April 2018

När vi fick Hillevi hade vi mycket föräldraledighet kvar på de andra barnen och pratade om att ta ut dubbelt för att vara lediga tillsammans hela familjen. Vi hade planer på att vara en månad utomlands och en månad i Umfors under vårvintern. Sen blev det så att vi köpte hus och ny bil och pengarna räckte inte till den där utomlandsresan. Men vårvintern i Umfors däremot! 

Nu har vi varit här snart halva tiden och det är jättehärligt! Första tiden har varit intensiv med påskfirande och mycket folk men nu har det lugnat sig lite. Vi har fina dagar ute på sjön där vi grillar och lapar sol (och bråkar lite med barnen om huruvida vi ska äta marshmallows eller ej). Vi har firat Hillevipsan som fyllt halvåret. Barnen har provat åka slalom och tyckte det var jättekul! Jag känner mig glad och saknar inte stan. Imorgon är det kungsledenrännet och det känns skittråkigt att inte vara med men jag och Helmert satsar på nästa år!

Tänkte kanske skriva någon rad om vad vi hittar på här. Kanske:)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0