iPhone 5!

Nu har jag beställt en ny telefon, den senaste, coolaste, finaste! Det har jag aldrig haft förut, men jag försvarar det med att jag förtjänar den efter den här perioden med heltid skola och mamma"ledighet" samtidigt. Funderade på en Samsung, 3an, men alltså, den ligger inge bra i handen, skulle tappa den hela tiden. Så kände jag lite på iPhone 5, och den känns skitbra. Så nu är den beställd, då blir det förhoppningsvis lite roligare bilder på bloggen också:)
 
För övrigt så har jag shoppat overall till nästa vinter till Majken. Det var svårt. Kom hem med en igår i storlek 86 - 1-1,5 åringar. Hon blir 1,5 i december nästa år. Men var osäker om den var för liten så Fredrik bytte idag och ja, den ser lite stor ut. Så mycket kommer hon väl inte växa på ett år. Eller vad tror ni:P
 
 
Haha... Jag älskar Polarn o. Pyrets kläder så jag tänkte slå till på halva priset. Men kanske jag borde byta tillbaka till en storlek mindre?
 
Hejsvejs!


Kommentarer
mamma

hon får allt skynda sig att växa... :). Men vem vet?

2013-01-16 @ 21:38:33
irene

Det är svårt med barnkläder. Man vill gärna köpa ekonomiskt så att man sparar in ett storleksbyte....men lika ofta missar man i alla fall. Bäst att ha nån att ärva efter för så små nöter inte på kläderna. Visserligen rör hon inte på sig så mycket än ...men för stor är också kall. Mitt råd är alltså; köp bara lite för stort nu och vänta med nästa storlek tills det verkligen är säsong.

2013-01-17 @ 20:38:35
URL: http://tantmammamatte.blogg.se
Maria

Bra telefonval :)

2013-01-17 @ 21:54:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0