Idealdagen. Förutom den totala bristen på chinmuskler.

Idag har jag varit duktig. Very very. Har plugga cognition med Fanny, satt och läste flitigt i flera timmari biblioteket. Det gick bra ibland och ibland mindre bra. Engelskan är svår. Sen så for vi på gymmet och skulle köra rygg. Först chins och där dök mitt självförtroende ner till tårna. Jag klarade inte en enda chin. Hallå! Det är första gången i mitt liv som jag inte klarar en enda!! För två veckor sen satte jag allafall fem. Verkar som man blir bara svagare av att träna... 

I ren besvikelse hoppade jag på ett bodycombat-pass efter gymmet. Så två timmar träning och en herrans massa plugg har jag fixat idag.

Ska belöna mig med svenska new-yorkfruar och topmodel ikväll.

Dagens bästa besked är iallafall att Fredrik har pratat med sin chef idag och han kommer få flytta till Östersund:D:D:D:D Weee:D När vet han dock inte... men nu är det på g allafall!



Kommentarer
mamma

Vad roligt! Grattis Bridget och grattis Fredrik.

Verkligen dags att börja leta lägenhet. För minst 5 år framåt.



Vad är chins? Jag har aldrig hört talat om det ens.

2010-10-04 @ 19:32:31
big

Japp, får se om man ska köpa eller lyckas få tag i någon ändå. Chins är när man hänger i en stång och drar sig upp till hakan...

2010-10-04 @ 19:41:52
helena

Hurra hurra vad rooooligt!! Det är ju fantastiskt bra =) Och när det kommer till chins, så tror jag aldrig att jag klarat en enda! Men jag ska göra det snart!

2010-10-04 @ 20:47:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0