Bondesöökerfruuuuu

Man sitter ju och fånler hela tiden😍 pinsamt och gulligt.

Vilket regnväder det är. Jag gjorde något hemskt på vägen till gymmet idag. Stänkte ner en kille med bilen och han blev jättearg och sprang ikapp mig och vid nästa rödljus knackade han på och skrek "tycker du att det är kul att stänka ner folk?!?!" Gah, jag bad om ursäkt jättemycket men han smällde igen dörren och sa idiot. Ojojoj vad jobbigt det känns.

Aja. Annars går det väl bra. Majken ser fram emot Marias besök till helgen. Nilas gör inte så mycket. Skolan har varit ganska lugn i veckan. Man är rädd för att få ebola. Men Mats har sagt att det inte är särskilt stor risk så jag får väl tro på det då.

I helgen var vi på skördefest Jämtland. Vi hann besöka tre gårdar. Först ostfrossa i Skärvången. Ganska mätt. Sen det mysiga stället Kålberget. Där har de grisar, kor, getter, får, höns och kaniner. Majken stortrivdes och jag med. Sen åkte vi till ett ställe som var lite mer storskaligt, inte så mysigt.

Jag och Fredrik ska allafall skaffa en fjällko och göra egen ost framöver. Yes, uppskrivet på pensionärslistan.

Och surdegen går skitdåligt. Jag har börjat grodda istället, mycket lättare:)





Kommentarer
Maria

Gaaah vilken ångest att bli utskälld!!

2014-10-08 @ 21:48:51
mamma

Utskälld? Det var ju lindrigt. Han kunde ha krävt pengar för att lämna in plaggen på tvätten...
Jag tycker inte att ni ska vänta tills ni är pensionärer med att skaffa fjällko. Gör det tidigare, vetja.

2014-10-08 @ 22:41:33
irene

lessen flicka?

2014-10-09 @ 14:27:34
irene

förresten, kossa kan man ha när som helst. Helst medan man orkar. Jag kan lära er handmjölka :) Jag har ju en instruktionsbok från 40-talet typ...

2014-10-09 @ 14:29:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0