Nu måste jag i säng.

Jag ger mig nu faktiskt. Jag ska ju köra till Gardermoen imorgon klockan åtta och om jag inte ska somna på vägen så måste jag faktiskt sova nu. Det finns verkligen alltid lite till man kan göra. Alltid något ställe där man kan torka lite damm eller plocka lite saker. Och de här miljoner fönstrena! Viss har blivit tvättade tre gånger nu. Men allt pollen verkar de aldrig bli rena. Jag har fått två psykiska sammanbrott ikväll. Jag ringde till Helena ena gången, och andra stod jag bara över diskhon och grät krokodiltårar. Men jag har mina anledningar ovanpå att det är skittråkigt att städa. Jag har sagt alldeles för många fula ord om Norge och det här huset också för den delen.

Fatta att snart sitter jag på bussen hem. Jag är banne mig på väg igen. Det känns helt otroligt ofattbart. En nystart, och som jag har väntat. Det här har jag drömt om ända sen jag låg i sängen i mörkret efter ögonoperationen och var depp. Snart är det dags att resa vidare:)



Johan skickade mig nå fulbilder så jag skulle bli på bättre humör. Har ingen aning om vilka de är:P



Kommentarer
mammselen

Jag får väl återupprätta Norge lite jag då...

Norge är ett jättefint land! Väldigt likt Sverige faktiskt, och det landet tycker du ju om. Och jag.

Huset du bor i är jättefint och ligger på ett helt underbart vackert ställe. Att det är stort och har många fönster, det är sant.

Du har torkat dem TRE gånger... det skulle nog jag aldrig ha gjort... att torka fönster är bland det tråkigate jag vet, nämligen.

Så jag tycker att du har gjort det jätte,jättebra. Du är duktig, ansvarsfull och bra.

Med lite distans och lite vila, kommer du också igen.

2008-06-07 @ 09:42:24
mariami

Det är jag, Kate! Ryck upp dig nu, snart ska vi åka bil tillsammmans och det blir ju jäääääteroligt. Det är bara å bryta ihop å kom igen. Puss och kram

2008-06-07 @ 11:13:27
irene

Bryt ihop och kom till Lycksele. Då blir allt toppen. :D

2008-06-07 @ 11:43:47
Emma

hmmm.....undrar också vilka det är på bilderna....OCH vart du fått dem ifrån! kram

2008-06-07 @ 21:59:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0