No air

Luften gick ur mig igår efter jobbet. Luften gick ur hela Lycksele efter motorveckan känns det som. Jag saknar raggarbilarna faktiskt, jag saknar det livade, även om det varken hör till mina eller Irenes favoriter när de burnar utanför fönstret. (Fast jag är mer tålmodig med dem, jag har övat på russen) Jag ringde hem också, och mamma pratade på och sen när jag skulle säga vad jag vill hade hon jättebråttom till tvn, då fick jag prata med Kate som bara vara osocial och inte ville prata med mig, fast hon hann skälla på mig lite. Så jag ringde Helena och beordrade henne ut till Statoil så vi kunde köpa glass och prataprataprata. Det var bra.

Idag åker Jonas, Johan och Fredrik upp till Luleå, då vet jag inte vad jag ska göra om dagarna när jag är ledig längre. Idag var vi och spelade beachvolley igen och det gick skitdåligt. Jag glömde helt hur man gjorde. Men det var fint väder och det var varmt, så jag och Fredrik tog årets första dopp- för mig alltså.

Livet är rätt schysst och vardagen har inte hunnit fatt än. Jag tror faktiskt inte att den hinner ifatt mig alls i sommar:)






Kommentarer
Anonym

Prova att ringa igen, så ska jag lyssna på det du vill säga.

Jag fattade inte att det var viktigt, för då skulle jag ju så klart inte ha gått till tv:n.

2008-07-29 @ 09:17:33
Anonym

från mammselen

2008-07-29 @ 09:18:06
2ate

Nä, och inte jag heller. Men nu har jag ingen telefon längre så glöm det.

2008-07-29 @ 20:26:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0