Helg!

Yes då var det dags för en lugn helg. Stressig vecka har det var med två duggor torsdag, fredag. Himla skönt när det var över, och det verkar ha gått hyfsat bra... Jag, Bea och Fanny drog och gymmade, armar stod på schemat. Mina dips gick mycket bättre den här gången än förra:) Måste byta gym, jag gillar Step-in mycket bättre än Golds har jag kommit på...
Sen dök iallafall Helena upp i stan en sväng och vi åt Friscomål på Max. Gott na se... Lyckan blev total när det råkade bli så att mina föreläsningar nästa vecka är inställda och jag lyckades hitta en freerider mellan Östersund och Luleå på måndag!! Underbart, en hel vecka blir det då i Luleå och nästa gratis resa dessutom. Både Helena och Bea följer med på vägen också, men de hoppar av i Umeå.

Dock grusades min glädje av ett himla pucko som far med osanning och har mindervärdeskomplex. Inte lätt för honom, men skönt att jag för det mesta slipper han:P

Japp men nu ska jag se till att plugga ordentligt i helgen så jag har massor av tid att mysa med min kära hela nästa vecka:) Underbart!

Just det, faddermiddag och fest ikväll men jag har lovat mig själv att vara lugn så jag kan plugga imorgon.



Bea och Freddan:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0