Här ska springas!

Jag har vart lite besviken på mig själv att jag aldrig sprang något lopp i somras när jag var i så bra form så jag tänkte ta igen det nu! Åre trail run den 5/10, 9 km, och eventuellt Åre trail (som är en annan tävling även om det inte låter så på namnet..) den 28/9. Tänkte att om man satsar på två helgen så kanske man kan springa en iallafall, om man skulle bli sjuk. Majken ska ju inskolas på dagis efter älgjakten och där sprids ju bakterierna hejvilt. De åker på fredag och blir borta en tio dagar, skönt vara lite ensam och så hinner jag träna:)

Skolan började idag. En vecka med att nöta etik innan praktiken börjar i nästa vecka. Kul att träffa alla klasskompisar igen faktiskt. Igår hade vi Beatrice och Joel på besök (och Jonas så klart), jag provade att göra pulled beef av högrev. Det blev faktiskt gott:)

Nä, nu ska jag ta tag i lite hushållssysslor. Min hemmaman har gått och lagt sig med sprängande huvudvärk på grund av kaffe-detox.

Hejhej!



Kommentarer
mamma

Lycka till. Hoppas verkligen att du kan delta i loppen.
Som vanligt fina bilder.

2013-09-03 @ 17:23:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0