fläskkarré

Nu har vi gått och lagt oss djuren och jag, vi ska ta en liten powenap. Tycker att jag är väldigt trött nu för tiden så det är kanske lika bra att sova lite då:) På torsdag ska jag kolla mitt blod och se om jag har tillräckligt med järn, jag hoppas verkligen inte att de ska ta flera rör, har ingen Fredrik med den här gången och jag hatar ju sprutor!

Jag håller på och lagar fläskkarré för första gången i mitt liv, den står i ugnen nu och jag hoppas den blir god:)

Skolan går ganska tungt nu, jag är inte särskilt motiverad och det hjälper inte att vara trött hela tiden. Ambitionsnivån är på lägstanivå men det får vara okej.

Vi var i Lycksele i helgen förresten, det var kul, det var ju ju evigheter sen jag var där sist. Tryckte en kebabpizza på laponia och det var såå gott, tänk om man kunde få den pizzan i Östersund också. Jag träffade Helmert och kusinMArtina och snart gammelmoster Irene, höhö. Vi dubbelfikade och gav present till Martina, hon fyllde år och det gjorde Fredriks mamma också så det blev en del födelsedagsfirande i helgen:) Vi åkte skidor på tannen också, milspåret. Det var faktiskt väldigt kul, kroppen kändes bra, det är mycket roliga backar upp och ner. Synd nu då att de ska ställa in skejtvasan nästa år, jag hade gärna åkt den...

Fick in fyra träningspass förra veckan så det var bra! Den här veckan blir det nog lite mindre. Vi åker till Falun på torsdag så det blir väl lite skidåkning där efter tävlingarna (skidspelen).

Nej men sova var det jag skulle göra nu:)


Kommentarer
mamma

Det är bra det... att du sover när du är trött.. det är just det du ska göra då.

2012-03-13 @ 17:25:34
gammelmoster

"hö hö"

2012-03-14 @ 20:03:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0