När lugnet sänker sig...

...jobbig kväll. Majken jättearg för att inte maten rann till på direkten när hon började äta. Och det är ju svårt att fortsätta försöka äta då när man är så himla arg och frustrerad. Hm, ändå skönt att vara två om ett barn. Och bland äre skönt att vara ensam hemma också:)
 
Nu ska jag pyssla på lite här, har frusit in lite blåbär som jag plockade idag. Inte jättegoda och söta längre men de duger till blåbärspaj i vinter. Sen har jag plockat krusbär bakom parkeringen också och vet inte riktigt vad jag ska göra av dem. Och så måste jag packa. Morgondagens tider att passa: spädbarnsmassage kl.11 och tåg till Sundsvall 13.25. Jäjä, borde vi ju klara av!
 
 


Kommentarer
mamma

Undrar vem hon har fått humöret av? ;)

2012-09-13 @ 20:25:13
Josefine

Hej Birgitta! Måste bara få fråga, när ni bodde i Luleå, åkte ni och fjällvandrade någonstans här i närheten då? Eller åkte ni "hem" när ni gjorde det? .. Är frustrerad, för jag vill till fjälls men jag vet inte vart man ska åka.. & nu är det ju finaste tiden också.. :) Hoppas allt är bra! Kram Josefine

2012-09-16 @ 11:01:59
URL: http://josefinalina.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0