Hej 2015!

Hej hej!
Nytt år, nya tag! Ni må tro att jag kände mig fri när jag gick hemifrån i onsdags. Utan barnvagn. Utan skötväska. Utan barn. Lämnade kaoset där hemma, stängde dörren och gick. Den känslan är fantastiskt! Så nu har jag haft några intensiva, hyfsat effektiva dagar på skolan och jag ska försöka fortsätta så.

Finns ju massor av saker i mitt liv jag vill förbättra 2015. Dels det där med effektiviteten, att plugga mer och vara mer ihärdig. Spendera mindre tid till att slösurfa. Träna mer. Äta mer vegetariskt. Låta bli onyttigheter i veckorna. Mer kvalitetstid med barnen. 

Jag kommer säkert inte klara allt, jag kommer säkert var less efter en vecka men det lär ju inte bli sämre allafall tänker jag😀

När barnen har lagt sig på kvällen och vi har plockat ihop efter dem (också ett nyårslöfte, plocktid varje kväll), är jag dödstrött. Så jag ska nog snart gå och lägga mig. Hejdå!




Kommentarer
mamma

Du är duktig. :)
Jag är stolt. :)

2015-01-08 @ 21:24:23
irene

Heja!!

2015-01-09 @ 15:24:15
URL: http://tantmammamatte.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0