Bikini`?

Jag tror det börjar bli dags att svida om snart. Här i Sverige är det ju inte bikiniväder direkt. Men jag trodde jag skulle kunna sola lite på speedboaten från Paros men tji fick jag. Vad kan vi om speedboats Kate? Just det. Man mår illa.
Jag har inte vart sjösjuk en enda gång under resan i segelbåten. Fast det har blåst som bara attan. Sista turen vi hade var det höga vågor och Ivar, Viktor och Tale hängde över hinken ombord och kräktes i omgångar. Men för mig och Perk gick det bra. Men idag fick man inte gå ut eller nåt, bara sitta och gunga med i vågorna. Folk vinglade omkring med papperspåsar hela vägen. Så jag blev också sjösjuk, men jag slapp kräkas allafall.

Väl framme i Rafina råkade vi bara springa på den annars så sällsynta flygbussen och tog den istället för taxi till flygplatsen. Världens tur, och billigt blev det. Sen roade vi oss på flygplatsen. Fast det var inte så kul. Jag försökte komma fram till vilken parfym jag skulle köpa men kunde inte bestämma mig. Jag gick och köpte alkohol istället. När vi gått igenom säkerhetskontrollen kom jag på vilken parfym jag ville ha men då var det för sent :( Varför blev man så velig för?

Efter två timmars försening är vi nu på arlanda. Vi ska väl hitta nån soffa att sova på snart. Men innan det skulle vi hitta tågbiljetter, som nu är ordnat, kommer fram halv ett imorgon.

Och... så skulle jag kolla om det blir flytt till Luleå i höst. 3 kurser, juridik, socialrätt och historia...
Jag kom in:)



Kommentarer
ELIN & ALVA

VAAAA!!!! GRATTIS!! STORT GRATTIS!!!!

härligt va kul!!!

=) vi hörs

kram kram kram kram

2008-07-13 @ 20:27:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0