Packning

Ikväll packar jag väskan igen, dags att resa vidare. Om jag ändå hade lite koll på nånting hade det vart skönt, just nu känns det bara som att jag jagar bostad och böcker. Om en vecka har jag ingen aning om vad jag gör just nu, eller ens vart jag befinner mig. Kills me. Det enda jag vet är att första skoldagen snart står för dörren och jag har ingenstans att bo. Men en första skoldag på psykologprogrammet är ändå en första dag på en utbildning som förhoppningsvis leder till drömjobbet så nog får jag vara nöjd ändå;)

Idag har vi vart uppe på Sjulsarvet och grejat på, sen plockade vi svamp och hittade världens trattkantarellställe, men de var för små så de ska få lite tid på sig. Synd man inte är här när det blir dags att plocka. Nästa helg ska vi dock upp till fjälls med Fredriks familj och leta svamp, ska bli så himla skoj! Svampplockningsmästerskapen!

Imorgon åker jag med tåget till Sundsvall och sen har jag en freerider till Lycksele. Hur skönt med bil?

Nu ska jag ut med vovven och sen packa färdigt...

Hima

+Big


= sant!


Kommentarer
mamma

Hima + jag är också sant.

För övrigt så är du ju alldeles väldigt mycket koncentrerad på skolan, böckerna och boendet nu. Heja! Heja!

Det blir säkert bra.

2010-08-22 @ 22:03:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0