Kantarellsoppa

Fredrik har fått dille på att fixa en massa saker i lägenheten vilket har resulterat i "the list". Ett helt a4 med en miljon saker som ska göras, helst innan vi får barn. Och det är väl bra det... En sak som inte står men som han tjatar om är att vi måste äta upp maten i frysen, så idag har han lagat kantarellsoppa medan jag var iväg och tränade spinning. Jag hoppas att det bara var ätliga svampar i soppan, blir alltid lite nojig men svamp. Spinningen var ganska seg. Det är lite segt att inte ge max på träningen men överlag har jag lyckats lugna ner tempot i livet. Allt går lite saktare, cykla till skolan, hundpromenader...

Ska snart till ica maxi och handla, jag längtar faktiskt. Kvällnöje:)

Igår ringde förresten Markus och berättade att Boss fått cancer i testiklarna. Så han ska opereras på onsdag. Jag undrade om det verkligen vart värt det med tanke på att han har så ont i lederna men han verkar må bra i övrigt så då ska han ju så klart få en chans. Kanske jag ska hälsa på honom dagen efter. Vore trevligt att träffa den gamle gubben:)

Nu ska jag duscha, hejrrå.!



Kommentarer
mamma

Visst är det skönt att ta det lite lugnare ibland?

2012-04-12 @ 21:39:08
Anonym

Åh, bilden från Umfors! Det är synd att påskledigheten inte vara i 2-3 veckor, det vore lagom tror jag!

2012-04-23 @ 17:05:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0