Slösöndag

Har precis vaknat efter att ha fått lång sovmorgon. Jag var på så dåligt humör igår att Fredrik nog ville att jag skulle få sova ut imorse, han tog bäbisen och gick ut med hundarna sedan försökte han få henne att vara nöjd tills jag sovit färdigt. Nu har jag kollat alla väderleksrapport-sidor för att se hur vädret bli i Umfors till veckan. En liten chans till sol finns det allt:) Vi ska ju göra en liten fjällvandring, och vi har aldrig haft tur med vädret på den biten. Hjortronplockning verkar det dock inte finnas någon chans till. Det har vart jättekallt och torrt där uppe så det verkar inte bli några hjortron i år. Typiskt.
 
Igår var vi på middag hos Fredriks bror med familj Riktigt god mat, jag åt som en häst. Jag verkar göra det nu för tiden, skyller på att jag ammar och behöver det. Men jag behöver röra på mig också och det är väl lite sämre på den biten. Idag ska jag allafall gå in till stan och träffa Martina och fika eller nåt med henne. Ska köpa en av hennes målningar också!
 
 
Hejdå!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0