för femtielfte gången

God morgon. Jag avskyr mornar nu för tiden. Vaknar med huvudvärk och örat. Nä, det är inte så himla bra här. Jag lovade mamma att gå och lägga mig efter att jag ätit middag igår men middagen var färdig kvart över nio och jag låg i sängen kl.22. Matade Majken vi 00.10 typ, sov vidare till nästa matning vid 05.40. Sen ringde Fredriks väckarklocka kl. 06.00 men det var bara jag som blev vaken av den. Nu har jag fixat några grejer på datorn, tjatade upp Fredrik och ska väl snart gå upp själv. Har berg med smutstvätt och har inte ens packat upp väskan sen jullovet än, tänkte göra det igår men då hade jag så ont i huvudet. Åh för att inte tala om hundhåret plus dammet i alla hörn.
 
Varje dag längtar jag till februari. Ja nu är det mycket gnäll.
 
Idag ska Majken vägas och mätas, det blir kul allafall.
 
 
 


Kommentarer
irene

Gomorron. Det är en konstig konst att leva och uppskatta det man har precis när man har det. Kram till dig. Det BLIR bättre. Tro mig!

2013-01-09 @ 11:36:44
URL: http://tantmammamatte.blogg.se
mamma

Lova att fortsätta sova på nätterna. Alltså lägg dig strax efter Majken. Låt det andra vara... det är ingen katastrof. Fredrik och du får ta hand om det tillsammans... på lördag kanske?
Blir inte örat bättre när du är utvilad så får du söka vårdcentralen igen. Tycker jag.
Majken är fin. Blir 7 månader idag.

2013-01-09 @ 17:49:55
Dag Ivar

God Bedring Gitta!!

2013-01-10 @ 15:28:57
URL: http://www.holsvik.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0