Kan du fet-glömma Glenneth!

Inatt ska man ställa fram klockan och det betyder att.... man får sova... att man får sova ja.
Iallafall så har Glenn börjat lura mig att han är bajsnödig alltför tidigt på mornarna. Han springer runt och jamar och har sig och jag tänker alltid, a men han kanske verkligen behöver gå ut då... så går jag upp och släpper ut han. Lurad. Det får inte bli som med Kenneth att han ska ut klockan 4 på morgonen och vägrar ge sig. Imorgon är det jag som stannar i sängen. Han får skita var han vill, han ska inte lära sig sådan ofasoner. Jag ska stå som vinnare imorgon!

42503-819

Här är vi i bilen till Falun. I ca... 55 mil kanske? Boss borde bli nominerad till årets bragdhund. Glenn däremot borde bli nominerad till årets gnäll-katt.

Har jobbat idag, hade budjett på 18, men det blev 27. Så himla bra. Kom hem och hade ont i fötterna som vanligt. Imorgon blir det skönt med en ledig dag:)

Och sommartid!!!

Man vill väl int va sämre!

Moster pratar rim och en massa konstiga språk.
Vi hade också gjort rim när vi var små, mindre.
Men jag kommer inte ihåg då mycket mer än att det var ett relationsdrama:

"Du tog med dig vår spis, du är en riktig gris"

Dendu!!!

Ingen pappa Boss

Boss tjej hade fått en infektion i kroppen och veterinären hade sagt att hon inte skulle paras nu så det blev inget för Boss. Tur han inte vet vad han går miste om. Hans tjejs ägare ville att vi skulle pröva igen om 5-6 månader, vi får se vilket land vi befinner oss i då och vilken form Boss är i. Han börjar ju bli till åren gammgubben...

Vart ute i finvädret flera timmar idag. Nu ska jag lägga kidsen om inte Dag kommer hem snart.
Sen ska jag äta godis. Blev lite godisberoende under tiden hemma och igår tog jag till och med barnens godis så jag tyckte det var bäst att köpa eget idag:)

Bye bye lingonpaj.

Vill inte.

Jag är jätteneggo, jag veeeeet!!
Ta mig härifrån nån.
Jag har en liten svacka jag. tralala. chips.

42503-821

Förresten, önska Boss lycka till. Imorgon är stora dagen. Nu ska han tjäna pengar åt matte!

fy vad less jag är

Det där med att ha en livskris verkar vara aktuellt just nu. Alla vill bryta upp och göra något nytt. Alla vill ha förändring, och jag är inte något undantag. Norge är liksom fel land och det märks så väl. Det känns hela tiden. Det där påsklovet som skulle göra mig utvilad och taggad inför jobbet igen, gjorde mig istället bara mer klarsynt över hur färdig jag faktiskt är här.
Sätter hoppet till våren nu.

Grattis KEjtibejt

Zatharina fyller 23 idag, GRATTIS!
image818

Jag har käkat våfflor med sylt och grädde tills jag blev nästan spyfärdig. Men gott vare...
 

Segla i Grekland?

Jag har velat fram och tillbaka länge om jag ska följa med familjen och segla i Grekland i sommar 2,5 vecka... Känner att det är lite lång tid, men samtidigt får man ju inte chansen igen skulle jag tro. Jag får ta med mig någon att följa med också, men alla som jag frågat har tyckt att det är så lång tid och de har för lite semester. Imorse sa Vibeke att de tänkte boka biljetter ikväll så jag fick lite mindre panik att bestämma mig. Men nu har jag alldeles nyss lyckats övertala min storebror att följa med:D Helt fantastiskt kul!!!

Wee nu blev jag glad:)

1.5 kg påskgodis

Å jippi, Lycksele blev fjärde solstaden:) Jag blev skitglad, visste inte ens de var med i lottningen.

Idag har vi bara suttit ute i solskenet och läst. Härligt. Jag, Markus och Boss gick både upp till Sjulsarvet och hem igen till mamma. Sen åkte jag och köpte mitt livs största godispåse. 1.5 kg kan ni tänka er... fick lov att rädda det undan mina syskon och Markus glupska munnar under kvällen dock. Vill ju att min bror ska få också och han kommer hem imorgon.
Sen var det meningen vi skulle sova på Sjulsarvet, mitt hem under 16 år. Men vissa incidenter omöjliggjorde det... bi-a.

Jaja, skit i det, vi får återkomma imorgon så mina söta djur får känna på friheten och friska luften.

image817

Mamma tar grymt bra bilder!


GRATULERAR MED DAGEN KÄRA SYSTER!

Min lilla Helena fyller 21 idag, oo vad roligt. Men vi får fira dig när du kommer hem... Vi tänkte köpa en tårta på maxi för att fira dig. Det blev en kladdkaka, så nu ska vi snart kalasa.
Hoppas du har en fin födelsedag, puss och kram!

Hem!

Nu ska vi snart åka hem. Det blir intressant att trycka in sig i caben med hund och katt. Dessutom ska fyra stora väskor med. Kate, jag har med en massa kläder som du kan få kolla om du vill ha...

See ya Falun!

Sniglar..

Ikväll har jag smakat på sniglar, det var gott, så jag tog några till. Vad jag mer har gjort är att jag har registrerat min polisansökan ikväll. Så får vi se hur det går denna gång. Denna sista gång kanske?
Jobb hela dagen annars. Nu är det riktigt skönt att allt jobb är slut. Visst, har en del fönstertvätt kvar men har ju nästan hela söndagen på mig. Ska till kyrkan en sväng imorgon och sjunga, pratade med Josefin idag och hon sa att det var mest gamla sånger som jag redan kan (har ju inte vart på kören sen Helena drog).

Så det blir nog trevligt:)

Det känns lite konstigt att slappna av, och ha alkohol i kroppen. (Middag med Dag, vad tror ni?)

Godnatt kompisar

Hur man vet det?

Ni kanske undrar hur man vet att ens utekatt är dålig i magen?
Man hittar bajs i handfatet.


Eller på Markus viktiga jobb-papper.


Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och lyxar med sushi. Inget bra på tv ikväll, Markus är i Liverpuuuuul.
Jag ska snart sova för imorrn är det jobb igen.

Men jag börjar bli lite orolig för Glenn. Ska jag kanske ta han till veterinären? Jag vet inte ens vad vi ska göra med honom när vi drar till Sverige. Kanske han får följa med. Tyvärr blir det mindre populärt på vissa ställen misstänker jag...

Äh.

Jag känner mig rätt okej nu. Måste påminna mig om att sommaren är i antågande, och det är det jag sliter för. Sommar med sol, bad, fest, lycka. Jag får drömma så länge:)

Värsta känslan

Usch. Jag kommer ihåg när jag var yngre och hade vart ute och tränat. Kom hem och var skitnöjd efter ett bra träningspass. Då kunde Pappa komma och säga "Du har väl bara gått hela vägen". Jag blev alltid lika ledsen och efter det hade man liksom inte lust längre.
När man faktiskt har gjort sitt bästa och får skit för det. Åh vad jag avskyr den orättvisan. 
Men som en vän vän sa till mig i somras. Du kan inte tro att du ska få beröm hela tiden, man får inte det när man är vuxen.

Jag är ju vuxen enligt mamma, och jag ska skaffa mig ett liv jag med.

Bloggtorka

Nej, det beror inte på att jag ær kær i nån kændis eller så, men jag jobbar en massa bara.
Igår steg jag upp tjugo øver sju och la mig vid tio, och på hela dagen hann jag med tre jobb och total tid dær jag inte gjorde något jobbrelaterat var ca en halvtimme.
Idag ska jag hinna med samma sak.

Glenn ær sjuk i magen, Boss likaså och jag med.

Hejhej

Hjälten Karl!

http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=303399
LÄNK ovanför...
Karl the hero:)

Lättad!

Mina ögon såg bra ut och jag har bra syn men ska få ännu bättre:) Åh vad skönt det var att höra!
Nu ska vi snart hem, har shoppat endel och sen har jag blvit förkyld. Kan dock inte skylla på barnen eller nåt sånt nu, jag får skylla mig helt själv att jag har haft för lite kläder på mig..
Tack Karl för fint boende och trevligt sällskap:D

Vi hade bara kunnat lägga till ett "ANNA"

http://bp2.blogger.com/_4X_uWdDIs_o/R08sRIWpuGI/AAAAAAAAAaw/VyfZKrDZZNc/s1600-h/DSC00019+-+Walmi.JPG
Det är en länk ovanför...

Göteborg

Så nu sitter jag här vi Karls dator i hans lilla lägenhet och skriver. Karl springer stafett idag, men han gick upp vid tre-tiden inatt för han skulle köra taxi:)
Igår var vi hos moster Birgitta. Vi skulle ju parkera bilen där. Maria kom också dit och så fikade vi och pratade. Om morfar tex. Jag visste inte att han hade ringt luftfartsverket och bett dem att inte flyga över gården. Eller att han gick in på ett matställe och bad dem ta ner tyska flaggan som hängde med flera andra länders flaggor utanför. Haha, han är lustig han:)
Vi var ute och käkade middag igår, åh det är så billigt att äta ute i Sverige!! Man får passa på när man är i ett så billigt land:P

Appropå bilden i förra inlägget. Kate, han har rakat sig nu, men han var faktiskt fin i skägg:P
Och Jesper... i vår familj delar vi på allt, du får tre systrar med på köpet, är inte det bra? Haha... nejdå, men det har ju hänt mer än en gång och med mer än en pojkvän att de har hållt på att gå fram och krama fel syster:P Nu var det ju inte så oavsiktligt på den bilden, men men man vet aldrig med Markus och Helena. När jag var på Island i somras brukade han sova över hos henne och hennes au-pairmamma frågade till och med om de hade ihop det, haha:)

Nej idag ska vi ut på stan en sväng. Allt är stängt i Norge på söndagar men inte i Sverige minsann. Jag funderar på att sminka mig också. Något som jag inte gjort sen jag opererade ögonen..
hadeeeeeeeeeeee

Å jag ær trøtt

Men jag ska sova i bilen på væg till Gøteborg, wehee, jag ser verkligen fram emot helgen! Idag har jag stædat hus och passat barn hela dagen. Yes, vældigt typiskt jobb før en barnflicka.
Jeje... jag længtar till SOMMAAAAAAR och vet ni vad? Den ær snart hær!!!!!

Det blir toppen:)

42503-815

Markus med fel syster:P

Argenergi på alla leksaker

Idag jobbade jag i barnehagen som alltid på torsdagar, vi har vart på stranden hela dagen och det har vart strålande sol (dubbla solglasøgon). Det var verkligen varmt och jag satt med uppkavlade ærmar och letade efter fina snæckor och sånt med kidsen. Igår snøade det några flingor, men innan det har jag faktiskt sett några tussilago. 

Allafall så var jag skittrøtt nær jag kom hem och ibland kænns det knappt som man kan andas i ett hus før det ær så himla mycket grejer øverallt. Så jag satte igång att stæda undan leksaker och nu har væl barnen bara en tredjedel kvar kanske... Jag tror inte ens att de kommer sakna grejerna, och gør dem det så hittar de alltid något annat att leka med medan de letar.

Nu har jag pratat med min moster i Gøteborg, vi ska parkera hos henne i helgen. Sen ska vi bo hos Karl, det blir fint det. Kommer nog bli en trevlig helg det hær:)

Øgonen.

Jag måste ju berætta hur det går, eftersom alla frågar! Jag ser ljuset  i tunneln:) Nu ær jag æntligen frisk och jag ser faktiskt bra utan suddiga inslag. Det ær helt fantastiskt att æntligen kunna njuta av det, fast fortfarande tror jag att jag måste ta ur linserna på kvællen, men det slipper jag ju faktiskt:D På måndag ska jag på återbesøk i Gøteborg. Jag får se vad de sæger, hoppas det ær positivt...

Gonatt

Men jag ær inte sur!!!

Åhh hur irritejting ær det inte nær man får høra att man sur fast man inte ær det. Sen blir man sur bara før att man får høra det.



Jag ær inte sur puckopuckopucko. image816
Hær ær något før dina arbetskamrater. Håll tillgodo!

Vad ska man skriva idag då?

Har gjort en massa idag men inget av intresse. Jobbat, tvättat fönster, jobbat, vart på första-hjälpenkurs mm.
Har bara femhundrasjuttioåtta fönster kvar typ, Och utsidan på det då. Gosh vad skoj.
Har god lust att köpa mig en ny iPod. Sen borde jag verkligen lämna in alla mina timlistor från oktober till barnehagen nu när jag fått skattekort. Mucho pengas :)
Nej som sagt. Inget av intresse egentligen...

Vårdag

Idag har det vart riktigt hæærligt væder i Drøbak:) Børjade dgen med Vasaloppet och popcorn, fin start på dagen det. Sen tog vi en promenad ner till Drøbak centrum och tænkte fika, men det tænkte visst resten av Drøbaks befolkning också så vi tog bara en kaffe (choklad) på narvesen och satt oss i solen. Sen gick vi och kollade in alla flådiga hus vid strandkanten...

Vi skulle ha gått på bio ikvæll, den dær tragiska filen om samerna som gjorde uppror (kan inte stava till namnet..) Men vi kom på det nær det var tjugo minuter kvar och vi hade precis satt igång att stæda. Dessutom ska den ju vara vældigt tragisk och jag orkar inte bli ledsen. Så Markus har fixat alla avlopp som det har vart stopp i och jag har skurat på badrummet.

Imorgon ska jag førsøka få en klipptid och så blir det lite extrajobb och en førsta-hjælpenkurs (friskis).
Ciaooo!

Nytt jobb?

I fredags ringde jag upp min gamla chef i Lycksele och frågade efter lite jobb i sommar. Hon kom ihåg mig och tyckte det var så kul att jag skulle komma tillbaka till Lycksele. Egentligen skulle jag ju bara vara ledig i sommar, men det kanske blir lite tråkigt i längden så jag frågade efter en tjänst på 50%. Det lät väldigt positivt och hon skulle höra av sig, och om jag ville jobba mer så skulle jag bara ringa:)
Wee, efter det samtalet var jag superlycklig och skulle ringa och tala om det för någon. Men.. ingen utom Helena skulle fatta min glädje och hon är på andra sidan jordklotet.
Så jag fick vara glad för mig själv, på kvällen berättade jag det för Vibeke och Markus men ingen av dem blev särskilt munter nej.
Jaja, HELENAAAAAA, HÖÖÖÖR DU MIG, JAG HAR NÄSTAN FIXAT JOBB I SOMMAR, HUR GÅR DET FÖR DIG?!?!?!

42503-814

Idag har jag jobbat och köpt kläder medan jag jobbade. En tunika, ett par långa baggy-shorts och två linnen.
Jag kommer absolut att behöva en bil när jag slutar här. Typ Pappas bil.

Skulle ha åkt in till Oslo ikväll och festat lite med Linda och Ida men jag var alltför trött efter jobbet, och pizza och melodifestival lockade mer än att behöva åka hem, stressa, byta om och ta bussen in till stan.

Så nu sitter jag här. Markus har städat lägenheten så det var himla skönt.
God Helg!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0