Årets första lilla utflykt

 
Igår var jag ledsen och undrade varför vi aldrig var ute i naturen något längre... Som det har vart på sista tiden har jag inte tränat något och vi är inte ute något och njuter av livet så jag känner mig inte så happy i sinnet.
Men så frågade våra vänner i föräldragruppen om vi ville följa med ut idag och det ville vi ju! Vi for ut på isen och invigde våra Segebaden-pulkor:) Det blåste och var ganska kallt men väl ute var det underbart att få skida iväg! Majken var jättearg i början och ville inte sitta i sin pulka men till sist, när hon fick sitta bakom lilla rutan och titta sig omkring verkade hon tycka att det var riktigt trevlig! Sen for vi hem till dem och fikade och Majken och Albert lekte lite. Härlig dag!
 
Imorgon är det terapi igen och så skola. På torsdag åker vi till Umeå och så är det sista veckan som Fredrik jobbar. SEN blir livet lite lättare och roligare för oss i lilla familjen:)
 
 


Kommentarer
irene

Jag tror nog att hon gillade det egentligen...

2013-01-28 @ 21:57:31
URL: http://tantmammamatte.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0