Ny dag, ny klänning

Wooha! Vilket strålande väder det var här på morgonen, jag och Hima tog en långpromenad och hämtade ut ett paket från Nelly. Jag har beställt den här klänningen och hoppas att jag kan ha den i sommar. Så tänkte jag att jag ju måste ha en fest också och lägligt nog verkade Johan planera sin 30-årsfest så då hoppas jag att jag kommer i den. Lite brunfärg på det också så blire nog jättefint:)

 

 

I övrigt så gör katten stora framsteg på balkongen, idag hade han till och med hoppat ut i buskarna. Och han kommer ju nästan upp igen också. Fantastiskt:)

Jag har en massa lägenhetsfix att pyssla med idag för mamma kommer och hälsar på i helgen. Det ska städas, tvättas och handlas... Men jag är ledig så det sprollar:) Fika i solskenet finns det möjligheter till också:) Life is good today!

 

A just det, i natt drömde jag att min navel hade pluppat ut, jag fick panik. Jag har navelfobi för alla som inte visste det..

Dåååligt

Idag äre en mindre kul dag, jag vet inte varför riktigt men känslorna känns inte på plats! Fredrik har opererat ut en visdomstand och jag tycker nog mer synd om honom än vad han känner sig. Jag har beställt nya tapeter till lillrummet, dessa hära:



Vet inte om det blir fint, man får väl hoppas det. Så nu har vi att göra i helgen.

Åh vad tråkigt, vad har man för liiiiiiiiiv egentligen?! Näe tusan. Aldrig blire bra. När man har fullt upp så gnäller man på det och nu när jag ingenting har att göra så är inte det bra heller.

Äsch. Det är mycket roligt som händer framöver allafall. Till helgen kommer mamma, helgen efter det är det psykologstudentkonferens i Umeå, helgen efter det så är det stockholmsweekend på schemat, det ska bli riktigt kul. Efter det är bara tre veckor tills vi ska ha barn. Man får väl hoppas det blir kul också.

Nu ska vi snart åka och kolla på skötbord. Jag har kapitulerat. Det är en ful möbel som jag inte känner något behov av. Men Fredrik vill ha och jag är ju snäll.

Hejrårå

En bra dag, trots snö och tråkväder..

Helger är ju världsbäst faktiskt. Det är så mysigt att få vakna upp med Fredrik på morgonen och hinna prata med varandra och mysa utan stress. Fast han brukar vilja sova längre än mig så jag får prata med mig själv och Hima under tiden.

Idag for jag och tre klasskompisar på auktion! Wehee, det var längesedan nu. Jag ropade in lite plåtburkar och en amerikakoffert. Kofferten är himla fin, men jag vet inte om vi har plats. Lapparna sitter kvar och allt där det står att den varit i New york och vänt:) 30 kronor pröjsade jag för den, inuti låg en massa blomkrukor, så nu har jag odlat lite paprika, krasse och någon tulpanlök också.

Sedan har jag vart ute och promenerat med Bea och sedan var vi på "bio med en psykolog" och såg filmen "Tre mil norr om Molkom",  en film om en alternativfestival där de mest ligger i blåbärsriset och flummar. Den var faktiskt bra, jag längtade till sommaren och att själv få gå omkring ute i skogen.

Nu äre dags för en bulle till och lite kärlek på det.

bloggtorka

Vad ska man skriva?
-Vi har köpt en kamera på blocket, en nikon d40.
-Vi åker till Sundsvall imorgon, Fredrik på kurs men själv tänkte jag bo hos Maria. Då kan hon lära mig hur kameran funkar också...
-Självklart blire casino-besök i Sundsvall :D
-Har världens träningsvärk i benen efter att ha gymmat lite. Gravid + träningsvärk = gnäll.

Mer vare inte just nu...


Ledig dag i sakta mak

Snart ska jag på födelsedagsfika hos Beatrice, det blr nog både gott och trevligt kan jag tro:) Jag har segat rätt mycket idag, vi är nästan klara med organisationspsykologin och det känns väldigt skönt. Har kollat lite kurser till i höst och lämnat saker till kupan, köpt lite saker också...

Jag och Fredrik har gymmat lite ikväll, lite är bättre än inget. Sen blir man ju bara förbiåkt och förbigådd så fort man är ute och rör på sig. Jag kanske blir så bekväm med det att jag aldrig mer hittar tillbaka till mitt gamla (stress)tempo. Jag blir kanske en segis för resten av livet, vem vet.

Nu måste jag duscha, jag kommer bli sen till fikat.



Kantarellsoppa

Fredrik har fått dille på att fixa en massa saker i lägenheten vilket har resulterat i "the list". Ett helt a4 med en miljon saker som ska göras, helst innan vi får barn. Och det är väl bra det... En sak som inte står men som han tjatar om är att vi måste äta upp maten i frysen, så idag har han lagat kantarellsoppa medan jag var iväg och tränade spinning. Jag hoppas att det bara var ätliga svampar i soppan, blir alltid lite nojig men svamp. Spinningen var ganska seg. Det är lite segt att inte ge max på träningen men överlag har jag lyckats lugna ner tempot i livet. Allt går lite saktare, cykla till skolan, hundpromenader...

Ska snart till ica maxi och handla, jag längtar faktiskt. Kvällnöje:)

Igår ringde förresten Markus och berättade att Boss fått cancer i testiklarna. Så han ska opereras på onsdag. Jag undrade om det verkligen vart värt det med tanke på att han har så ont i lederna men han verkar må bra i övrigt så då ska han ju så klart få en chans. Kanske jag ska hälsa på honom dagen efter. Vore trevligt att träffa den gamle gubben:)

Nu ska jag duscha, hejrrå.!

Sockerdetox

Jag tänkte jag skulle ta det lite lugnt med socker ett tag framöver eftersom jag stoppar i mig ganska mycket nu för tiden. Men hjärnan och kroppen kom inte överens så idag när jag insåg att ingen i min grupp var i stan och jag inte hade något att göra i skolan, så åkte jag hem och bakade bullar och kakor. Oj vad länge sedan det var jag tog mig tid att baka!

Det är för sent att anmäla sig till Kungsledenrännet, tror vi hade gjort det annars, jag var heltaggad:)

Nu står min kära i köket och stökar undan efter mina köksaktiviteter, bara tvätten kvar att ta tag i innan vi kan krypa till kojs. Han är så fin Fredrik.

Godnatt!

Påsk 2012

Nu är vi hemma efter 10 dagar i fjällen, typ. En liten avstickare till Mo i Rana och Umeå bara...
Varenda morgon har vi stigit upp, käkat frukost och sedan dragit på oss skidorna och skidat ut på sjön. Väl där har vi bara legat i solen och jäst och käkat. Fast jag tycker att det har vart lite kallt ibland. Kvällarna bestod av ganska mycket spel och ganska mycket mat igen:)



Hima har fått springa så mycket att hon blivit en smal hund igen, men som hon har njutit:)







...och där har ni magen också. Igår åkte vi in till Hemavan och Kobåset, där var det övervackert!



Nu är vi hemma i ett regn-snö-slaskigt Östersund, välkommen "hem"...

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0