Inte än

Igår tittade jag och Fredde på en hundvalp. En blandning mellan bordercollie/collie och lapphund. Jättesöt var den men det kändes inte helt rätt så det blev inget. Vi måste nog förbereda oss lite mer först och jag vill helst bara ha två raser inblandade också.
Det regnar i Luleå idag. Jag hade tänkt försöka hitta lingon men det får nog bli till veckan istället.
Ikväll tror jag det vankas fest. Tur för mig att jag slutade med antibiotikan igår. Men jag ska ta det ganska lugnt ändå, kroppen är inte som den ska.
Trevlig helg!

Plugga!

Sitter och kollar in kurser jag vill läsa i höst och vår. Just nu är jag supersugen på att plugga, bara gå en massa kurser som verkar intressant och samla högskolepoäng:) Jag var lite dum som inte började tidigare... ( Jaaa, ett noll till Mamma....) På onsdag börjar skolan för mig igen. Det blir nå genus-kurser, kanske vill jag läsa nåt mer men jag ska jag ju jobba också.

Imorgon åker jag till Luleå. Så jag kommer vara där till måndag förmiddag, jobba två pass i Lycksele och sen är jag tillbaka i Luleå tisdag kväll. Jag vet att det är lite knäppt kanske. Och för att inte tala om jobbiga bussresor som är minst fem timmar långa. Men jag är kär jag så det får vara hur knäppt det vill.

Nu ska jag packa, sen sova.

Fredrik skriver tenta imorgon. Hoppas det går bra.

Godnatt

Äckelchokladnnnnnnnn

Jag har börjat ersätta lunchen med choklad. Jag tror inte det är så bra. Chokladsuget har suttit i i några veckor nu, har aldrig vart med om dess like. Jag tror det är hormonerna i min  kropp som åker berg och dal-bana. Hoppas det snart återgår till det normala. Jag börjar se lite väl äcklig ut i ansiktet också med alla finnar. Och chokladfläckarna på kläderna. Usch vad jag känner mig äcklig. Måste sluta. Ikväll ska jag laga tacos. Inge choklad i det allafall.



Hej igen!
Nu har jag tagit mod till mig och ringt Kims mamma, och vi ska ut och rida ikväll!! WEEEEEE;)
Tydligen kan det gå fort men jag får försöka hålla mig kvar i sadeln. Jag är så glad:D

Ekonomin fixad hösten ut allafall

Idag fick jag erbjudande om att jobba kvar på min arbetsplats hela hösten. Det känns förstås bra att ha ekonomin tryggad och sådär, men helst vill jag ju ha jobb i Luleå. Eftersom chefen ska utomlands nu och slappna av så lovade jag henne att iallafall jobba till mitten av september så slipper hon bekymra sig om det. Ja, alla borde ju vilja ha en anställd som jag:)

Så det blir till att stanna här i Lycksele.
Kul.
Jag såg verkligen fram emot att få flytta ihop med Fredrik på fredag.
Äh, vi hinner ju inte lessna på varandra iallafall, man få se det positiv, och vara tacksam!!

Nu ska jag städa här innan Fredriks föräldrar kastar ut mig.
(Boss spydde ner deras mattor när jag var i Luleå)

Ciao

Smart Big!!

Igår raderade jag hela min användare med bilder och allt från min dator. Jag höll på att dö. Ja, de existerar fortfarande inte, men jag ringde förstås till Markus som lovade att han skulle återskapa allt imorgon kväll, jag hoppas verkligen han lyckas! Panik!

Jag har jobbat hela dagen. Inget mer än det. Jo. Jag har ätit lasagne. Snart ska jag ta en dusch. Spännande va?

Lycksele igen

Nu är jag "hemma" i Lycksele igen. Åh, alltid detta positionsproblem med vart hemma riktigt är egenligen. Med tanke på att jag inte ska bo i Luleå nu i ens ett år så vet jag inte om jag kan börja kalla det hemma heller. Men just nu så bor jag hos "svärföräldrarna" och de bjuder på surströmming ikväll. Det är ju trevligt:)
Jag mår bättre idag och räknar med att jobba hela helgen. Å vad roligt.

Hejsvejs

Nu går jag och intalar mig att jag blir bättre och piggare och friskare. Får se hur det går. Just nu går det inte så bra.
Men jag överlever. Fast de stack i mig.
hejhej

Ont

Inte ofta man sitter mitt i natten och bloggar men jag kan inte sova för jag har så ont. Fast jag har tagit en treo och det hjälpte lite. Ska hålla ut lite till så Fredrik får sova men sen ska jag bege mig till Sunderbyn. Och jag vet vad det handlar om. Jag tror jag vet. Allt är inte så himla annorlunda ändå.

och här kommer höstvemodet

Nu är jag i Luleå i väntan på en arbetsintervju som inte verkar bli av. Jag vågar inte ringa och verkar påstridig heller.
Allafall så var jag på Unik och fikade med mig själv och Kvinna i grönt. Allt var precis som det skulle där. Samma Ane Brun, samma smak på latten och samma kladdkaka. Men inget kommer bli detsamma. Inga pisters. Det kommer inte vara som förra året. Såklart inte, och det fattar jag ju. Kanske borde jag prova något nytt jag också. Flytta någon annanstans. Men vart då och vad ska jag göra. Jag är avundsjuk på alla som börjar skolan nu. Det känns som att jag alltid stannar för länge i allt som är bra med förhoppning om att det ska fortsätta vara samma sak forever. Jag stannade lite för länge i Norge, för länge i Lycksele, och för länge i mitt gamla förhållande. Varför kan jag inte bara sluta när saker är på topp och inte förspilla viktig frihet och tid på att fina minnen ska bli utnötta.

Ja det var dagens vemod från mig.

hund och katt

Jaha, jag vill ha en kattunge, men Fredrik säger att han inte vill ha det! Men en hundvalp verkar han vara sugen på. Håhåjaja.

Jag med!

Jag bakar också bullar ikväll. Blev så himla sugen på det. Regnet har öst ner hela dagen så vi har inte gjort mycket vettigt, kanske därför man har så mycket energi nu. Det har vart en riktigt slapp helg med riktigt mycket godis. Ibland är det bra det med:) Ja, ganska ofta faktiskt.

Nej nu ska bullarna in i ugnen! Ciao!

Mysdag

Vi vaknade ganska tidigt idag och gick ut med hundarna, sen löste vi melodikrysset. Försökte iallafall.... Egentligen har vi inte gjort mycket vettigt idag. Mest latat oss och ätit en massa gott. Och sen har vi myst hela dagen lång. O jag är så kär så kär:) Två veckor kvar här sen får vi flytta ihop, och ja, det kommer bo en till okänd i lägenheten också men han är säkert trevlig:)

bäst och finast

Jaja, jag är lite löjlig nu, puss och kram godnatt!

Talltaggsvamp

Håhåjaja, äntligen har man jobbat färdigt för denna vecka. Skönt. Och imorgon kommer världens bästa hem också:)

Jag tog en vända på stan innan jag for hem efter jobbet idag. På Åhléns har alla höstkappor kommit in och det känns så himla skönt med höst. Än fast slutet av sommaren bara var en enda röra som jag inte hann njuta av. När det blir höst kan man äntligen andas igen, ända längst ner i lungorna.
Tog ut hundarna när jag kom hem. De hade fått vara ensam i 7 timmar då så det var väl på tiden att de fick sig lite luft också. Det finns ett ställe på promenaden där det växer åkerbär, brukar stanna och smaka lite. (Deru mamma!) Sen hittade jag ett gäng taggsvampar och tog med mig en hem för att kolla in vad det var för sort. Tydligen finns det inga taggsvampar som är giftiga, men det är ganska många som är odugliga som matsvampar. Det var min, det var en talltaggsvamp. Jag hittade den här bilden på internet, den är visst tagen i Fredrika av en Irene Andersson (!) Är det din eller?



Sen påbörjade jag de stora projektet att fixa varmvatten i huset. (Igår fick jag duscha kallt, jag var arg.) Att elda nere i källaren alltså. Och det var ju inga problem, tur man är uppvuxen i skogen:P

Jag har handlat en massa godsaker att äta ikväll. Det är skönt att vara ensam.

När man drömmer konstiga drömmar och sånt.

Inatt drömde jag om en mördad bäbis nedgrävd i jorden. Jag vaknade och var inte nämnvärt påverkad av det tack och lov. Fin dag med klar luft, hösten närmar sig och det känns skönt. Arbetsdagen har flytit på ganska bra. 12 timmar. Imorgon sista för den här veckan.
Ibland är man så glad så man gråter, ibland gråter man för att man är ledsen och ibland är man så arg så man gråter. Det finns många olika anledningar.

rocky road och betapet

Ikväll har jag bakat tekakor och ätit soppa. Cyklade till affären i regnet och köpte rocky road-glass. Så det blir nog en trevlig kväll:)

Världens bästa.

Igår tog Fredrik ledigt från jobbet och körde 30 mil hem för att överraska mig och ta hand om mig eftersom min vecka har vart som den har vart. Jag blev så glad så jag började gråta:) Det finns ingen bättre.

jättetrött och jättenere

Så känns det idag. Inget vet jag och inget vill jag veta. Ska snart gå till jobbet. En månad kvar där, känns som en evighet, helst skulle jag vilja ligga på mammas soffa nu och invänta hösten.
Jag saknar Fredrik men jag och Helena ska ha en sista mysig vecka i Lycksele. Fast jag jobbar sex dagar av sju.
Åhh vad jag inte orkar med det här,.

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0