Lovely

Tjena tjena och godmorgon:)
Det är lyckorus nu. Shiiiit....

Det är så skoj här att jag nästan trillar av stolen. Jag har vaknat upp idag och mår helt finemang också, fantastic. Fast jag gjorde något konstigt med mina ögon i drömmen inatt och det gjorde skitont. Hoppas det inte var nåt allvarligt. Hoppas jag får åka till Umeå på tisdag för att kolla upp dem.

Festen i fredags blev väldigt lyckad:) Häggbert som fyllde år fick en hink med bål och en kudde. Det resulterade i mycket glada människor. Tävling i singstar och frågesporter, jag önskar mig singstar! Jonas avslutade kvällen med ett bad i älven.
Det var inte lika skoj att vakna nästa dag men efter lite sibylla, där jag för övrigt lyckades somna, var man människa igen. Så vi åkte till ica och plockade på oss allt som såg gott ut, parmaskinka, melon, ost och kex, rökt reindeerheart, släkting, chips och godis och sen drog vi på cykelpicknick på gammplatsen. Jonas visade delar ut sitt gympaprogram, jag, Freddan och Helmert hade handståendetävling och jag fick världens roligaste bilder på Jesper när han masserade Jonas. Jag ska lägga in den nån gång när jag har min dator. Sen drog vi vidare till skogskåtan där det var rätt mycket folk.

Idag kommer Markus och ska ta Boss på semester i Åskilje. Förhoppningsvis får jag min dator också:)

Hejsvejs



Kommentarer
Pe

Finns det släktingar på Ica.... coolt..

2008-07-20 @ 12:27:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0