Umfors

Tiden går väldigt snabbt när man har två barn och bedriver heltidsstudier. Jag hinner inte blogga. Majken har vart sjuk med höstblåsor och ville varken äta eller dricka, men det blev som tur var lite bättre under helgens gång. Det är så jobbigt när rutinerna inte funkar (nu sover bägge gott i sina sängar... Ta i trä!). Majken fick dock vara hemma en extradag idag så hon och Fredrik for på badhuset:)

Vi var i Umfors i helgen. Det var kallt men fint. De jagade på söndagen men sköt inget. Alltid lika trevligt att hänga med Simon och Hanna💜 Joakim kom också under lördagkvällen. Spel och vin och sovande barn👍👍

På vägen hem var det snorhalt, vi träffade på en bil som kört i diket men det hade gott bra som tur var. Även vi fick lite sladd och jag blev tillräckligt rädd för att ge med mig angående frågan om vi ska köpa ny bil. Att leasa en bil via Fredriks jobb skull kosta oss 4000 i månaden och det är tydligen inte så dyrt som det låter med tanke på värdeminskning och dylikt. Då har vi en fräsch bil med fräscha däck vilket man ju gärna vill ha när man kör långa sträckor med barn i bilen, vintertid.

Annars vill jag ha en stuga i Umfors också...


Nu är det dags för kvällsfika nummer två.


Kommentarer
Anna-Lena

Fantastiskt vackert verkar det vara i Umfors. Jag måste dit någon gång.

2014-10-21 @ 17:25:03
Sanna

Alltså, den där bilden är som ett vykort. Jag är nästan lite sur över att det inte är jag som tagit den. :-D

2014-10-25 @ 08:36:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0