Nu är det norrland igen, men jag vill längre upp.

En sådan trevlig helg vi haft i Stockholm! Bäst var en cykelutflykt till ett naturreservat där ekarna höll på att slå ut och koltrasten sjöng. Men nu är jag less nåjäääävulskt på den stan. Vi åkte in till de mer centrala delarna idag för att träffa Pappa som var där över helgen, vi tog en promenad längs med vattnet. Där var det ungefär lika trafikerat som efyran. Jättevackert, men så mycket folk som sprang och gick som man fick flytta på sig för hela tiden. Jag skulle aldrig orka bo där faktiskt, gick och längtade till norrland och fjällen.
 
Sedan bidrar det väl lite, det här att vi har varit borta hur mycket som helst på helgerna. Nu ska vi hålla oss hemma till Irenes vigning, och det blir ju inte sååå långt, kommer bli jättekul:) Till helgen får vi besök av Katarina och Mats, fint med besök på hemmaplan!
 
Jag höll på att få spunk på att måsta sitta i bilen en dag som denna, vilket fantastiskt väder som väntade i Östersund...
 
Här kommer en bild från förra gången vi var i Stockholm, Jag och Beatrice, från sittningen på Münchenbryggeriet
 


Kommentarer
mamma

Ja, det är för mycket folk i Stockholm. Och för mycket trafik. Och för lite natur.

2013-05-19 @ 22:51:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0