upp som en sol och ner som en pannkaka.

Jag är stressad vilket gör att jag vaknar vid tretiden på nätterna tydligen. Idag började dagen med hundpromenad i snöregn. Jag var inte så taggad på att fullfölja dagen men såklart gjorde jag det ändå. Jobbade, tiden gick så sakta. Men har fått ihop 8 km på cykeln idag eftersom jag måste hinna hem och ut med hundarna på min fjuttiga rast.

Handlade lite på vägen hem men glömde köpa hundmat. Så nu har jag nästan ingen till imorgon. Har drygat ut det lilla med frolic och matrester. Sprang en mil efter jobbet- inte särskilt kul. Sen har jag betalat räkningar åt Freddan, dammsugit, tagit ut hundarna igen, eftersom Geri inte får följa med och springa. Dammsugit och sedan suttit och letat papper till deklarationen. Ja det är inte så enkelt som det är för alla andra eftersom jag har sålt aktier. Åh? Jag kan väl inte hålla reda på vad de kostade när jag köpte dem.

Alltså, det känns som mitt liv just nu enbart innehåller hundpromenader och jobb. Men jaja, jag ser ju att jag göra mycket annat roligt också. Jätteroliga saker verkligen.

(bortse från det här, ibland måste man få klaga...)

Underbara Hima

Min hund är förmodligen bäst i världen. Hon är så duktig på kursen och jag är alltid lika stolt:) Mycket beror nog på hennes personlighet men hon har också fått all kärlek i världen från alla runt omkring henne. Det är vi så tacksamma för.

Idag är alltså en bra dag. Jag har vunnit 350 kronor på Scorett lite oväntat sådär, Mammas och Irenes bilder har gått vidare till final i norrmejeriers tävling och jag har fått veta min månadslön som jag är mycket nöjd med. Hima skötte sig jättebra på kursen och Fredrik och jag har kommit till den längta-nivån att vi är tokkära (förmodligen på grund av avståndet...) och nu saknar jag snart ihjäl mig efter han.

Nu ska jag jobba till torsdag och sen far jag till Helena i Umeå och firar valborg.

Just det, träningskort lovade chefen mig också. Ja jisses vilken bra dag:)

Hotellet för första gången på evigheter

Igår hade jag fest i mitt fina hus;) Hehe, fast jag frågade om lov först... Vi gick på hotellet och dansade till de låtar vi kände igen. Det var ganska skoj, roligast var det kanske att bråka med Johan, feministen;)

Men jag längtar till midsommar nu för då har Frida och Johan inflyttningsfest! wee vad kul! Hoppas bara man är ledig.

Idag äter jag mest. Godis, chips, b&j-glass, beasås, revbensspjäll, ost, kex och vindruvor. Så himla gott. Tyvärr så påminner detta mig om att jag borde börja träna så jag kan behålla kroppen till sommaren.

Idag ska jag och hundarna promenera till Dollarstore tror jag. Härligt väder ute. Igår var vi förresten ute i skogen, jag, Martina, Irene, Hima, Geri, Julius, Ada och Sasha. Det var helt underbart, vi låg och solade på ett liggunderlag (barmark!) medan hundarna pysslade på med sitt. Lovely.

Fredrik har lånat min kamera om jag nu inte skrivit det redan så jag har inga nya bilder att bju på.



Snyggmaria ska förstöra mina bilder...

äntligen

Som jag har väntat på att få vara ledig och ta det lugnt! Nu ska jag inte ta det lugnt än, hade tänkt dammsuga och baka bröd först, men efter det ska jag slappa i soffan heeeela långa kvällen. Ensam hemma är jag också vilket känns himla himla skönt.
Har jobbat idag och sen vart på hundpromenad med Anna, min söta arbetskamrat:)

Godis och sånt kan jag ju äta nu när det är helg också. Icke att förglömma!! Oh my. Kom just på att jag har kakor i skafferiet, seeee ya!!! :D

inte kul liv alls just nu

jag jobbar hela dagarna och jag borde se två filmer som jag ska diskutera om två dagar. jag har inte de där filmerna. jag vill ha en ledig dag och tvätta kläder. eller bara vara. men så saknar jag fredrik helatidenochingetärkulnu!!!

Bra dag:)

Har fått mycket gjort på förmiddagen och på eftermiddagen var det ju genuslektion och efter en sådan är man oftast glad hela dagen. Nu ska jag köra tillbaka till Lycksele, hej vare går!

Luleå

Nu sitter jag i bibblan och läser och skriver om feminism. Jag har inte alls lust med det, vill helst gå "hem" och sova och snusa på Fredriks sängkläder...
Men jag måste, har bara idag och imorgon på mig och imorgon ska jag på lektion halva dagen.

Det blir nog box med Frida ikväll allafall:) Skoj, var längesen nu!



En bild till och med!

Jobb!

Har jobbat hela dagen och ska så göra hela helgen. Har passen 10.30-21 bägge dagarna så det blir inte mycket tid över för annat. Men jag var duktig och sprang en mil innan jobbet imorse. Fast åhh vet inte hur jag ska lyckas hålla ihop träningen nu. Jag vill inte bara döda formen jag är i nu, men hur kul är det att träna i Lycksele då?? Jag hoppas min chef vill bidra till lite friskvårdpengar. Tänk vad de skulle tjäna på det, blir aldrig sjuk när jag är i träning. (peppar peppar...) Har inte vart förkyld på hela vintern:))

Nu är Freddan i sydafrika och njuter av en värme som liknar svensk högsommar. Härligt för han:) Jag är glad om vulkanen slutar trilskas lagom tills han ska flyga hem iallfall. Men den lär ju ha slutat om två veckor va...

Nu sova.


Skidbild från i påskas som jag snott av Kejtan. Maria, jag och snyggperk!

inte samma behov

Nu när Fredrik är utomlands så mailar vi varje dag. Jag har inte så mycket spännande att berätta men skriver lite om vad som händer. Det gör att jag blir lite slö och inte orkar skriva allt en gång till på bloggen...

Men, jag pluggar idag. (Var inte så illa som jag trodde) Hima äter äppelskruttar.



Men nu fick jag ett gigantiskt sug efter kakor. Måste baka!

vill inte.

Den här dagen har vart knas. Jag har varit ledig och det var ju bra för jag har fixat med skolan och så. Men ikväll upptäckte jag att jag ligger efter ganska mycket. Vet inte hur jag ska hinna med nu. Och här i Lycksele finns ju inte böckerna jag behöver.
Springningen gick inge bra heller, fick ingen rytm i det. Har ingen träningsmotivation längre.
Fattar inte meningen med nåt heller?!
Har gått runt med hundarna och Winterdäck i skogen. Vet inte om det blev bättre.

Sen är jag extremt sugen på glass.
Inte min dag.

Juste, saknar Fredrik nå kopiöst också.
Gnäll.

Jobbig hund

Eftersom att det är så ljust på mornarna (antar jag) så tycker Hima att det är en bra idé att vakna kring sex. Då kommer hon och slickar mig i ansiktet. Sen får jag bråka med henne i omgångar tills jag går upp.
Kursen igår verkar jättekul, jag tror Hima kan de flesta av de uppsatta målen redan.
Nu ska jag plugga. Inlämning klockan 17. Ciao!

Hundkurs igen!

Idag har jag lyckats få en plats för mig och Hima på en "allmänlydnadskurs". Egentligen är det från 12 månader och hon är ju bara 8, så de var tveksamma men hade fått en plats ledig. Hon har ju gått valpkurs för längesedan som gick strålande, vi vill ju fortsätta med något nu. Jag frågade vad åldern har för betydelse och då sa hon jag pratade med att instruktörerna vill ha en "homogen grupp". Jag fattar inte grejen helt, borde det inte vara förkunskaperna som räknas? Jaja, jag tror i allafall att Hima klarar sig utmärkt. Det största problemet jag har med henne att hon drar i kopplet. Vi har inte haft så mycket koppelträning eftersom hon är lös nästan jämt, och det har ju haft sina fördelar på andra områden, som till exempel att hon har bra kontakt med mig och lyssnar bra.
Kursen börjar ikväll, men första tillfället är utan hund. Det ska bli jättekul!

Idag har jag jobbat min andra dag, allt känns bra. Fredrik har åkt till Qatar, nu ser jag inte han på tre veckor:(

Hejsvejs.

Yeay!

Igår hade jag en underbar dag! Tänk att mina bästa dagar ofta utspelar sig i fjällen, det måste betyda något. Typ att jag måste dit oftare och få fler underbara dagar:)
Vi åkte loppet på 6 timmar och 18 minuter cirka, hade sol nästan hela tiden. De första två milen var ren njutning, så vackert och så skönt. Trots att vi i starten åkte upp för hela slalombacken typ...
När vi hade åkt fem mil kände jag att det var lite jobbigt, var lite stel i kroppen men inte värre än så. Med hjälp av lite sportdryck kom jag snabbt igen. På slutet hade jag så mycket krafter kvar att jag tog upp jakten på två lag framför oss som jag tänkte att vi skulle spurta förbi. Vi klarade ett av dem, men Fredrik tyckte det var lite taskigt att göra så. Försökte förklara för honom att tävling är tävling! Mitt lopp är jag skitnöjd med. Hade det aldrig riktigt tungt utan krafterna räckte ända fram till slutet, Fredrik gnällde litegrann men mest var han bra han med:)
Det var skithärligt och jag ska absolut åka igen!

Sen är det inte ofta man får ett sånt här snyggt streck i pannan:



Nu är jag "hemma"

Så är man bosatt i ny stad igen. Idag har jag och Freddan vart på stan och köpt energi-bars och lite annat smått och gott inför tävlingen. Vi har dock inte åkt nå skidor... imorgon far vi upp till Umfors och sover där en natt innan det är dags. Jag vill helst inte tänka på det för då blir jag nervös. Det SKA ju bara vara en kul grej. Men som inbiten tävlingsmänniska är det lite svårt att tänka så.

Jag måste gå och plugga nu. Har en liten dipp när det gäller skolan. Eller det mesta. Har inte kontroll. Men det löööser sig väl?

Hejdå Dalarna

Nu åker jag upp till norr igen. Det blir både bil, buss och tåg...
Jag har väldigt mycket packning så jag gruvar mig lite. Men jag ska få hjälp med både packning och Hima av Magnus när jag kommer till Umeå. Det är bra det:)

Ska bli fint att träffa Fredrik igen!

Bara jag och Helmert kvar då

Nu har de flesta åkt från Falun. Maria tog Boss med sig för han ska upp till Sundsvall och husse. Helena hjälper mamma med datorn och Hima springer omkring och är glad som vanligt. Jag åker till Lycksele på onsdag och innan dess ska jag försöka ordna med min utrustning till tävlingen.
Idag har jag åkt fem mil och efter det var jag ganska död. Det tog nästa fyra timmar. Så långt har jag aldrig åkt på en och samma gång förut, och värre blir det ju. Men kroppen kändes ganska okej. Lite ont i ena hålfoten, och ryggen var trött men annars gick det bra. Armarna kändes pigga så om benen lägger av får jag väl staka mig fram då.
Maria och hennes pojkvän har vart här och fikat, det var trevligt. Nu ska jag köra upp pappas bil till Sjulsarvet och sen blir det en promenad ner till mamma igen. Ikväll ska jag bara mysa och verkligen känna att jag har gjort mig förtjänt av det. Och äta pasta. Pasta hela veckan!

Ciao!



Jag har inga skidbilder, det blir söderhavskänsla istället:P

En kär vän

Fick precis veta att jag ska få träffa en underbar människa i veckan. Underbart! Dessutom får jag träffa Pricken på onsdag:)
Jag är sjukt trött, har vart som en zombie hela dagen. Tänkte åka långt idag men det var så himla varmt att skidorna riktigt sög fast i spåren. Det blev bara 2,6 mil, men jag ska ta nya tag imorgon. Klockan halv åtta hoppas jag på att vara ute i spåret.
Igår var jag, systrarna och Mamma på puben. Märk väl, pub, inte krog. Det var jättetrevligt men någon karl åt mamma blev det tyvärr inte.

Nej nu måste vi nog åka upp till Sjulsarvet innan jag somnar här vid mammas köksbord.

vitlök och ingefära

Jag är så himla nojig när det gäller förkylning just nu så jag dricker häxbrygd i förebyggande. Per-Erik är lite halvförkyld så jag måste ju ligga steget före. Sitter hos mamma nu, vi har ätit god middag:) Har haft mitt livs längsta skidpass idag, 3,3 mil. Jag planerar att utöka nästa gång. Man kan lugnt säga att jag inte är jättetaggad jämt, men det är ett max två pass kvar innan tävlingen så det är väl bara att bita i.

Imorgon ska vi ta mamma ut på en öl. Det blir ju spännande, hoppas man kan hitta nån karl åt na;)

depp

Å va äre för fel på mig? Deppnere... men det kanske beror på vädret.

Men nu är hela familjen hemma och nu ska vi ha kul:) Vi har käkat middag hos Pappa ikväll och Kejtan och Per-Erik har druckit en massa vin. Nu sitter Per-erik och håller om mamma och säger att hon är så söt.
I bilen ner satt han i baksätet och sjöng att han slutat nian. Kuljul!

Imorgon ska jag åka skidor igen, jag har köpt skid-snacks:)

Hima och Boss har jagat rådjur också, väldigt spännande...

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0