Sopp-torsdag:)

Vi ska fira att pkei (perception, kognition, emotion och inlärning) är inlämnat och klart så ikväll blir dett klassfest:)
Det är så kul när man känner att man är på rätt utbildning. Jag känner igen mig i så mycket och får ofta aha-upplevelser när det gäller människor jag mött i mitt liv, eller mig själv.
Just nu sitter jag och diskuterar med Fredrik angående hur han inte har förstärkt mitt drama-queen-beteende som fungerade bara fint med Markus. Men det gick inte med Fredrik när jag provade, för jag får inte bestämma över han eller sura för att få min vilja fram. Han blir han bara sur tillbaka och vägrar fjäska för mig. Och det är hur bra för mig som helst, för jag är en bättre människa nu och mycket lättare att leva med:) Dessutom blir man mer jämlika och har lika mycket att säga till om:)

Idag har vi gjort en empirisk studie som handlar om vilken toalett man väljer beroende på om det är en rosa eller blå lapp som sitter på dörren. Förvirring uppstod, men de flesta tjejer tog tillslut rosa och killar blått. Precis som vi trodde. Men vi ska samla in lite mer data på det där.

Annars har jag var irriterad idag men löste det genom att ventilera mig och körde ett hårt arm-pass på gymmet så nu känns det bättre. Ska duscha och käka sen till Bea för förfest.

Have a good night!



Kommentarer
mamma

Heja Fredrik!

2010-12-16 @ 21:00:40
Kate

Det här med att festa på en torsdag. INte okej.

2010-12-16 @ 21:32:31
big

nej för en tisdag är ju så himla mycket bättre kate!!

2010-12-17 @ 02:34:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0