Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrghhhhh

Idag fick jag klipptid klockan ett och hade då inte så lång tid på mig att städa huset.. Frukosten fick vänta. Det har blötsnöat hela dagen men inget har lagt sig. Åh vilken härlig vinter man har här nere i södra delarna. Not.
Klippningen blev bra allafall, Boss fick till och med följa med in och värma sig istället för att sitta ute. Sen hyrde jag barnfilmer och hämtade barnen. Vi kom alltså hem tidigt och myste ner oss i soffan med film, varm choklad och kex.

Har hunnit med en sväng på Amfi också, hämtade nyckeln så att jag kan öppna butiken imorgon.

Jag är så himla slut och min matsäck bara krymper och krymper, jag hinner knappt äta. Snart får jag kanske se 59:an på vågen allafall. Bra det. Fingrarna har fått små svidande sprickor av all städning. Jag kan nog klaga mer också, men jag orkar inte.

Sen har jag faktiskt slutat läsa Blondinbellas blogg, Helena. Jag inser att jag bara bli arg och irriterad av det ändå så.

God helg

... och detta hade jag kul åt idag

http://miamivice.blogg.se/1196342780_dagens_hottie__hajk.html

Den 29:e november 2007

Imorse vaknade jag av ett jädra bankande på min dörr. Hunden skäller och katten flyger ur sängen och jag sticker ut huvet och skäller på Ivar för mitt kaotiska uppvaknande. Jag kommer inte ens ihåg vad han ville när han bankade på min dörr så frenetisk. Jag vet inte om han hann berätta det innan jag sa åt han att sluta.
Sen kom jag på att jag måste ut med Boss, och bad om tio försenade minuter av Vibeke. Som tur var så fick jag det och sen stressade jag resten av morgonen med att grädda pannkakor, packa ryggsäckar, klä på barn och leta kläder. Försenad fick vi skjuts av Dag till barnehagen.
Sen ut i skogen och gråvädret, sex och en halv timme senare och sju par blöta vantar senare gick jag hem i mörkret med barn som var skitiga från topp till tå. Av med alla kläderna, Viktor hade råkat bajsa på kläderna och Ivar var skitig in på bara huden så de fick ta ett bubbelbad, Vibeke kom hem och tog sig an alla kläderna.... (piuh), tvätta barnen, torka och städa badrummet. Tänkte gå upp och laga mat men där fanns redan pizza på bordet.... (piuh igen..) Ner och gå ut med Boss som passade på att försvinna när jag gick och pratade med Mamma i telefon, blev arg, ringde och tog ut allt på en allt mer ledsen Markus, kom hem och där stod Boss och väntade. Deprimerad. Städade Dag och Vibekes sovrum och badrum, bytte sängkläder och passade på att skura mina egna skitiga golv. Kidsen hade gått i säng men Ivar kunde inte sova så han fick ligga och lyssna på min mp3 en stund sen följde han med mig in till mig och fick ligga i min säng med Glenn kurrandes bredvid, han somnade och jag läste bok (Berlinerpoplerne). Bar in Ivar till sin säng och nu sitter jag här.

Ja, inte har jag vart sysslolös iallafall. Tur jag fick hjälp här och där.
Nu ska jag ringa till Markus och säga förlåt.

Hejhej

skit

Skithund skitpojkvän och skitjag.

USCH vad less jag blir.
Det gick ju så himla bra.

det går inteeee

Nej det går inte. Hon kan ju inte dö. Man kan faktiskt vända tillbaka. Man kan det...

Jaha, idag har humöret varit på alla lägen. Vid lunchtid idag förstod jag inte hur jag skulle överleva dagen, sen fick jag ju släpa mig till barnehagen, helst hade jag bara velat ligga hemma under dubbla täcken och skita i världen resten av dagen. Men man måste ju jobba om man har sagt att man ska det. Sen lagade jag middag. Så det blev bättre. Städade lite innan jag drog på träning istället och på väg hem från träningen dansade jag fram.

Men det är slitsamt.

Och nu gråter man ihjäl sig för Grey´s också. Det går inteeee. Hon vänder.''

42503-738

godnatt

nej jag skiter i att städa, nu går jag och lägger mig och sover

pölser i träden

Mina utslag vill inte försvinna, det börjar komma nåt under ögat nu också. Och Norge och deras himla läkarsystem där man måste vara halvt död innan man får någon hjälp. Men kanske jag kan gå till familjens läkare. Om jag ska dit. Just nu vill jag bara gå och lägga mig och sova men det ska jag inte. Jag ska städa. Jippi.
Det är sol ute och jag borde vara glad.

I morse åkte Markus hem. Han blir borta till måndag.

Nej fy vad trist allt är...... men jag ska bli positiv så fort jag kan. Återkommer.

Svinkoppor?

Jag är skitäcklig. Mina munsår är kanske inte munsår, det är kanske svinkoppor och det är inte så himla fresh...

Igår hade vi middag för Pappa och det var riktigt kul. Långbord och en massa god mat som alla barnen hade hjälpts åt att laga. Idag har jag vart ute på älgjakt och det var också kul. En kalv blev skjuten, han såg ut som en seriefigur där han låg med ögonen utploppade. Jag tycker lite synd om dem och mamman men jakt är ändå himla kul.
 Igår var jag, Pappa och Per-erik ute och jagade rådjur, jag var hund, det gick fint det:) Jag som inte hade något gevär såg rådjuren fyra gånger...

Nu är det snart bara jag och Helena kvar. Vi åker hem imorgon. Sen är det inte långt till jul igen... då blir det mer familj och mer jakt:)

42503-73742503-736
vulkan i regnet
42503-735

Jag hittade några nya bilder på Mammas dator också:)

Wohoo igen och igen

Nu är man glad minsann.
Jag har inte vart hem sen i påskas. Jag har inte vart i Sverige sen början av juni. Senast besökta land var Island. Sverige finn inte ens med. Men nu ska jag banne mig hem!
Kan inte vara annat än glad.
Kommer tillbaka på måndag igen.

 42503-734

Det är så välförtjänt!

sjörövare

-Viktor, kan du gå ner på badet och kissa och borsta tänderna?
-Ja, men kan jag ha på mig sjörövarögat då?
-Ja
-Tack. Men kan jag ha det på när jag vasker mig å?
-Ja
-Tack. Men kan jag ha det på när jag borstar tänderna å?
-Ja
-Tack. Men du, kan jag ha det på när vi går till barnehagen?
-Det vet jag inte.

Vad vad vad? Hur hurhurhur????

Idag ringde jag och bokade ögonoperation i Göteborg den 28:e november. Funderar redan på att boka om den till den 5:december. Helst av allt vill jag att Markus ska kunna följa med och hålla mig i handen. Det verkar inte som att han kan det. Sen verkar det inte gå några bussar från Oslo i rätt tid så då måste jag antingen åka dit kvällen innan och sova hos moster eller boka in operationen lite senare på dagen. JAG VET INTE!

Problem nummer två är att Helena ska inte vara hemma på jul. Men så är det bara, hon måste jobba och jag måste acceptera läget.

Problem nummer tre är att vi nu funderar på att stanna en dag längre hemma. Vi åker alltså på torsdag och vill åka hem måndag istället för söndag. Jag vill vara med på jakt och Helena vill träffa familjen mer eftersom hon inte får vara hemma på jul. Ja, jag tror jag ska gå till barnehagen och vara jobbig igen. Ändra en massa tider och så. Dessutom måste jag säga att jag inte kan jobba på lucia för då ska jag ta hand om lilla Mamma. Sen har jag inte pratat med Dag och Vibeke men förhoppningsvis så ska det gå.   

Men man vet aldrig. Nu ska jag gå till jobbet. Igen.

Alternativmesse

Helgerna går så attans fort att jag inte hinner med alls.
Vaknade upp på lördagen och allt var kasst. Jag längtar efter våren. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom vintern. Fick tvinga iväg mig på middagen och showen som vi skulle på med byoung-jobbet. Vi åt på ett ställe som heter Dinner och de har lite finare kina-mat. Det var gott och dyrt men tydligen behövde jag inte betala nåt. Tror vår butik hade vunnit någon säljtävling eller så. Kände mig väl inte så värst delaktig i det med tanke på att jag knappt har jobbet själv i butiken men det var bara att tacka och ta emot. Efter det gick vi vidare till Chat Noir där vi såg på Showgirls med fyra norska kvinnor. De är kändisar men jag kände bara till Elisabeth Andreassen jag:) Det var allafall trevlig underhållning, efter det hamnade vi på Hard Rock en lite stund innan vi skulle tillbaka til Dröbak och gå ut där någon timme. Men det var någon som hade spytt på bussen så efter att vi suttit i den lukten hela vägen till Dröbak så bangade alla på att gå ut.

42503-733

Ganska bra det med tanke på att jag skulle upp klockan åtta nästa morgon och gå på alternativmesse med Helmert. Det var väldigt intressant och vi var på en massa föredrag hela dagen lång.
Roligast var nog skratt-terapin. Tänk er själv ett gäng fullvuxna karlar (och kvinnor) som kryper omkring på alla fyra och leker kor. Eller apor. Hahaha. Alla släppte verkligen loss och det VAR hemskt kul!
Vi fick healing också som var skitbra.
Och till er som inte tror på allt det här. Det gör inget, alla ska igenom det, ni har inte levt så många liv än. Själv har man ju börjat komma upp i mellan 50 och 100. Ni förstår det inte än. Det kommer. När man kommit upp i ca 200 liv är man alternativ, då har man ganska säkert mediala förmågor.

Nu ska jag iväg på jobb..... jobb jobb....

skit

Nu är det nattsvart och jag är riktigt less och vill ha nåt bättre.

På västfronten intet nytt

Eller jo. Det kom några snöflingor idag. Jag kände dem i ansiktet när jag sprang till träningen, men såg dem gjorde man knappt för de var pyttesmå. Både jag och Markus somnade efter middagen och jag vaknade i panik och upptäckte att det var friskis om tjugo minuter. På något konstigt sätt lyckades jag komma dit innan allt började. Antingen så springer jag grymt fort eller så gick min klocka fel. Jag tror faktiskt på det andra.

Jag har lovat bort tjugo timmar till barnehagen denna vecka. Det är en hel halvtid det, och många pengar trillar in på kontot. Jaja, jag hinner inte uppdatera så himla mycket och jag orkar inte heller när jag väl har tid. Och saken är ju den att när man jobbar så mycket så hinner det inte ända så mycket annat heller.

Ciao!

42503-729

hungrig hungrig hungrig

Åhh, nu är det snart middag. Vibeke har lagat nå stora köttbitar med bea-sås, gosh vad gott det ska bli.
Jag och Markus har vart och kikat på en tomt idag. Han är lite inne på att bygga, bo i ett tag, och sen sälja och tjäna pengar. Vi får se. Den låg vid vägen och det gillas inte. Då kan inte Glenn bo där. Om man nu blir kvar i Norge. Eller hur länge kan man ju fråga sig.

Sen var vi i Strömmen på deras stora köpcentrum och fyndade lite smått och gott. Jag köpte ett par nya löpskor faktiskt, nedsatta från 1099 till 399. Vilket kap. Och en klänning på h&m som jag ska ha i Thailand.
Markus hittade världens snyggaste sneakers.

42503-730

Fika fika, äta äta. Katarina kräver mig på pengar. Jajamen, imorgon är det Fars dag.
Hejhej

God helg!!

Wohoo, HELG!
Huset är städat. Chipsen står på bordet och glassen ligger i frysen.

42503-727

Hade!

Det här med att fika.

Norge vet inte vad fika är. De har inte ens något ord som kan liknas med fika.
Så därför har IKEA gjort en liten beskrivning. Fika är ju faktiskt ett väldigt användbart ord.

42503-732
Jag snodde bilden från Facebook.

Winnerbäck igår var bra, han är så bra och underbar och duktig och himla himla grym.
Tyvärr så kom vi sent och fick inte nå bra platser men efter att ha trängts ett tag såg vi hyfsat bra. Sen försökte vi undvika att bli spilld öl och vin på. Men likaväl hade jag rödvinsfläckar på kläderna när jag kom hem.
Alltså. Varför kan man inte bara gå ut på byn och supa sig full istället för att gå på en bra konsert med en bra artist och störa alla andra som faktiskt är där för att se och höra artisten?
Jag bara undrar...

Idag är det fredag och jag har inget extrajobb att sköta.
Förr hatade jag fredagar för att jag fick lov att städa huset. Nu älskar jag fredagar för att jag får städa huset och slipper göra något annat.
Synd bara att jag inte har orkat börja än;) Skönt att slappa...

Winnerbäck

Om en och en halv timme börjar de släppa in folk till han konsert i Oslo. Jag ska dit jag med, men något senare. Markus har vart i Sverige på möte idag och han plan var försenat så han kommer inte förrän halv nio, nio nångång.

42503-731

Jag är så trött så trött, men planerar att sova på bussen in till stan. Imorgon har jag inget extrajobb, jag ska bara städa i huset lite. Skönt.
Jag längtar efter helgen...

Kokt torsk med äggsås

Ja, det var middagen det. Barnen och till och med Dag var storförtjusta, så man lyckades väl.

Jo, jobbet gick bra idag som tur var.. Efteråt köpte jag kläder för 2700. Fast med alla rabatter blev det bara ca 1000.
Jag ska snart på Friskis och Svettis, vilket inte är så lockande. Men jag måste. Börjar komma in i gamla dåliga vanor.
Imorgon är det jobb på både b.young och barnhagen, men bara två timmar på varje ställe så det är lugnt. Hinner städa huset också som tur är.

Ciao!

Allt inom loppet av fem minuter

Fick veta att en av mina bästa kompisar har gjort slut med sin pojkvän, även han en god vän. De har sålt huset och hon ska flytta till Arvidsjaur med deras dotter. Helt sjukt, de har liksom vart tillsammans sen ettan i gymnasiet. Jaja, de verkar vara överrens och glada allafall. Men Elin, du är världsbäst, kom ihåg det:)

Sen bråkade jag med ett ex.

Sen ringde de från b.young och frågade om jag kunde jobba imorgon. Själv alltså! Handlar bara om ett par timmar på morgonen men mer vet jag inte om jag klarar av än. Jag tror det går bra. Idag lyckades jag sälja kläder till en kund för 1400. Då var jag nöjd;)

Allt fint med mig

dementera dementera

Men nej, Vibeke är inte gravid. Ni får inte veta än. För jag vet inte om hon vill att jag säger till alla.

Jag ska snart äta glass:)

Det var inte mycket att se

Så här ser det inte ut på allhelgonahelgen i Norge...

42503-726

Halv ett inatt som vi oss iväg till kyrkogården men inte var det nåt att se där, sen berättade Vibeke att de inte har någon sån tradition som vi har i Sverige. Stackars norrmän.

Vibeke hade något annat fantastiskt kul att berätta idag också. Jag blev så glad att jag nästan började gråta:)

Det är en toppen-dag idag hörrni!

Negerbollar

Frosseri-lördag

42503-725
 
Jag säger neger boll hur mycket jag vill jag. Negerboll, negerboll, neeeegeeeerbooooll!

Ja, vi sitter och frossar ikväll. Tacos, godis, glass, negerbollar. Gott värre.
Idag började vi med att ta en promenad på en och en halv timme med Boss. Både Markus och jag var jättetrötta och hade inte alls lust att gå men det var fint väder och efter denna vecka när varken jag eller Markus har haft så mycket tid till honom, var vi nog skyldig honom en långpromenad.
Sen städade vi lite i huset och efter det drog vi på Markus innebandymatch. Markus lag var ganska kassa när de förlorade en 3-6 ledning, och Markus var skitkass som inte gjorde ett enda mål.

Senare ikväll ska vi nog ta en promenad ner til kyrkan och kolla in kyrkogården.


Upptagen

Det har helt enkelt inte funnits tid till att uppdatera bloggen om dagarna. Med två extrajobb blir det ganska mycket. Men på bara några dagar, några hektiska dagar har jag tjänat så pass att när jag får lön nästa gång kan känna mig ganska rik.

Igår frågade jag Dag om vi skulle åka till Usa eller inte. Det blir nog inte av men däremot ska vi nog åka på en sol och bad-charter i mitten av november. Och jag blev så glad, det känns som att det är precis vad jag vill ha mest just nu!! Lite av den värmen som jag inte fick i somras... Hoppas de andra två jobben tycker att det är okej att jag försvinner i en vecka bara, men jag måste ju prioritera det här jobbet först;) Nog för att det blir endel jobbing i utlandet också, (Vibeke ska inte med) men jag borde ju hinna bli brun allafall!

42503-724

Idag är barnen inte i parken och det betyder att jag måste passa på dem hela dagen. Jag hinner alltså INTE med ett extrajobb idag. Det känns riktigt lyxigt, och Helena och Nora kommer hit så vi ska bara mysa, baka och se på film tror jag. Supergreit!

(Fast imorgon måste jag städa huset för det har jag inte hunnit i veckan....)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0