Tjoho 2 månader och inspektion

Nu är vi hemma på vår gata i stan igen. Är det härligt? Jag vet inte... Behöver inte fundera så himla länge på det för på lördag bär det av igen och vi har en hel del att stå i till dess. Idag har vi tvättat upp alla kläder och nästan packat ner dem igen. Vi har också vart på två månaders-kollen med Nilas. Han blev godkänd - stark och stabil blev omdömet. MEN hans huvud är ju inte sådär symmetriskt så vi fick bakläxa där så nu måste han vrida huvudet åt andra hållet och träna på magliggande. Här ligger han just i detta nu, han somnade:)


Där bakom ligger Norgeplaneringsboken som jag har skrivit i ikväll.

Majken den sköna bönan har sprungit runt i trosor här hemma idag. Utan blöja. Det resulterade i en stor pöl i hallen som hon trodde var vatten och kastade dit sina badande sandaler, samt en liten olycka i soffan. Att hon fattar när hon är kissnödig kan jag ju glömma med andra ord. Vi kör med "bölja" ett tag till tror jag.

Annars allt bara fint:)


Kommentarer
irene

Kan det bli bakläxa på sånt också?

2014-07-15 @ 23:31:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0