Melissa Horn och lugnet

Sitter och väntar på att middagen ska bli färdig, ugnsstekt falukorv med potatismos blir det idag:) Haft fullt upp med skola och annat idag. Vi har ju tenta imorgon så det har blivit rätt mycket plugg. Sen åkte jag en sväng till mitt nya jobb och hade förstått den visiten som att jag skulle dit och säga hej samt presentera mig. Men det var egentligen meningen att jag skulle inskolas till 21.30 ikväll! Funderade på hur jag skulle lösa det hela men fick förklara att det inte gick. Dels på grund av tentan imorgon som jag inte pluggat färdigt till och sen är Fredrik i Sthlm på kurs så Hima var ensam från 10 i morse. Funkar ju inte att vara borta tolv timmar... Så nu blir det på onsdag istället:)

Åh det är så himla skönt att vara ensam! Jag, Hima och Eddie. Vi ska nog mysa ner oss i soffan sen. Det är så skönt att känna lugnet inför tentan också. Frid!

Förmodligen åker vi till Sundsvall i helgen och hälsar på Maria och Ikea:)


Kommentarer
mamma

Lycka till. Hoppas att tentan går bra.

2012-02-02 @ 21:20:14
speech

You are right that you try to eat more during exams - it's important!



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0