ska man åka hem eller inte?

Och så var den här trippen snart till ända. Frågan är om jag ska åka hem idag eller på onsdag? Missar en  föreläsning om jag åker på onsdag men jag tror inte det gör så mycket faktiskt. Ska se hur det blir med hertzbilar idag.
I helgen har vi vart ute i skogen med hundarna. Hima har fått göra massor av spår och hon har vart grymt bra på att ta dem. Jag är imponerad:) Boss har mest lufsat omkring i din egen värld som vanligt.. jag tror han har haft det bra de här dagarna. Tycker att han har vaknat upp lite från de döda och det är glädjande:)
På lördagen skulle vi gå på sushi-buffé, men det var fullt så vi hittade en italiensk restaurang istället. Den var ok, men jag hade nog ändå föredragit sushibuffén;) När vi kom hem gjorde Fredrik blåbärspaj, den var bättre än ok!
Och igår var vi och hälsade på Josefin och Jörgen, de har fått små kattungar, åh vad söta!! Nu vill jag köpa lägenhet i Östersund och sen vill jag ha katt igen!
Just det, nu ska jag ju ringa en mäklare. ciao!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0