egentligen ska bli med framtiden. Bo alltså. Vart då?




Sol och fjäll☀️⛺️

Nu är jag och Fredrik i fjällen och mår som kungar (och drottningar). Vi går Jämtlandstriangeln. De sista fjällturerna vi genomfört har vart soliga och myggfria, så även denna. Vi har det fantastiskt bra! Så tack så mycket för min 30-årspresent kära familj, och tack för barnvakten mamma😘

Nu ska vi snart avnjuta en trerätters-middag här på Blåhammaren. Imorgon väntas sämre väder, då passar vi på att gå hem igen. Perfekt👍








Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0