pain

Nu har jag ännu mer ont i armarna, det anske inte var så smart av mig att gymma igår igen. Fick köpa värktabletter igårkväll och ska köpa nya nu. Hoppas jag blir bättre för jag orkar inte gå och oja mig hela tiden Fredrik är här. Just nu kan jag inte räta ut dem mer än 90 grader typ och jag som ska dammsuga och tvätta och ha mig när jag kommer hem. MIG är det synd om;)

Äschdå, jag ska på soppan på kåren ikväll, i väntan på att Fredrik kommer för han lär bli sen som vanligt. Jag räknar med att han kommer vid 2 tiden inatt typ, så kan jag ta allt som är tidigare än det som en bonus.

Vi har börjat med statistiken idag, jag fattar inte helt, men litegrann.

Just det, måste man vara en ondskefull människa bara för att man inte röstar rött? Jag börjar bli lite irriterad på att folk tycker man är egoistisk och elak för att man vill rösta blått... Kan man bara inte acceptera att vi alla vill väl men tror på olika vägar dit?

Nu ska jag försöka ta på mig jackan och gå hem. Hej.





Kommentarer
Mariami

Fast nu när du ska bli psykolog måste du liksom rösta på vänstern vettu :) Det hör liksom till yrket!

2010-09-16 @ 20:38:20
URL: http://mariami.blogg.se/
irene

det kommer med åren

2010-09-19 @ 17:23:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0