Glass är gott

När Majken var sjuk köpte vi sjukt mycket glass i hopp om att hon skulle vilja ha lite. Det ville hon nästan aldrig så nu äter jag sjukt mycket glass istället. Tre stycken hittills idag🍦

Idag var vi bjudna på köttsoppa hos Selma's, gott:) Imorgon är det bäbisplugg hos Beas:) Livet går sin gilla gång. Med lite höjdpunkter här och där tack och lov🎯🏆🍰🍏⛺️



Umfors

Tiden går väldigt snabbt när man har två barn och bedriver heltidsstudier. Jag hinner inte blogga. Majken har vart sjuk med höstblåsor och ville varken äta eller dricka, men det blev som tur var lite bättre under helgens gång. Det är så jobbigt när rutinerna inte funkar (nu sover bägge gott i sina sängar... Ta i trä!). Majken fick dock vara hemma en extradag idag så hon och Fredrik for på badhuset:)

Vi var i Umfors i helgen. Det var kallt men fint. De jagade på söndagen men sköt inget. Alltid lika trevligt att hänga med Simon och Hanna💜 Joakim kom också under lördagkvällen. Spel och vin och sovande barn👍👍

På vägen hem var det snorhalt, vi träffade på en bil som kört i diket men det hade gott bra som tur var. Även vi fick lite sladd och jag blev tillräckligt rädd för att ge med mig angående frågan om vi ska köpa ny bil. Att leasa en bil via Fredriks jobb skull kosta oss 4000 i månaden och det är tydligen inte så dyrt som det låter med tanke på värdeminskning och dylikt. Då har vi en fräsch bil med fräscha däck vilket man ju gärna vill ha när man kör långa sträckor med barn i bilen, vintertid.

Annars vill jag ha en stuga i Umfors också...


Nu är det dags för kvällsfika nummer två.

Bondesöökerfruuuuu

Man sitter ju och fånler hela tiden😍 pinsamt och gulligt.

Vilket regnväder det är. Jag gjorde något hemskt på vägen till gymmet idag. Stänkte ner en kille med bilen och han blev jättearg och sprang ikapp mig och vid nästa rödljus knackade han på och skrek "tycker du att det är kul att stänka ner folk?!?!" Gah, jag bad om ursäkt jättemycket men han smällde igen dörren och sa idiot. Ojojoj vad jobbigt det känns.

Aja. Annars går det väl bra. Majken ser fram emot Marias besök till helgen. Nilas gör inte så mycket. Skolan har varit ganska lugn i veckan. Man är rädd för att få ebola. Men Mats har sagt att det inte är särskilt stor risk så jag får väl tro på det då.

I helgen var vi på skördefest Jämtland. Vi hann besöka tre gårdar. Först ostfrossa i Skärvången. Ganska mätt. Sen det mysiga stället Kålberget. Där har de grisar, kor, getter, får, höns och kaniner. Majken stortrivdes och jag med. Sen åkte vi till ett ställe som var lite mer storskaligt, inte så mysigt.

Jag och Fredrik ska allafall skaffa en fjällko och göra egen ost framöver. Yes, uppskrivet på pensionärslistan.

Och surdegen går skitdåligt. Jag har börjat grodda istället, mycket lättare:)



En bra dag.

Ho ho!
Jag sitter i Jonas lägenhet som jag har lånat för lite skolarbete. Men det visade sig att det inte blev nåt så jag utnyttjar tiden till att blogga istället medan Fredrik tar hand om kidsen på andra sidan väggen..

Idag känns livet rätt ok. Det går verkligen upp och ner det där. Morgonen började kaotiskt med bajsattack a la Eddie hos Nilas och vi kom för sent till skolan. Han i pyjamas (det var närmast tillgängligt i all stress) och utan sockor. Undrar om andra uppfattar mig som en ansvarslös och virrig mamma? Jag fick dock låna ett par av Terjes sockor. Haha, jag och Bea är verkligen varandras motsats både som mammor och studenter. Hon är strukturerad och ordningssam medan jag mest springer omkring som en yr höna. (Hur jag är försöker så blir det nästan alltid kaos hos mig?!)

Hur som helst. Examensarbetet går ganska trögt nu men jag förmår inte att oroa mig för det just nu. Angående klientarbetet så finns det kanske en lämplig till mig, yes!! Men jag får inte tag i hen på telefon än så länge... Vill bara sätta igång!

Vi hade dop i helgen också❤️ Det blev superbra och en riktigt trevlig tillställning på kvällen. Fantastisk vilken familj man har:) tyvärr så tog jag inte så många bilder men jag tror och hoppas att andra gjorde det. 

Nu ska jag gå in till mig igen. Ikväll har vi tv-kväll med bonde söker fru och jag funderar på att göra något gott till det, typ äppelkaka. Min surdeg (nummer 2, ettan torkade ihop när vi var på älgjakt...) börjar ta sig riktigt fint så jag hoppas jag snart får tid att baka med den. 






Hejhej!💙❤️💚

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0