wow, tid över!

Idag har vi vart på Öppna förskolan, Majken somnade där och sedan sov hon hela vägen hem och sover fortfarande! Jag har hunnit städa och laga mat och äta. Helt otroligt... Igår gjorde hon samma sak, hon sov sig igenom heeela långfikat som jag hade med Fanny. Bra det, så fick vi prata ostört. Man har mycket att prata om när man knappt setts på hela sommaren. Fast när hon har sovit sådär länge så börjar man faktiskt sakna henne till slut...:P
 
Ja förra veckan var vi ju i fjällen. Vädret var mest regnigt och de lyckades bara skjuta en enda älg. Men det blev allafall ca 15 kg kött i den redan fulla frysen. Fredrik ska nog åka upp och jaga någon mer helg framöver, jag hoppas de får skjuta lite mer då! Vi bodde i gammhuset som vanligt när vi var där uppe, fast det är ruckligt och fallfärdigt så är det himla mysigt. Vi bodde där med Ewa och Joakim, Fredriks bror, och deras son Lion som ju är 2 månader äldre än Majken. Väldigt stereotypa könsroller blev det. Jag och Ewa satt typ och matade våra små barn medan karlarna var ute och jagade maten:P Jaja, nästa år hoppas jag kunna vara med också, ska bara köpa mig en bössa först.
 
Sen hoppas jag också att vi kan skaffa oss ett boende i Umfors. Vi var och tittade på en stuga som jag var lite kär i och fick igenom budet och allting, men Fredrik tyckte inte det kändes bra, och det var ju mycket att dona med förstås. Vi hoppas kunna hitta en tomt istället och bygga i framtiden.
 
Imorse for Fredrik till Dublin med jobbet. Hans taxi skulle komma klockan sex och han vaknade klockan sex för hans klocka hade inte ringt. Inte ens Majken hade vaknat så jag plockade upp henne så hon fick säga hejdå till Pappa.
 
Själv åker vi till Sundsvall i helgen för att hälsa på Maria, det blir kul det! Fast jag tror vi skippar casinot den här gången...
 
Eddie har vart dålig och hos veterinären, men med lite antibiotika verkar han repa sig bra! Jag är glad att han får bo hos Per-Erik och Sanna som tar så bra hand om han:)
 
Ikväll kommer Frida och Fanny på våffelkalas, har ju massor av sylt att bju på! Innan det blire genusmöte, jag är inte sysslolös allafall. (Försökte mig på att gå på en föreläsning igår också. Majken bajsade efter tio minuter och efter ytterligare fem var hon less, så jag ger nog upp det där...)
 
Bilder från förra veckan!
 
 
Håll till godo, man vet aldrig när man får tid över nästa gång...
 
 
 


Kommentarer
Bea

Vad mysigt ni ser ut att ha haft det! Ja saknar er! Kra

2012-09-12 @ 15:15:34
mamma

Åh, så fina bilder.

2012-09-12 @ 18:56:34
irene

vilka HÄRLIGA bilder!

2012-09-12 @ 20:52:10
Hanna

Gud vilka fina bilder! Lion och Majken är båda så himla, himla fina! Men ni verkade ha fint också, härliga tider!

2012-09-13 @ 17:13:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0