Brödbak

Inledde dagen med att vakna halv sex eftersom Majken vaknade av en hostattack då, så vi gick upp. Hon var inte på något strålande humör utan gnällde mest. Hon fick sova igen efter frukosten. Men då var iallafall jag och Fredrik uppe och vakna så vi slängde oss i soffan och såg the following, som värsta kvällsmyset. Fast på morgonen.
 
Klockan tio var vi och besökte ett dagis som jag vill ha Majki på, det var jättetrevligt men tyvärr är vi lite sena och det står redan 20 barn i kö så det där kan vi nog se oss i stjärnorna efter. Vi får se vart hon hamnar. Ska besöka ett dagis till plus en dagmamma. Nästa dagis är granne med oss men jag vill inte ha na där, är så mycket trafik och oljud här i krokarna, aldrig lugnt och skönt. Frågade förresten hur de jobbade med genus på dagiset. De tänkte på det såklart men ville inte ta bort barbisarna utan hellre tillföra och uppmuntra barnen till att leka med allt. Jag undrar ändå varför man ens har barbies på dagis, finns väl ändå andra dockor man kan välja som är lite mer naturliga...
 
Sedan var det skola resten av dagen, vi ska snart göra begåvnings/intelligenstest på folk, det blir ju spännande:) Men hu så trött jag var idag, höll på att somna flera gånger på föreläsningen och käkade godis som en tok för att hålla mig vaken. Avslutade skoldagen med min ACT-kurs som är så bra så bra.
 
På vägen hem bytte jag av Fredrik i badhusparken. Han tog min cykel och jag tog Majken och Hima och gick hem. Han är ute och äter med jobbet, jag är avundsjuk. Ikväll har jag bakat bröd. Tredje gången knäckebröd, misslyckades. Men limpan blev nog bra:)
 
Hosti hosti, dags att sova tror jag. Godnatt!
 
 


Kommentarer
irene

Jag tycker som du. Barbis behövs inte på dagis. Spännande att höra vilket dagis ni väljer till slut. ...eller kanske man ska säja vilket dagis som har plats? Det finns kanske inte så mycket att välja på, eller?

2013-04-19 @ 09:21:23
URL: http://tantmammamatte.blogg.se
mamma

Kanske dagmamman är bäst...

2013-04-19 @ 15:31:02
irene

om det är en bra dagmamma/dagpappa

2013-04-19 @ 22:43:57
URL: http://tantmammamatte.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0