Men gu va hemskt.

Idag har vi vart ute och sprungit alla tre. Det gick ganska bra, men när jag skulle försöka göra lite ryck så sprang Per-Erik bredvid mig och pratade "Är det här ditt ryck? Så här fort springer jag när jag springer som vanligt" Så då fick jag lov att ödsla ännu mer energi på att slå honom.
Efter det gjorde vi stan, käkade på Frasses och fikade. Nu sitter Katarina och Per-Erik och ser nån rymdfilm. Inte mitt stora intresse här i livet direkt.

Jag och Katarina gick till affären eftermiddagen också. Vi behövde lite efterrätt. Och då träffade vi röktanten! Vi misstänkte att det var hon och då fick vi lov att säga hej hej och se om det var hon. Jorå. Vi fick ett raspigt hejhej till svar. Ja men Per-Erik har ju berättat så mycket om henne. Haha...
Sen gick vi och diskuterade om det där, det är så hemskt hur man förstör sig själv och inte lyckas göra nåt åt det. Eller jag vet inte. Där står hon iallafall i morgonrock (inte den här gången dock) och röker cigarett efter cigarett. Sliten som få med äcklig rök-röst. Det är bara tragiskt.

Nej, kids. Börja inte röka, det är farligt, äckligt och så ser det jäkligt b ut.

42503-854

Per-Erik tänker på röktanten


Kommentarer
mammselen

Syskon är bussiga....

2008-05-02 @ 22:38:44
Pe

äsch, jag skojade ju med dig big, Ni var så duktiga som var ute och sprang, Faktiskt!

2008-05-04 @ 11:47:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0