Nytt inlägg

Mina inlägg vill inte postas som jag vill. Nedan har ni ett lika nytt inlägg fast ett par dagar gammalt.

Fredrik och Helena har åkt ikväll. Fredrik ska på svensexa i Uppsala, Helena till systrarna i Sthlm. De får säkert himla kul bägge två!

Själv är jag ensam hemma med Majken och Hima. Skönt, även Graca som vi tagit hand om i veckan är bortlämnad.
Den här veckan skulle vara lugn och fin och nästan som semester, istället blev det en hel del jobb, febrig Majken och en hund som inte är lika lugn i sinnet som Hima. Den här veckan blev ganska jobbig med andra ord. All tid går ut på att få ihop det med mat, träning, bäbisrutiner. Jag hoppas Helena snart kommer och hälsar på igen så vi kan ha lite roligare. Livet är defenitivt inte lika kul med keso, kesella och träning varje dag. (Vi tog dock halvtidsbilder idag och redan nu kan man se resultat, roligt!)

Majkens framtänder håller ju på att ploppa upp och hon har haft 40-graders feber i några dagar. Nu har febern gått ner men mat vill hon inte ha och då blir det sur bäbis. Imorgon ska vi starta dagen som vi brukar med havregrynsgröt och banan, få se om man får någon ordning på detta...

Nu ska jag sova, jag hoppas det blir några sammanhängande timmar i alla fall. God natt!



Kommentarer
irene

ohboy, ni röjde alltså runt när ni var här. BRA!! lilla staden kan nog behöva det ibland

2013-06-15 @ 09:22:36
URL: http://tantmammamatte.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0