Wee;)

Jag kommer snart hem tralala! Jag har faktiskt bara fyra arbetsdagar kvar hos SH nu. Sa till honom att jag måste åka hem tidigare och det var helt okej med han. Kanske han är less mig med. Jag tål ju honom faktiskt inte och vissa stunder kan jag inte ens se honom i ögonen när vi pratar med varandra.

Ja allt är ju inte kirrat, har ju inte beställt biljett än, men efter helgen borde det vara klart:)

Så. Läget på Island är regnigt och har vart så hela veckan nästan. Har faktiskt inte gjort så mycket vettigt. Idag skulle jag städa huset men jag dammsugade igår och idag gick jag och gned in ajax lite här och där för att det skulle lukta nystädat:P Det är så det funkar. Blir jag inte väl behandlad har jag inte lust att göra ett bra arbete heller. Och än har jag inte hämnats. Jag känner mig som Gargamel:

-Jag ska hämnas! JAG SKA HÄMNAS!!

42503-671


Men jag vet inte om jag är alltför snäll för det där med hämnd. Fick dock ett gäng tips i den norska illustrerad vetenskap som Markus lämnade efter sig.

Arsenik
Polonium
Tallium
Mfl.

Nej nu ska vi inte vara sådana, jag skojade bara :P

42503-670

Krossa mig inte nu bara.

Min näst bästa familj betalar biljetten hem om jag kommer den 13:e.. Jag ska fråga SH efter helgen om det går bra att jag slutar då. För då har jag fått min augusti-lön tror jag. Men om han säger nej blir det problem... och jobbigt. Vill ju lösa det så smidigt som möjligt ändå.
På ett sätt känns det också lite dumt. Man ska ju inte ge upp när det är jobbigt heller. Men man ska inte ta oförtjänt skit heller. Och jag kommer inte att vara med när vi samlar ihop fåren från fjällen. Men väger en bra upplevelse upp tio tillfällen av elakheter?

42503-664

OCH KAN NÅGON SNÄLLA BERÄTTA VILKEN ÖGONFÄRG JAG HAR?

Längtar hem.

Idag fick jag höra att min kaka som jag hade bakat inte var nå god  fast det var den faktiskt och nu går tiden väldigt sakta och jag vill hem hem hem... Eller. Jag vill till Dröbak och det kan man ju faktiskt kalla hem. Jag längtar efter min Norge-familj för de skulle allafall behandla mig med respekt även om Dag inte alltid tycker om min mat:P

42503-669
42503-66842503-66742503-66642503-66542503-66342503-66242503-66142503-660

Markus var här och det var fantastiskt.

Hej alla glada:)

Jag är okcså glad:) Jag har inte jobbat sen i tisdags och har bara gjort en massa roliga saker med Markus. Vi har gjort det mesta isländska, blue lagoon, gullfoss, geysir, tingvellir, islandshästridning, glaciärspaning... Tyvärr åker han hem inatt, men så är det bara tio dagar till Mamma och Maria kommer och då blir det kul igen.
Igår hade vi tre andra nordjobbare på besök här också, de sover fortfarande men sen ska vi ut på äventyr igen. Grottforskning:)
Har tagit en massa bilder så det kommer.... men nu måste jag nog faktiskt pussa på Markus. Hejsvejs!

Ingenting

Ingenting har jag gjort idag. Det har inte vart så trevligt för nu har jag ont i nacken av att ha suttit här för länge. Okej, jag gick ner till affäre och köpte en vaniljskyr som jag la chokladlakritsgodis i. Det är min nya grej. Och superisländskt.
Väntar mest på att Markus ska komma nån gång...

42503-659

Winnerbäck

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Har precis provlyssnat på hans nya singel. "Om du lämnade mig nu". Det finns INGEN annan som skriver så fantastiskt bra musik som han. Jag fattar inte hur man kan vara så begåvad. Jag har inte ens hört hela låten än och ändå är jag tok-förälskad.

Här är han 16 år tror jag:P :

http://www.youtube.com/watch?v=b89bAegO5ew

haha...

Nu har jag gjort vad jag kan.

Och då kan jag vara nöjd. Liftade till Bruarland och pratade med dem och de kan kanske hjälpa mig med bil, om inte skulle de betala mig för det arbete jag gör där. Målade en vagn idag i några timmar och sen fick jag skjuts hem igen för imorgon fanns inget arbete för mig. Nu kan jag inte göra så mycket mer.

Pratade just med en vän till min norge-familj på msn...

Trine säger:
alt bra her, var sammen med gutta i går og de vil at du skal komme tilbake
Birgitta säger:
kommer ju snart tilbake :)
Trine säger:
viktor sa: gitta kommer snart, hun må bare vente til det kommer et fly å henter henne...de er SÅ søte :)

Tjoho, mina barn saknar mig:) Och jag saknar dem!

42503-559


Varning: Långt inlägg om jobbig människa.

Blä. Jag är så less och nu känns det så hopplöst. Det är verkligen viktigt för mig att kunna ge först och främst Mamma och Maria en trevlig upplevelse när de kommer hit till Island. För att kunna se landet och uppleva saker behöver man faktiskt en bil. När Ossian pratade med SH innan han åkte hit frågade han om vi kommer ha tillgång till bil. Jaja, självklart. Bilen var gammal och hade svårigheter att ta sig upp för branta backar. Till sist gick den sönder och Ossian fick skulden (Okej, han hade kört på dålig väg) Nu har vi ingen bil. Och någon annan får vi inte låna heller verkar det som. SH har tre bilar. Ett arbetsfordon, en minibuss som han använder och en vanlig bil. Den vanliga bilen skulle komma tillbaka i veckan. Men det har inte kommit och när jag frågar om jag kan få låna den på tisdag för att Markus kommer då säger han bara att han inte vet när han får tillbaka den. Inte så hjälpsam alltså. Hade till och med tänkt att jag skulle jobba gratis i helgen för att kunna få låna bilen men han vill visst inte ha min hjälp.

Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra. Men imorgon tror jag att jag liftar till Brualand där Anna jobbade innan hon åkte hem (snälla människor också) och frågar om jag kan jobba gratis för dem i helgen och om jag kunde få låna bilen som Anna brukade ha. Tror att de behöver folk där också för danskan som kom efter Anna åkte hem efter kort tid. Jag skulle nog hellre jobba åt dem men jag tror inte man får bryta kontraktet som man har. Fast jag har inte fått någon kopia på kontraktet och SH är ju dum i huvet och betalar inte ens lön i tid och sånna grejer.
Jaja... Anna, om du läser det här, tror du de behöver lite hjälp i helgen på Brualand?
Och jag har inte hittat nycklarna heller. Tänk om han drar av en massa lön om de inte kommer fram...

Annars fick SH ett utbrott på mig imorse. Vi skulle tömma en pott på vatten och jag skulle "slanga vatten", vilket jag inte kan. "Nu ska du göra det" sa SH. Jaja, jag kan väl prova tänkte jag, och det gick inte så bra. Så han sliter slangen ur händerna på mig och börjar gorma om att jag inte kan någonting och att det där får man lära sig i barnskolan, blablabla...
Jag börjar bli grymt trött på människan. Sa till han att han kunde väl förklara hur man gör lugnt istället för att skrika åt mig men det hörde han inte på. "Stoppa upp den där slangen i röven du" TÄNKTE jag och gick därifrån.
Igår fick han ett utbrott på Ossian för att någon del på paketeringsmaskinen var sönder. Knuffade till Ossian på axeln och talade om för honom hur dum han var.

Helt sjuk huvudet är han. Jag har lust att slå ner han. Eller allafall döda hans krukväxter som han tjatar om att jag ska vattna hela tiden. Men... Jag är lika snäll som vanligt även om man tänker ganska fula tankar ibland. Men jag har säkerligen haft nytta av att vara här på Island med SH också. Han är ett gott exempel på hur jag INTE vill bli och att man faktiskt inte kan skrika ut allt man känner hela tiden. Folk vill faktiskt inte höra på. (Är ju själv inte så bra på att dölja mina känslor. Särskilt inte om jag är arg...) Jag blir förhopnningsvis en bättre människa.... Jag vill bli allafall.

42503-658

Det är fortfarande fint här allafall:)

Höbärgning

Nu är vi inne i hö-skörden. Det är kul faktiskt, men jag hade velat köra mer traktor. Mitt jobb är att paketera höbalarna och inte kan jag byta med Ossian heller för han har hö-snuva och snyter sig hela dagarna.
Igår jobbade vi till elva på kvällen. Då var jag trött minsann och vaknade nästa morgon halv åtta. Men det är ju fint väder:)

42503-657
Här hade jag precis klättrat upp i Ossians traktor. Höbalen hade fastnat och Gudni märkte inget och fortsatte köra.
Ossian: Jag sitter här och ser på Gudni... Nu använder han inte huvudet.
Jag: Nej, det där ser inte så bra ut. Ska vi säga nåt?
Ossian: Haha, näe.
Ibland har vi ganska kul. Skadeglädje är väldigt kul.
42503-65642503-655
 Annars försöker jag och Markus planera så gott det går hur vi ska lösa boendesituation och annat när jag kommer tillbaka till Norge. Inte lätt. Men om en vecka är han här nu och då kan vi prata hur länge vi vill utan att det kostar en massa pengar. Härliga tider väntar:)

Grattis till Kate, Maria, Per-Erik och Pappsen som har bestigit Kebnekaise:) Jag vill också ha gjort det:P

Gay-parade Reykjavik

Fredag kväll impuls-liftade vi in till Reykjavik och gick på fest hos Nordjobb. Sista grejen med nordjobb. Fick bara vara på kontoret till klockan var elva och därefter gick vi ut på stan. Men klockan elva liksom.. Hallå, det är Reykjavik. Här går man inte ut förrän klockan två. Jaja, lite segt ett tag och sen gick vi på eleven och dansade järnet.
Fick sova hos två nordjobbare vid namn Elisabeth och Siri. Somnade halv sex. (Reykjavik-poäng för den sena timmen;))
Nästa dag ringde Petter (en annan nordjobbare) mig klockan 12 och då hade jag väldigt ont i huvudet. Masade mig upp ändå för jag hade lovat att se gay-pride-paraden med han klockan två. Och det gjorde vi. Sen gick vi och la oss i en park som var översvämmad av folk och det spelades lite live-musik och sådant. Jag läste ut min bok som jag fick av Maria i födelsedagspresent (Män som hatar kvinnor) Den var riktigt riktigt bra!
Sen hae jag beslutsångest om jag skulle lifta tillbaka till Borgarnes eller stanna en dag till och gå på en nordjobb-fest på kvällen. Beslutade mig för att jag inte orkade vara ute en natt till. Man är ju gammal. 24. Tänk de som är typ 27.... Vad gamla de måste känna sig:P hehehe..

42503-65442503-65342503-65242503-65142503-65042503-649



Fick lift med en lite läskig kille men jag har satt i system att sms:a bilarnas registreringsnummer till Markus eller Helena ifall jag skulle försvinna eller något annat skulle hända. Så det var det första jag sa till honom när jag hoppat in i bilen. Det gick bra, jag kom ända hem till porten för han ville inte riskera att åka dit om det hände mig något sista biten:P
Var lite orolig för att jag bara skulle sitta och dega bort hela söndagen men Gudni kom och frågade om jag kunde följa med till Grimsstadir och jobba. Och det gjorde jag så gärna för det var fint väder och vi skulle köra traktor och vända hö. Tyvärr fick jag inte köra nån traktor och gjorde inte så många knop för det var inte alla maskiner och grejer som ville fungera. Så Gudni och hans vän mekade mest. Han har alltså fem traktorer. Islänningar är prylgalna.
Men imorgon kanske det blir traktorkörning. Jag gillar det.

Dag, Vibeke, Ivar, Viktor, Helena och Markus ringde sen också. Ivar tyckte att de skulle skruva av Gitta. Haha, de var inte så pratsugna idag, även om jag lyckades fånga deras intresse någon sekund när det fick höra hur traktorn brummade.
De får inte tag i någon ny barnflicka och kanske jag får hoppa in där när jag kommer hem. Men Vibeke sa att hon skulle anställa någon som städade. Okej sa jag, då kommer jag.
Vi får se hur det blir:)

Livrädd.

Så skönt det var med äntligen fredag- som vanligt alltså. Men natten till fredag höll jag på att svimma av skräck. Det var längesedan jag var så otroligt himla livrädd!!
Jag och Ossian sov i Grimsstadir och jag vaknade på natten av att en man skrek i huset och sedan gick några steg. Var helt bombsäker på att det var en galning nere i köket på väg upp för att mörda mig. Hjärtat slog i 180 och jag svettades som en gris. Efter några sekunder vågade jag ta mobilen och ringa till Ossian. Hörde hans telefon och sen att han gick till toaletten. Vågade fortfarande inte göra något. När han kom ut ropade jag på han och var livrädd. Tydligen hade han drömt en mardröm och skrikit rätt ut och sedan gått i sömnen, han vaknade när jag ringde honom. Han drömde att en fisk åt upp honom. Haha.. Jaja, var fortfarande skärrad så jag bytte till ett rum innanför Ossians. Sen fick jag allafall sova lugnt.

Lamm-hjärta-gryta

Ännu en dag till ändå:) Det känns som det blir lite mycket klagning här i bloggen men den följer min sinnesstämning. Ni ska bara veta hur mycket ältande Ossian får höra!
Fiskbullar till lunch. Visste inte vad jag skulle laga till middag. Ringde Ossian och frågade, för jag vågade inte fråga SH. Han blev sur och ringde mig "Varför frågar du Ossian och inte mig?!!" Jag kan inte fråga dig om saker för du blir bara sur för att jag inte är tillräckligt självständig, och frågar jag inte blir du sur för att det blir fel, svarade jag. Lite käft åt båda håll och jag blir mer och mer hysterisk och till slut verkar allting bara gå in i huvudet på han "Vågar du inte fråga?" Nej precis. Sen förklarade han lugnt och sansat vad vi skulle äta till middag och att han skulle komma hem och hjälpa till.

Sen lagade alla tre en god gryta av fem lamm-hjärtan. Det var gott. Gudni (SH=shithead) verkade så nöjd över att vi hade lagat den tillsammans så. Ganska trevlig stämning ett tag. Skönt det. Så man kan andas ett tag.

Ikväll ringde Pappa och frågade hur det var med mig. Hade hört att det var lite jobbigt. Sen sprang systrarna Kallur på DN-galan "tyst, tyst" Haha...
Men tack alla ni som är så söta och stöttar mig. Det känns bra:)
Mamma, Irene (Du FÅR gärna komma du med och hälsa på;)), Elin & Alva (Hoppas allt är bra med er!!) Per-Erik (Du är snäll som ger mig snälla sånger!), Maria (som jag alltid ringer och gråter till), Johanna, Helmert, Markus min kärlek, Hela min Norge-familj (Jag vill krama mina barn...).
Kate tänker säkert också på mig:P

Ni är fina!

Kan man bli förkyld av att gråta?

Jag var så ledsen igår och när man gråter så rinner ju snoret. Sen ville det som aldrig sluta rinna och nu är jag förkyld.

Efter att ha känt mig lurad igår gick jag ner på mitt rum och pratade med Maria och grät och sen pratade jag med Markus och grät och sen somnade jag under täcket. Eftersom SH aldrig hade kommit ner och tjatat att jag skulle fortsätta jobba så antog jag att jag var ledig precis som alla andra. Bestämde mig för att göra något aktivt och liftade till slutet av Hvalfjordur för att gå till Islands högsta vattenfall Glymur (ca 200 m) Så jag gick och gick och gick och tog en massa bilder av samma sak:) Men det var skönt att röra på sig och lite läskigt för det var vrekligen stup rätt ner vid sidan av stigen ganska ofta. Kom upp på toppen av vattenfallet och tog av stövlar och sockor och vadade över bakom fallet. Sen gick jag barfota en stund och det var skönt. I fyra timmar var jag ute och gick, sen liftade jag hem. Gick inte lika bra för det var visst ingen bil som hade lust att plocka upp en liten ensam tjej. Men till slut kom jag hem allafall.

42503-64742503-646

Frågade SH varför han inte hade talat om för mig att jag var ledig.
-Du var väl inte ledig, jag har jobbat hela dagen!
-Men det är ju röd dag i almanackan, det står ju till och med fridag.
-Det gäller bara handelsfolket!

Konstigt att de flesta andra nordjobbare hade ledigt. Till och med Ossian.

Sen ställde sig SH ca en cm från mig och hötte med pekfingret och gormade:
-Du frågar aldrig efter jobb!
-Men jag kan ju inte fråga, du blir ju bara arg om man frågar om saker!
-Jag blir inte arg, jag blir arg om du sitter vid datorn eller läser böcker! Du är den enda nordjobbare jag haft som aldrig frågar efter jobb!
-Ja men ge mig sparken då så jag kan åka hem..

Sen gick jag ner på mitt rum och var ledsen igen så fick Ossian trösta mig.

Imorde drömde jag att Maria var inlagd på psyket och jag hälsade på henne, vi skulle gå till en toalett och äta en macka, när hon kom dit skulle hon skära av sig ett metallband runt handleden som annars skulle larma men då svimmade hon och sen kom det folk och hittade oss. Fick se en lapp att jag försökt kidnappa henne och skulle betala 4400 för det. Sen vaknade Maria och var lite borta...

Nu vill jag hem

Nu har jag inte lust att vara här mer. Steg upp i morse, Ossian hade tagit ledigt (?), började med att tvätta filter. SH kommer ut och klagar för att jag råkade ha varmt vatten. Allt som vanligt med andra ord. Sen går jag in och drar ett blad från almanackan och upptäcker att det är röd dag idag. Ingen har sagt något till mig. Inte ens Ossian. SH borde ju ha sagt nåt, särskilt när jag började jobba imorse, men han är ju dum i huvet så man kan väl inte förvänta sig annat.

Jag saknar mina människor. Jag vill inte vara här. Jag drömde om Katarina inatt, blev så ledsen för att hon fick lov att åka iväg med en buss.

Vad är det för fel på folk?

Vilken äcklig helg

Ja, jag har suttit framför datorn hela helgen. Mer än vad någon kan tänka sig. Det ska nästan bli skönt att jobba imorgon och komma ut till Grimsstadir där jag inte har tillgång till internet. Så egentligen är det väl ganska bra då. Att jag inte gruvar mig för jobb alltså. Sen ska man ju stå ut med SH också men det är en annan femma.

Sen längtar man. I förra inlägget ville jag ha ett hus i skogen. Just nu, håll i er nu, det här är inte likt mig, längtar jag bara efter en ordentlig stad med fina hus och möjlighet att gå på H&M. Med möjlighet att gå och äta tapas eller gå på bio, ta en promenad i parken.
Island är underbart på ett sätt, missförstå mig inte. Naturen är helt otrolig och tokvacker, men annars är det inte så mycket mer. Husen är fula. Plåthus med avskavd målarfärg. Islänningar? SH är den islänning jag träffar mest, han är störd.
Det finns inte H&M på Island. Det är katastrof. Många av tjejerna jag sett i Reykjavik har helfrän stil, H&M skulle gå bra här, men det finns inte. Why?!
Nåja, har inte så mycket pengar att spendera för tillfället heller.

Egentligen är det väl inte en storstad jag saknar. Men jag vill till Oslo och Markus. Och Helena. En hund, en katt och en lägenhet och ett jobb och pengar.
Jag vill ha lite mer värde än vad jag har just nu i livet. Människor som betyder nåt.

Nu ska jag sova och vila min stela dator-nacke.

42503-619

Hus i skogen

Brukar kika in på Blocket och kolla på hus och gårdar och sånt spännande som man blir sugen på att köpa.

http://www.blocket.se/vi/12852980.htm?ca=2_s


Hus i skogen. Mitt i prick.


Rattfyllo

Imorse knackade en man på dörren och skulle ha tag i Gudni som inte är hemma för tillfället. Ville låna mobilladdare för att kunna ringa till honom men fick inte tag i han och där stod jag och visste inte om han verkligen kände Gudni eller om han var kriminell och jag vill bara att han skulle dra. Han berättade att han vart med i en bilolycka och något om polisen... Så man blev ju lite rädd.
Sen drog han tack och lov. Och kom tillbaka. Men då hade han pratat med Gudni och Gudni ringt mig och sagt att han kände honom och att jag kunde släppa in honom.
Mannen lånade sen min dator och läste på någon internet-tidning där det stod att polisen hade haffat en man som kört av vägen som var rattfull. Han berättade då att han hade inte stannat när polisen vinkat in honom och sen hade han kört av vägen och polisen hade tagit honom. Han hade suttit i förhör inatt och sagt att det var hans bror som körde men att han hade sprungit från platsen. Jag frågade om det var hans bror som hade kört men nej det var ju han. Och ja, han var full. Idiot. Jag avskyr rattfyllon, de verkar inte fatta att det inte bara är deras eget liv de sätter på spel, utan också andras. Nu har han bror kommit och hämtat honom för hans egen bil är ganska kvaddad tydligen. Varför hans bror gör honom den tjänsten förstår jag inte.

Jaja, så hände något även idag.

Saknar Boss mest av allt just nu.

42503-644

Jag hittade nåt som jag tyckte var bra:

"Hundens elva bud"

1.Mitt liv vara i ca 15 år. Skild från dig betyder sorg för mig. Tänk på det när du skaffar mig.
2.Ge mig tid att förstå vad det är du begär av mig.
3.Gör mig tillitsfull, du är mitt liv.
4.Var inte arg på mig för länge åt gången, och spärra inte in mig som straff.
5.Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen... Jag har bara dig.
6.Tala till mig även om jag inte förstår dina ord. Din stämma översätter allt.
7.Vet du att jag aldrig glömmer hurdan du är mot mig.
8.Om du slår mig, tänk då på att mina tänder med lätthet kan krossa din hand, men jag använder mig aldrig av min kraft.
9.När du blir irriterad på mig för att du själv har bråttom, så tänk på att jag kanske har ont i magen, eller låg för länge i solen eller bara är trött och less på allt.
10.Ge dig tid till mig, även när jag blir gammal. Du blir också gammal en dag.
11.Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare för mig... om jag har dig.

Jag ska bli en bättre matte.

42503-645

Men han är glad utan mig också;) Bild stulen från Irene

Vissa har svårt med matematiken

SH betalar alltid för lite i lön så man får gå och säga åt han. Första gången hoppades jag på att det var ett misstag men nu börjar jag tro att han gör de med flit. För om man har 70000 isländska i månadslön råkan man väl bara inte sätta in 50000? Första gången satte han bara in 35000 när jag skulle ha 50000.
Jag är så trött på att ödsla energi på att vara arg.

"Men jag älskar dig så mycket"

Han är så söt och skriver så söta sms...

Igår höll jag på att blåsa bort. På riktigt! Tappade balansen hela tiden. Sen regnade det. Tydligen äkta isländskt höstväder. Och mitt i allt det där får jag ett sms av Markus där det står att han ligger i solen där hemma. Jaja.
Just nu går tiden skitsakta. Jag har gjort halva tiden ungefär. Men det är helt lovely med helg nu allafall. Tänkte att jag skulle till Reykjavik och gå ut men vädret blev så jobbigt så det är mer lockande att ligga i sängen framför datorn, eller se film. Har ju fyra stycken;)

Igår skulle vi ha ätit fårhuvud igen men det var visst bara ett kvar så det räckte inte. Synd, för jag var lite sugen på att prova det igen. Kommer man bara över den psykologiska biten är det faktiskt gott! Men det blev levergryta istället. Finns det förresten rekommendationer från Livsmedelsverket om hur mycket lever man bör äta? Blir ganska mycket här. Gott det med:)

Trevlig helg

Dumförklarad

Jag hatar att bli dumförklarad. Särskilt när det inte finns anledning.
SH: Har du aldrig använt en sådan?
-Nej
SH: VA?! Har du aldrig använt en sådan?! Det finns i varje hem här på Island!
-NEJ, jag har ALDRIG använt en sådan. Min Mamma gjorde allt för hand!, (om bakassistenten)
 
-Jag tror inte det blir så bra med en mixer.
-Det är du som inte är bra med sånna här grejer!
-Men vi ska inte ha socker i allafall
-Jo, lite socker ska vi ha.

Jaja, jag ska göra potatismos och letade efter en elvisp. Men nej, då det finns inte så han tyckte jag skulle använda en bak-assistent. Vilket jag kanske inte tyckte passade riktigt. Men jag har ju adlrig använt en sådan heller (dumma jag) Men nu ska han använda en mixer istället.

Moset blev äckligt. Jag åt en halv sked och lämnade resten på tallriken i ren protest.
Nu är jag sur.

Markus till Island

Wee, jag längtar till den 21:a. Då kommer Markus:) Det blir så mysigt!

42503-643

Står för tillfället och steker köttbullar. Hela jag luktar matos.

Jag längtar till vi ska flytta ihop i Oslo. Jag längtar till Oslo. Hela tiden ska man längta nånstans. Men nu ska jag hålla mig i Sverige och Norge. Och när jag har mitt hus i norra Sverige har jag flyttat färdigt. Då är jag hemma och då ska jag vara lugn.

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0