...

Sitter och trycker i ett hörn i nån byggnad här på universitetet. Känner mig lagomt nervös. Klockan ett ska jag kolla på rummet som de ringde om i helgen. Nästan alldeles vid stortorget, väldigt centralt med andra ord.

Blä, nu ska jag gå och leta en sked, måste äta.

i väntan på bilen

Har packat mina saker och är redo att fara till Umfors och kantarellplockning, typ det roligaste som finns:D
Tyvärr har vi inte fått bilen än, Fredrik har köpt en fin saab kombi :) Så nu har "vi" en riktig familjebil, förhoppningsvis får Himas bur plats i bagaget.

Damen från Östersund smsade mig idag och skrev att hon som skulle flytta inte skulle flytta ändå så nu är jag utan lägenhet igen. Men vandrarhem är bokat på söndag och måndag och jag kommer att bo med några andra kvinnliga studenter där. Fler som är i samma sits med andra ord. (Läste någonstans att Östersund är det svåraste stället i hela norrland att få tag i lägenhet...)

Men allt löööööser sig ju!



Bästa Luleå:)

Sitter på Unik och ska granska Fredriks ex-jobb, bara det att det är sjuukt tråkigt att läsa om sättningar i sulfidjord! Men med lite fika och surfing emellanåt ska det nog gå bra:)

Jag har slängt iväg fyra ansökningar om extrajobb som personlig assistent i Östersund. Bra jobbat! Fast lite svårt när jag inte kan skriva någon adress, och lika svårt är det att beställa kurslitteratur...

Imorgon ska det plockas kantareller, wee vad roligt:D

Luleå

Idag ringde en dam som läst min annons i tidningen, hon hade ett möblerat rum med egen ingång för bara 2000, det lät bra, hoppas jag kan flytta in snart. Idag har jag vart och lämnat urinprov från Hima hos veterinären och köpte ett svindyrt schampo att behandla Geri med. Så jag har fixat med henne en hel timme, blåst henne torr med hårtork och sedan smörjt hennes sår. Men jag är lite orolig att det här inte hjälper, hon behöver nog antibiotika.

Skulle farit och hälsat på Sofia och fika nu med henne och Frida men jag hinner inte:( Jag är på väg till Luleå om två timmar. Jag och Fredrik vet inte när vi kommer ses igen så det kändes som att vi kunde behöva lite tid med varandra innan jag åker till Östersund. Då blir det 582 km mellan oss..

Det var allt för nu och eftersom jag är lite hispig för tillfället så kommer det nog snart ett inlägg till:P


han ser på fotboll, jag försöker fota oss:P

Jag åker inte

Jag har bestämt mig för att inte åka på uppropet vilket känns väldigt skönt ändå! Bussförbindelserna var ju skitdåliga, sen skulle jag få låna bil men det kändes ändå bökigt och dyrt. Men har allafall försäkrat mig om att jag har kvar min plats. Så Östersund får vänta till på måndag. Kollade förresten upp hur det går med studentbostäderna, och antalet som står i kö som har garanti har minskat från 90 till 60. Känns ju väldigt hoppfullt.



ping pong

Efter all misär i min hjärna idag och allt strul med allt hittade jag en sida som fick mig att skratta: www.felsms.com, favoriten:

"Till: Moster
Sms: Tänker i bland hur vi satt nära och höll om varandra i soffan. Skulle vilja göra det igen. Kram /Teo
Svar: Men lilla vän. Minns du det så väl? Ja då var du liten pojk och nu är du stor. Hur är det med dig då?

Förklaring: Helvetes jävla piss tänkte jag när jag fick svaret och förstod att jag skickat fel.Smset skulle till mitt ex. /Teo"

I övrigt har jag haft trevligt idag också. Jag och Frida började dagen med att springa, sen lunch med Sofia*2 och sen lite shopping och fika. Kräftor med svärisarna också. Jag är slut nu. I huvudet och som artist. Hej.

Packning

Ikväll packar jag väskan igen, dags att resa vidare. Om jag ändå hade lite koll på nånting hade det vart skönt, just nu känns det bara som att jag jagar bostad och böcker. Om en vecka har jag ingen aning om vad jag gör just nu, eller ens vart jag befinner mig. Kills me. Det enda jag vet är att första skoldagen snart står för dörren och jag har ingenstans att bo. Men en första skoldag på psykologprogrammet är ändå en första dag på en utbildning som förhoppningsvis leder till drömjobbet så nog får jag vara nöjd ändå;)

Idag har vi vart uppe på Sjulsarvet och grejat på, sen plockade vi svamp och hittade världens trattkantarellställe, men de var för små så de ska få lite tid på sig. Synd man inte är här när det blir dags att plocka. Nästa helg ska vi dock upp till fjälls med Fredriks familj och leta svamp, ska bli så himla skoj! Svampplockningsmästerskapen!

Imorgon åker jag med tåget till Sundsvall och sen har jag en freerider till Lycksele. Hur skönt med bil?

Nu ska jag ut med vovven och sen packa färdigt...

Hima

+Big


= sant!

Bostad?

Försöker hitta bostad i Östersund men det verkar inte vara det enklaste...

Jag och Kejtan har gått upp till pappa idag och gått runt i skogen och plockat lite kantareller. Sen fikade vi på skyttepaviljongen, mysigt värre. Hima fick också en bulle:)

Nej nu ska jag vila lite..

Världens gladaste!

Det är jag det, för idag fick jag samtalet! Jag är antagen i Östersund:D:D:D Fem års psykologistudier väntar, tjohej!!
Jag har firat genom att köpa nya jeans och höstboots. Ikväll ska jag fira med surströmming!

Nu är det kul att leva!




Kom igen kom igen!!

Nu är jag reservo numero ettooooooooooooooooooooooooo:D Hejaheja

Tisdag? Måndag.

Ikväll fick jag en idé om att köpa ett fint fritidshus i Lycksele som är till salu. Mamma skulle vara delaktig och den största finansiären, dock visade det sig att det var till salu för borttransport och det var ju inte aktuellt efter som läget är underbart där det står. Synd synd...

Idag skulle vi sola men det var för kallt. Vi for på Lager157 istället, men köpte inget till mig (duktig jag är!) Men på scorett hittade jag ett par snygga dojor till Fredrik. Sen har vi vart uppe hos pappa och rensat i gamla grejer. Vi har några dagars jobb där uppe.

Annars då? Lugnt lugnt lugnt, jag börjar vilja ha ett jobb. Men helst av allt vill jag få klartecken från Östersund!



Grattis världens bästa Hima!

Idag fyller min underbara hund ett år:)

Vi har vart hos Tiselius idag och hälsat på. De bor jättefint vid Runn så vi passade på att ta en liten simtur.

Nu ska vi gå på affärn och köpa korv och andra godsaker till henne..

Idag då?

Inte så mycket vettigt.. Umgåtts med den del av familjen som är hemma. Vi for till Borlänge igår och såg den senaste twilight-filmen, den var bra tycker jag:) Fast hemskt jobbigt spännande.

Imorgon blir det sol hoppas jag:)



Fethårssyrrorna!

Plockat hallon

Jag och Mammsen har vart uppe hos pappa och plockat hallon. Två liter fick jag till min framtid:) Mamma fick ett bistick stackarn men jag smörjde med någon gammal salva jag hittade i pappas skåp, tror det blev bra.

Allafall fick jag ett utbrott när jag kollade i pappas kyl och upptäckte att han köpt klövermjölk, jag hatar klövermjölk. Jag tycker heller inte om folk som köper den. Hur kan man liksom köpa mjölk från Danmark och tycka att alla andra ska ta sitt ansvar för att vi ska ha en levande landsbygd i vår omgivning? Dessutom är det inte särskilt miljövänligt att köpa något som ska fraktas genom halva Sverige. Egoistiskt och snålt äre! Men sen när jag pratade med pappa så sa han att det var slut på all annan mjölk så jag förlät han för den gången.

Nu håller mamma på att laga fläskpannkaka och snart kommer min fina Kejtan hem, o vad roligt!

man får passa på...

Har absolut inget att göra. Sitter i Luleå och ugglar medan Fredrik är på jobbet. Visst, jag skulle kunna tvätta lite, och fara ner på stan och fixa mina skor men det blir inge av med det, för jag är sjuk! Okej, nog för att det förmodligen är en vanlig förkylning men åh vad ont i halsen jag har. Kroppen passar på att vara sjuk när man har tid?

Dagens lycka är gjord allafall. Har en freerider på torsdag från Luleå till Hudik. Riktigt bra:)

Nu ska jag ge Hima frukost sen ska jag lägga mig.



Bild från Venezuela. Solresa snart igen måntro?

Helena får bättre bilder...:(

Igår var det kalas i Luleå! Vi såg Twisted Sister men man är ju inte jättetjenis med det bandet. Hur som helst var det en riktigt trevlig kväll, vi grillade först med Johan och Frida och sen for vi ner på stan. Idag är det bakis-söndag. Har lite svårt för det, ska nog städa lite nu.

Snart ska lilla Helena fara ner till Umeå igen, det är tråkigt.




Så här romantisk är han min pojkvän! Han skulle hoppa över ett staket för att "komma snabbare till mig" men det gick inge bra så han landade på armen och huvudet. Haha, som tur var slog han sig inge mer:)

reservintag?

Står som andra reserv fortfarande efter dagens andra antagningsbesked. Tycker det är skumt att två verkar tackat nej, men de har ändå inte tagit in några reserver. Överintag? Varför sysslar de med sånt egentligen, man blir ju bara less och besviken.

Ringde och hörde med dem och då påstod hon som jag pratade med att de inte är färdiga med antagningarna än, och att jag skulle ringa imorgon eller på måndag för att få ett mer konkret svar! Borde de inte vara färdiga med antagningarna när de går ut med andra beskedet på studera.nu?

Hima har fått sina provsvar från veterinären. Hon var resistent, nu går hon in på sina tredje antibiotikakur och jag hoppas verkligen hon blir bra denna gång.

Jaha, jag har packat ihop alla mina grejer, imorgon flyttar jag från Johanssons, vars vet jag inte. Näta stopp blir Luleå och kalaset:) Ciao!

I did it..

Badade i älven igår. Skönt att ha det avklarat... en aning kallt men inte sådär jättejobbigt. Blev förhoppningsvis lite brunare också, man får ta vara på soltimmarna då man är ledig. Hann ed att plocka blåbär igår också. Litegranna, fanns inte så jättemycket. Har antioxidantbehovet tillfredsställt några dagar framöver allafall.

Annars hatar jag att vara ledig har jag kommit på. Jag blir så stressad av allt jag borde göra men som jag inte gör. Blir bara ångest av lediga dagar.

Och just nu längtar jag så jag nästan dör efter nästan antagningsbesked. Nog för att det vore kul att komma in men jag vill ju veta vart jag ska flytta nästa gång... Svårt med planeringen i denna ovisshet.

-Tjena brudar, ska ni åk me?

I helgen har jag jobbat, men han även med att åka hem till Frida och Johan efter jobbet på lördagen och dricka lite vin. Det var jättemysigt och efter det for vi ner på stan. Eftersom motorveckan avslutades var det full cruising på stan med massor av gamla bilar. Vi kom inte in på öltältet för att polisen hade stängt biljettförsäljningen, det var för mycket folk. Åt en kebab-pizza istället:) Vi blev allafall uppraggade för bilåkning, men var tyvärr lite för fega för det:P



Idag har jag jobbat och imorgon är jag ledig. Skönt. Jag och Anna har vart ut med hundarna i skogen efter jobbet och Hima är numera lite kär i Baloo:) Sen var vi hem till Anna och fikade kladdkaka medan hundarna gosade. Nice:)

Dags att sova, gonatt!







Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0