Fredahhhh

Skönt med helg. Inte för att mina dagar ser så mycket mer annorlunda ut men Fredrik och alla andra som har ett vanligt liv är ju lediga vilket betyder sällskap för mig:)
 
Idag har vi vart på babymassage, Majken var inte sådär jättesugen på det idag. Men nu har jag lärt mig allt så jag kan ge henne massage hemma.
 
Planer för helgen då.... Auktion imorrn! Hade tänkt lämna Majken och Fredrik hemma and bring some friends. Eventuell svampplockning på söndag och ikväll kommer Frida och Fanny hit och käkar pizza och dricker vin. I vår nya soffa får alla som vill plats:)
 
Jag har sprungit mina första två löppass i veckan! Träningsvärk fick jag efter det men det kändes ganska bra ändå. Jag och Fredrik har slutit avtal om att springa två gånger var i veckan. Den andra får lägga Majken. Perfekt. (Men kom igen, springa. Ganska tråkigt...)
 
Det var det, trevlig helg!
 


Kommentarer
mamma

Väldigt fin bild, den där andra...

2012-09-21 @ 18:56:01
Sanna

Menåååå, fint ljus i bilderna, tycker det är himla svårt att få till inomhusbilder. Vilka inställningar?

2012-09-22 @ 17:43:39
Big

Ehhja, har faktiskt ingen aning... Brukar försöka att inte ha så mycket blixt när jag tar kort på Majken bara:)

2012-09-22 @ 19:16:36
Sanna

Stadig på handen med andra ord. Jag tycker ofta att jag får rörelseoskärpa när jag tar inomhus utan blixt. Ska läsa på på nån fotosida. :)

2012-09-22 @ 19:27:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0