Rrrrrrrrrrrrr

Hej. hej hej. Hejhej!

Idag har vi ritat teckning på handledningen, det blev ett virrvarr av stress men sedan pratade vi om det och om stresshanteringen, det var bra.

Sedan var jag på en föreläsning med Anders Södergren, det var kul! Han tränar jättemycket han! Och så gullig han är:)
Jag och Fredrik ska snart gå och styrketräna. Jag behöver träna hela baksidan av kroppen så jag orkar med, har lite ont i svanken av och till faktiskt. Sedan ska vi träffa Himas förhoppningsvis nya hundvakt. Det skulle kännas bra om vi kunde ordna det.

Svensk fondservice ringde upp mig idag, hade för mig att de var de som var knäppa så jag var lite sur mot dem. Sedan sa jag att de var oseriösa och att jag inte var intresserad. Det fick jag säga säkert tre,fyra gånger innan han gav sig. Lite aggressiv stämning...

Glass i soffan och fotboll på tvn ikväll:)



Haha, jag kollade mitt gamla inlägg nu och det var inte svensk fondservice som var oseriösa, det var moderna pensionsvalet. Aja... googlade lite på dem och allt verkade inte vara frid och fröjd där heller... men ja jag kanske var lite taskig i onödan.


Kommentarer
mamma

Snäll ska man vara. Men det är inte så lätt mot envisa telefonförsäljare som inte fattar eller hör vad man säger.

2012-02-29 @ 21:06:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0