Inget bad här inte

Ännu en sommar håller på att regna bort och åååå vad jag avskyr det.......... eller regn och regn. Det är inte strålande sol och värme som jag vill ha det allafall. Jobbar på som vanligt i veckan, får min första lön imorgon och den var bra:)
Ser fram emot helgen, inte vet jag vad vi ska göra men nåt trevligt blir det iallafall.



Inge kul äre på internet heller för det är ju aldrig någon som uppdaterar sina bloggar... tur att jag göre då. Fast jag inte har nåt att skriva. Men hejhej:P


Kommentarer
mamms

Alttså, va... jag har ju varit borta i en vecka, sedan så kom jag ju hem å då kom jag inte in på internet på flera dagar och inte kunde din brorsa hjälpa mig heller och då fick jag ju ringa till supporten som inte heller kunde hjälpa mig för det var något fel på just det här området men han tog mitt mobiltelefonnummer för att kunna skicka ett sms när det var fixat och idag kom det där sms:et så nu kan jag båda skriva kommentarer och uppdatera.

2009-07-16 @ 14:15:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0