För mycket, För Fort

Vad ska jag säga. Jag behöver vinna på lotto. Gårdagen slog någon slags rekord i förändring; arbetsintervju, fick jobb på annan ort, hittade drömhuset på Hemnet i ännu en annan ort. Begynnande förkylning på det samt ganska hög stressnivå över lag under hela dagen gjorde mig helt upptrissad och huvudvärkad. För mycket, för fort. Dessutom verkar vi snart vara på gång med köp av renoveringsobjektet uppe i Umfors. Finns ju risk för att det kommer vara för mycket en tid framöver. Tur att jag nu kommer läsa in mig på stresshantering😜

Ja hörni. Vi kör lite bilder från senaste fjällvistelsen.


Nilas älskade att vara där. Alltid först ut och satte sig på skotersläden.











Just det! Vi kom ju tvåa på Kungsledenrännet också, även det ska smältas;)
på väg hem igen...

Nästan framme.

Nu är det mindre än en vecka till årets kungsledenränn och idag körde jag sista långpasset, i Edsåsdalen. Maria och Jonas åkte upp till vita renen och hade det fint i solen. Jag och Olle åkte upp på fjället och siktade på en topp, men vi nöjde oss med att åka bara en bit upp och fika lite. Allt som allt blev det 3 mil i alla fall och det känner jag mig nöjd med. När jag var färdig kändes kroppen stel och sådär lite halvsliten, så känslan efter 8 mil på lördag lär inte vara skön. Men skönt i sinnet förstås:) 

Fredrik och barnen har åkt upp till Umfors nu, så det blir konstigt att komma hem till en tom lägenhet. Jag ska städa och läsa dessa dagar, är min plan. Läste ut Keplers "Stalker" igår, sjukt spännande. Nu går jag nog vidare på "mannen som slutade ljuga".

På onsdag åker jag upp till Umfors jag med. Eller Vilasund, där vi ska hyra ett hus. Det huset som vi tänkte köpa där uppe håller på att rasa samman. Det blir ju ett väldigt spännande projekt😬







Lite bilder från förra gången vi var i Edsåsdalen också och skidade upp till vita renen. Tungt så ini att dra ungarna upp dit kan jag lova!!!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0