Tillbaka igen

Nu är vi i Östersund igen efter att ha varit förbi en sväng hemma i Falun på vägen upp. Det är Storsjöyran i helgen, mycket happening, alla systrarna är eller har varit förbi en sväng😊 Igår var det min och Katarinas night out, vi gick och la oss vid elva- vilket röj! Det var ett härligt väder igår och vi var och fikade på Brunkulla Gård, väldigt vackert. Vi tog också båten över till Norderön och kikade in i deras kyrka, där Majken är döpt. 

Idag ska vi ut och kolla in olika ställen i Östersund där en kan tänkas vilja bo, det blir kul! Vi är ju på gång att hitta oss en ny bostad och var på vippen att bygga hus på en fantastiskt vacker plats med ekotänk i grunden, men det projektet ligger lite på is just nu eftersom det kostar himla mycket pengar. Vi är inte helt säkra på att vi verkligen vill bo i Östersund i framtiden heller, även om dagar som gårdagen verkligen säljer in staden och dess omgivningar...








Kommentarer
mamma

Kom ni fram till något beslut om var ni vill bo?
Som vanligt - fina bilder!

2015-08-02 @ 19:11:00
Anonym

Klart ni ska stanna!

2015-08-03 @ 07:51:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0