Tack för examenspresenten!

Alla som jag pratat med det senaste dygnet har fått höra hur lyrisk jag är över min fantastiska vab-dag igår. Nilas kräktes natten till tisdag och då måste bägge barnen enligt reglerna vara hemma i 48 timmar. Båda var ju pigga och krya igår och väderleksrapporten var lovande så jag planerade in en tur på isen. Och vilken tur sen då! Jag vill inte göra annat än att åka skridskor just nu! Tre timmar med sol, fjällutsikt och härlig is. Majken åkte lite med sina skridskor och Nilas halkade runt lite han med. Fikapaus där Majken gnällde om att hon frös visserligen men efter lite bråk bäddade jag ner dem och åkte en mil med dem framför i vagnen. Det var så härligt!!! Så mina nya fina långfärdsskridskor är jag från och med nu evigt kär i, tackar!
 
Ikväll somnade jag med Majken när jag skulle lägga henne och vaknade förvirrad en timme senare. Typiskt. Fredrik hade gjort samma sak så planen att boka färja till Gotland lyckades inte fullföljas tyvärr. Men jag har packat väskan inför resa och systerhäng i Sundsvall i helgen, det blir fint det! Bara roligt nu nästan;)
 
Nu måste jag ut med Hima innan sova. Om man nu törs gå ut i den här staden där man nästan har utegångsförbud på kvällarna..
 
 


Kommentarer
mamma

Låter som du har haft det jättehärligt. Förutom "utegångsförbudet" så vill jag varna dig för en annan sak. Nämligen att vara väldigt försiktig på isen hädanefter. Tänk på att en stark is på morgonen kan vara svag och bräcklig senare på eftermiddagen. Och det jag är mest rädd för är att vagnen med barnen plötsligt går igenom...

2016-03-11 @ 17:54:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0