Mar. 30, 2013

Nytt inlägg

Ligger i soffan hos mamma och har precis skrivit färdigt hemtentan. Idag har Majken hängt med sin mormor och moster Maria. Vi har vart i Valbo på IKEA. Det var kul en stund men sen var det hemskt jobbigt. Massa människor och skrikande barn. Yohio var också där. Hittade en del stuff på Ikea allafall och lite på carlings med så det var kul:) Men sen drog vi och hämtade upp Helmert, ännu roligare!

Imorgon ska vi ut på isen och fiska. Sen påskknytis hos perk o Sanna i Leksand:) fira att Leksand går upp i elitserien?

Skönt att vara hemma!!

Videkissen

Idag åker vi till Falun och skidspelen! Jag är på väg in i en ny förkylning, riktigt less, har knappt hunnit hämta mig från spysjukan. Jag som är träningstaggad för en gångs skull, kungsledenrännet snart och allt...

Jaja nu ska det bli hur kul som helst att komma hem till Falun. Det tycker resten av familjen med:))

Fort vare gjort

Nu är vi friska igen. Något så när. Tja, magen är ju i olag och man är lite hängig men man är ju evigt tacksam när man slipper spy. Fredrik har ont i magen fortfarande för han kom på att han skulle äta hamburgare det första han gjorde när han slutade spy och sen la den sig som ett lock säger han. Så kan det gå.
 
Imorgon måste jag allafall plugga- redovisning på torsdag och sedan direkt hem till Falun och Skidspelen:) Hur länge vi stannar där är oklart. Och hur det blir i påsk är hemskt oklart.
 
Tacogonatt!

Calippo!

Hade jag fått leva på en grej i resten av mitt liv så är det idag calippo cola.... Det är så gott så jag dör nästan. Längtar efter den halvätna jag har i frysen, törs inte äta för mycket. Jag är sååå gnällig, vill att mamma ska komma hit och ta hand om mig!

Elände

Jag började kräkas vid tre inatt och nu har jag kräkts lika många gånger som Fredrik och han börjar känna sig bättre. Hoppas det vänder även för mig och att Majken klarar sig på något konstigt vis.

Har jättedåligt samvete för terapigruppen. Hoppas verkligen att de klarar sig!

Om man ska se det positivt så hinner vi i alla fall bli friska till helgen när vi ska till Falun!

Postar en bild på mitt söndagsprojekt! Fint blev det:)

Cupcakes och magsjuka

Hihoo... vilken kväll!
Mina friends i terapigruppen kom hit för att baka cupcakes till vår sista terapi imorgon! Vi gick och handlade och satte igång. Kaos i köket, inte så konsigt när det är fem kockar. Fredrik hade vart ute och åkt skidor. Sen började han må dåligt. Han var aldrig in i köket som tur var. Cupcakesen blev färdiga, mer eller mindre lyckade:) Sen när vi fikade på dem hade Fredrik gått och lagt sig men sen sprang han in på toan och spydde. Och inte så långt efter det drog sig gästerna hemåt. Det kan man ju förstå. Nu är jag riktigt rädd att bli smittad. Hatar magsjuka.
 
Hade skivat upp en älgstek och lagt i marinad. Kan inte äta nåt nu, känns som jag ska bli sjuk vilken sekund som helst, fast det är nog bara inbillning. Köttet får vänta till en annan dag.
 
Ska skriva lite hemtenta nu innan sovdags. Fast egentligen är det sovdags nu. Trött. Hejdå.
 

Pulkatur

Vi for ut på isen idag i finväret. Men det blåste ganska kallt. Nu ligger vi i soffan och käkar chips. Snart ska jag gå och köpa godis. Japp.

Halv tio

Så skönt att gå och lägga sig! Vi har haft bäbishäng här ikväll, Majkens kompis Selma med föräldrar var här och fikade, jättetrevligt men jag blir trött så tidigt.. Vaknade innan sex imorse och for på spinning (med en av mina och en av Fredriks skor...), sedan var vi på öppna förskolan och sedan en sväng på stan. Inget plugg med andra ord men ibland får man prioritera att vara med familjen... Kanske särskilt nu när Majken är inne i någon slags överlycklig period, glad jämt!! God natt!

Härlig helg!!

Hej hopp!
Här är livet på topp! Nåja, det är ganska bra iallafall, Fredrik är hemma med Majken och jag är på skolan på dagarna. Oftast iallafall, ibland vill jag vara med dem istället:)
 
I helgen skidade vi upp till Stensdalsstugan som ligger vid fjällen kring Vålådalen. Fredriks kollega arbetar som stugvärd där så vi begav oss dit och sov där en natt innan vi skidade hem igen på söndagen. Fantastiskt väder hela helgen!
 
 
Superhärligt!
 
Imorgon ska Bea dra med mig till gymmet igen. Hej träningsvärk.

Strålande!

Strålande sol, strålande humör:)

Härlig vasaloppsdag:)

Mamma kom till Mora så vi satt på caféer och ute i solen och fikade. Jag som trodde det skulle bli trångt, drygt och med en gnällig Majken.. Men det blev ju jättebra! Och Majken var glad, och Fredrik kom i mål:)

Förkyld i Sälen

Då är vi på plats i Sälen, Majken sover gott och tur är väl det, hade varit jobbigt om hon levde om en massa och störde alla vasaloppslöpare i stugan. Så peppar peppar...

Jag har blivit riktigt förkyld, det är jobbigt. Förmodligen hinner jag inte smitta alla andra. Jag har ingen nässpray och vi ska vakna kvart i fem imorgon. Jag vet inte hur det ska gå. Nä nu vare gnälligt igen!

Det bästa är iallafall att Mamma kommer och är med oss i Mora imorgon! Det blir kul:):)

Hör att det är mello på nedervåningen, jag hejar på den snygga pojken som dansar:)

Nej nu är det godnatt, imorgon är det Vasaloppet. Heja Fredrik!!

Skavlan

Jaha det är fredag igen. Kan inte påstå att livet är tiptop these days men nu är det fredag och vi hänger framför tvn. Tidigt imorgon bitti åker vi ner till Sälen för Vasaloppet, spännande. Tyvärr blir det inte någon tur till Falun för det har vi inte tid till.

Idag hade jag mina första patienter som psykologkandidat på intensivvårdsavdelningen här i stan, det gick bra:) På onsdag ska jag på en anställningsintervju till ett sommarjobb jag väldigt gärna vill ha!

Jojo, livet funkar ganska bra ändå. Bara att det inte är superkul:P Men det kan det ju inte vara jämt heller I guess...

Majken är rätt frisk allafall men hon tycker inte heller att det är skitkul. Gnäll.

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0