Köpenhamn

Oj vilken rolig resa och samma tur med vädret hade vi som i Tromsö för två år sedan. På fredagen hann jag med att vinka till Markus från båten när den passerade Dröbak. Eller, jag såg ju honom inte men jag vinkade till huset. Sen åt vi en smaskig buffé på båten och jag blev gravidmätt. Fest senare på kvällen, kom i säng vid två-tiden. Vid halv sex-tiden attackerade några fulla killar våran och de andra tjejernas hytt, men hos oss kom det minsann inte in någon.


Åka båt-båt-båt... med Karin och Josefin-fin-fin

Nästa morgon saknades en medlem ur kören och hej och hå vilken orolig väntan innan hon kom till rätta. En timme försenade kom vi allafall till slut till vårt lite halvsunkiga hotell. Så gjorde vi stan... Ströget, lite shopping och glass. Stekhett var det. Sen var vi in på tivoli och där var vi så trötta att vi bara satt en lång stund först. Jag och Josefin tog sedan mod till oss och åkte Demonen. Tre loopar. Det trodde ni inte om mig va?
Kvällens spenderades på en italiensk restaurang och sedan godis och slapp på hotellet. Riktigt trevligt.



På söndagen sjöng vi i svenska kyrkan i Köpenhamn och det gick jättebra. Trist att det var sista gången för mig bara. Kommer verkligen sakna kören...
Sen gick vi och turistade lite och kollade på den lille havfruen och slottet och sånt... Sen en lugn hemresa med båten.
Det har verkligen vart kul att göra nåt socialt:) Och vilken tur man har att Josefin och Karin är typ världens sötaste och snällaste!



kyrkfika i motljus..


Jag hittade isländska specialiteter också...:)

Idag har jag gjort färdigt nedervåningarna. Skönt. Försökte sola lite också men det var så olidligt varmt. Tydligen ska det bli uppåt trettio grader till helgen. Blir ju skönt för familjen som kommer hem:)
Och om en vecka är jag typ i norrland nu:D Wee;)

Justja, Pappsen kommer imorrn, ska hämta upp Helena på onsdag och alla mina grejer. Jag måste packa!
Bye!



Kommentarer
Ida

Hej!

Får jag fråga vad du tjänade som barnflicka i Norge? :)

2008-06-03 @ 14:21:25
URL: http://idisen.blogg.se/
mammselen

Heja,heja!

2008-06-03 @ 17:15:44
mammselen

Fina flickor...

2008-06-03 @ 22:05:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0