Ny dag, ny klänning

Wooha! Vilket strålande väder det var här på morgonen, jag och Hima tog en långpromenad och hämtade ut ett paket från Nelly. Jag har beställt den här klänningen och hoppas att jag kan ha den i sommar. Så tänkte jag att jag ju måste ha en fest också och lägligt nog verkade Johan planera sin 30-årsfest så då hoppas jag att jag kommer i den. Lite brunfärg på det också så blire nog jättefint:)

 

 

I övrigt så gör katten stora framsteg på balkongen, idag hade han till och med hoppat ut i buskarna. Och han kommer ju nästan upp igen också. Fantastiskt:)

Jag har en massa lägenhetsfix att pyssla med idag för mamma kommer och hälsar på i helgen. Det ska städas, tvättas och handlas... Men jag är ledig så det sprollar:) Fika i solskenet finns det möjligheter till också:) Life is good today!

 

A just det, i natt drömde jag att min navel hade pluppat ut, jag fick panik. Jag har navelfobi för alla som inte visste det..



Kommentarer
irene

med den lilla magen blir det nog inga problem till sommaren. ...fast naveln kommer ju att synas som en knapp mitt på ... moahahahahaha

2012-04-27 @ 19:17:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0